Josephine Stenberg Jensen


Miss World Danmark 2013 - Finalist 2 
Navn:
Josephine Stenberg Jensen
Alder:
20 år
By:
Frederikssund/Sjælland
Højde:
172 cm
Beskæftigelse: Naturvidenskabelig student, venter på at blive optaget på Medicinstudiet.Jeg hedder Josephine Stenberg, jeg er 20 år gammel og kommer fra Frederikssund. Jeg bor sammen med min mor, lillesøster og bonusfar.
Min far har en dejlig lejlighed på Østerbro, som jeg også bor i engang imellem. 
Jeg er 172 cm høj. Jeg blev naturvidenskabelig student i år 2012. Til hverdag arbejder jeg i Irma, mens jeg venter på svar på, om jeg er blevet optaget på Medicinstudiet.

I min fritid kan jeg godt lide at bruge meget tid på mine venner og familie. Så træner jeg rigtigt meget – specielt løbe- og boksetræning. Det er fedt bare at kunne give den max gas til træning. Det er også dejligt at fordybe sig i en god bog. Jeg er rigtig glad for at læse!
Det største jeg har oplevet indtil nu har været 3 måneders frivilligt arbejde i Tanzania, hvor jeg arbejdede på en klinik for HIV og Aids-ramte, og underviste børn i matematik og engelsk. Det var simpelthen så fedt at kunne glæde så mange ved bare at være der!! Sprog jeg taler er engelsk, dansk, fransk og en lille bitte smule Swahili, som jeg lærte, da jeg var i Afrika.Min yndlings film har jeg svært ved at vælge. Jeg har set alt for mange film. Det er utroligt, at jeg ikke har fået firkantede øjne!:D Men jeg er specielt meget til GYS! Jeg elsker det kick man får, fordi man får så mange chok.
Min Yndlings bog er ''Æblekinder'' af Maria Hirse. Jeg har læst den mindst 5 gange! Det er min yndlings bog, fordi jeg kan relatere til hendes følelser og tanker.
Min yndlingsmad er sushi. Og jeg ville ønske, at jeg kunne spise det HVER dag... Flere gange om dagen!! Men en tunmad er da heller ikke at foragte ;)
Favorit ferie sted er Ægypten, fordi min mormors mand inviterer hele familien derned hvert år. Der er så mange hyggelige minder derfra, og så er det nok det bedste sted, jeg har dykket (jeg dykker meget med min far).
Jeg drømmer om at besøge så mange steder! Jeg har bare lyst til at pakke en rygsæk og tage afsted – og så se, hvor jeg havner henne. Jeg elsker at opleve en masse nye ting!

Jeg ser mest op til min veninde Camilla, som jeg har kendt siden, jeg var 6 år gammel. Hun er en pige, der har en fantastisk, positiv energi og udstråling. Hun fortryller nærmest alle! Det er i hvert fald MEGET svært at være sur eller trist, når man er omkring hende. Så er hun fuldstændigt ligeglad med, hvad andre synes om hende – hun gør det, hun selv synes er rigtigt, og det er simpelthen så fedt. En anden person som jeg ser op til er Marilyn Monroe. Hun var en smuk kvinde som var meget fri, og så gik hun ind for, at kvinder kunne præcis det samme som mænd! Marilyn var meget feminin – og jeg får selv tit at vide, at jeg er RIGTIG piget, da jeg elsker kjoler og stiletter! 
Skønhed for mig er når jeg kan se, at en person hviler i sig selv, og har det godt med sig selv – uanset hvordan hendes krop ser ud. Udstrålingen er simpelthen så vigtig! 
Den del af kroppen/ansigtet jeg er mest glad for ved mig selv er (som det eneste) mine håndled. De forbliver slanke lige meget hvad, jeg spiser ;)
Hvis jeg kunne spise middag med én kendt person i hele verden, ville det være Isaac Newton, fordi han var et sandt geni – han så et æble falde fra et træ og så ned på Jorden og BUM! Så havde han en hypotese (teori) om gravitation (tyngdekraft)! Det synes jeg nu er lidt sjovt… Og så kunne jeg virkelig godt lide faget Fysik i gymnasiet. 
Da jeg var mindre kunne jeg ikke sige F, så jeg sagde S i stedet. En sommer da jeg så grillede med mine forældre skulle jeg have sagt ''mmmh, jeg elsker bare bøffer'' – så kan I selv regne ud, hvad bøffer blev til.. Det var lidt sjovt, fordi jeg ikke var så gammel! 
Jeg elsker at synge, men jeg er så tonedøv, at det halve kunne være nok. Det holder mig dog ikke fra at skråle med på diverse sange. Man skal jo gøre det, man godt kan lide – og bare man har det sjovt!
Jeg er bange for slanger. Jeg får kuldegysninger bare ved tanken.
Til en gymnasiefest i 1.g, gled jeg i mine lidt for høje sko i nogle ledninger, så ALT lyset slukkede og musikken stoppede.... 
Jeg er mest glad, når dem jeg elsker allermest har det godt. Deres humør smitter meget af på mig. Jeg kan ikke lide at se en nær person være ked af det.
I fremtiden drømmer jeg om at rejse med "Læger Uden Grænser" som læge, og opleve steder af verden, man normalt ikke ville tage hen.
Jeg kan være en rollemodel for andre, fordi jeg er en pige med ben i næsen.  Jeg er en pige, der møder folk med empati, og jeg dømmer ikke folk, men møder dem med åbent sind. Så er jeg pligtopfyldende, og jeg vil rigtigt gerne have noget ud af mit liv, og blive til noget.
At repræsentere Danmark til Miss World 2013 i Indonesien ville betyde så meget! Det ville være en fantastisk oplevelse. Møde en masse nye fantastiske mennesker og lære en masse nye kulturer at kende.

Photo:Christina Anaya
Video photographer:
John Rahbek 
Make up:
Marie Haugaard Pedersen
Hair:
Natascha Heilmann Würtz/Salon Chez Elaine
Styling:
Lisa Lents/National Director 
Dress: www.tp-kjoler.dk
Bikini: www.missya.dk
www.missandmisterofdenmark.com

Vidste du at Emma Nødebo Ørum var Danmarks repræsentant til Miss Model of the World 2012 i Kina?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag