Josephine Fischer Kjærulff


Miss Danmark 2015 Finalist
Fulde Navn: Josephine Fischer Kjærulff
Alder: 19 år
By/Region: København/Sjælland
Højde: 172 cm
Beskæftigelse: 2. års jurastuderende på Københavns Universitet og studentermedhjælper i Topdanmark.


Jeg hedder Josephine Fischer, jeg er 19 år gammel og kommer fra Gentofte. Jeg er bosat på Østerbro i København, hvor jeg bor i min egen lejlighed. Jeg er 172 cm høj. Min nærmeste familie består af mine forældre og mine to brødre på hhv. 18 og 15 år, som jeg har et meget tæt forhold til. Derudover har jeg tre skønne katte af racen Hellig Birma.

Til hverdag læser jeg jura på Københavns Universitet, hvor jeg skal i gang med mit 3. semester til september. Jeg lærer bedst, når jeg bruger tingene i praksis, så ved siden af mit studie arbejder jeg i Topdanmarks juridiske afdeling som studentermedhjælper.

I min fritid kan jeg godt lide at dyrke sport. Jeg spiller badminton, går i fitness og ellers har jeg en stor passion for at løbe. Jeg har netop gennemført mit andet halvmaraton på Lanzarote, så nu er målet at gennemføre et maraton indenfor den nærmeste fremtid.

Det største, jeg har oplevet indtil nu, er min tur til Kenya i Afrika med min familie i 2008. Det var helt fantastisk at komme helt tæt på de vilde dyr på savannen og iagttage dem i deres rette element. Derudover var det spændende at opleve den afrikanske kultur, der er så anderledes i forhold til den danske. Det går op for en, hvor privilegerede vi danskere er på en hel del områder, men samtidig at en Masai, som intet har, omvendt sagtens kan være glad og lykkelig.

Mere familiært er det største, jeg har oplevet, at min onkel vandt OL-bronze i mixdouble i badminton i London 2012. Min mor og jeg var i hallen iført Dannebrog for at heppe på ham. Ovenpå nedturen dagen før, hvor min onkel og hans makker havde tabt semifinalen tæt til kineserne, der gik hen og vandt OL-guld, var det alligevel ubeskriveligt fantastisk, da de vandt bronzemedajlen.

Min yndlingsfilm er ”The Notebook”, fordi det er en af de mest romantiske film, der nogensinde er lavet, og fordi jeg tror på kærligheden. Filmen er meget livsbekræftende og fortæller på en fantastisk måde, hvor smukt et kærlighedsbånd mellem to mennesker kan være - også når man er gammel eller kærligheden er svær, fordi den ene er syg.

Mine livretter er sushi eller en god rød bøf. Til hverdag går jeg meget op i at spise en varieret kost med meget frugt og grønsager. Derudover er jeg også rigtig glad for kylling og laks. Jeg er ikke sundhedsfanatiker, for velvære for mig er også at give plads til sig selv, så med den rette portion træning og sund kost, forkæler jeg mig selv en gang imellem med chokolade eller bland-selv-slik.


Club La Santa Sport er mit favorit feriested, fordi jeg elsker aktive ferier, og fordi sport betyder meget for mig og er en stor del at mit liv. Jeg er kommet på Club La Santa, siden jeg var en lille pige, og selvom nogen måske synes, det lyder åndsvagt, så er der for mig ikke noget mere afstressende i forhold til studie og arbejde end en intensiv træningsuge på Lanzarote.

Jeg drømmer om at besøge Asien og specielt Kina, fordi det er der Miss World 2015 finalen afholdes J. Kina et land i rivende udvikling med en meget anderledes kultur end vores, og jeg elsker at rejse, opleve nye lande og kulturer og møde mennesker, der tænker anderledes end mig selv. Jeg vil også gerne besøge Kina, fordi jeg er vokset op med badminton, og Kina er verdens førende nation indenfor denne sportsgren.

Mine forældre er dem, som jeg ser mest op til. Jeg er evig taknemmelig for alt det, som de har lært mig og gjort for mig gennem mit liv. Min mor og far er de personer i verden, som jeg finder mest inspiration i og beundrer mest. Jeg vil fremhæve, at de især har lært mig, at man ikke skal finde sig i uretfærdig behandling – som alle kommer ud for her i livet. 
Indenfor sporten er min onkel mit største forbillede. Han har siden, han var helt lille kæmpet for hans drøm om at blive professionel badmintonspiller, og selvom han har mødt en masse modstand og modgang undervejs, så har han alligevel formået at nå så langt, som han er i dag. Han har tidligere på året opnået at ligge nr. 1 på verdensrangslisten i mixdouble og har fået medalje til samtlige store turneringer – bl.a. OL bronze i London 2012 og VM i 2014.

Jeg forbinder skønhed med elegance. Elegance for mig består både i, at man har en god indre personlighed med hjertet på det rette sted, samt at den ydre elegance i form af kropsholdning, udtryk og personlig pleje er på plads. Elegance er ikke udelukkende baseret på ydre skønhed, da elegancen ligeså meget består i, at man er elskværdig, står ved sig selv og behandler andre ordentligt.  Audrey Hepburn sagde: ”Elegance is the only beauty that never fades” og det citat, synes jeg, beskriver elegance meget godt.

Den del af ansigtet/kroppen jeg er mest glad for ved mig selv er mine lange ben, mine grønne øjne og mit lange blonde hår.
Hvis jeg kunne spise middag med én kendt person i hele verden, ville det være Coco Chanel, fordi hun var foran for sin tid og blev en af verdens mest anerkendte designere. Det var ikke normalt, at kvinder etablerede selvstændig virksomhed for over 100 år siden, hvor Coco Chanel forfulgte sin drøm – trods en hård barndom og modstand - og etablerede sin egen butik i Paris i 1910. Derudover havde hun elegance og stil, hvor hendes design også har formodet at følge med tiden. Jeg elsker den elegante og klassiske stil, og hvilken kvinde ønsker sig ikke en taske fra Chanel?

Noget sjovt man skal vide om mig er, at jeg har medvirket i DR TV-serien Isas Stepz, da jeg var 12 år og  jeg har også medvirket i spillefilmen Spies & Glistrup, der havde premiere i 2013. Måden, jeg kom med i Spies & Glistrup på, var at jeg blevet spottet af en kendt caster i en skolemusical på mit gamle gymnasium på trods af, at jeg havde en meget lille rolle, da jeg ikke ligefrem kan synge J  Derudover er jeg lidt af en kontrol freak og skriver huske-/checklister for min dag, da jeg på den måde kan strukturere min dag og være sikker på, at jeg når det hele.

Jeg er virkelig bange for edderkopper, hvor bare synet af den mindste edderkop kan få mig til at skrige og løbe ud af lokalet. Derudover er jeg bange for at miste dem, jeg har kær. Jeg går derfor meget op i, at fortælle mine nærmeste oftest muligt, at jeg elsker dem.

Det skøreste jeg nogensinde har lavet var at tage på en badmintonlejr, som den eneste pige, da jeg var 12 år. Da jeg ankom til lejren blev jeg noget overrasket, da det viste sig, at jeg var den eneste tilmeldte pige på lejren, hvor der var 30 tilmeldte drenge. En af trænerene var heldigvis en kvinde, og jeg havde alligevel en god og sjov uge på trods af den overraskende og uventede start.

Jeg er mest glad, når jeg er sammen med min familie oppe i vores sommerhus i Hornbæk. Efter en dejlig dag på stranden og efterfølgende boldspil i haven, elsker jeg at sidde med min familie på den overdækkede terrasse og spise grillmad samt friske danske jordbær på en lun sommeraften.

Min største ambition og drøm for fremtiden er, at jeg fortsat er lykkelig, og at min familie er sunde og raske. Derudover er mine mål for fremtiden, at jeg fortsat har mulighed for at gøre de ting, som gør mig glad, og så drømmer jeg selvfølgelig også om at etablere min egen familie en dag. I forhold til karriere er min ambition at blive advokat, hvor jeg vil kæmpe for at hjælpe og vejlede mine klienter til at opnå retfærdighed.

Jeg kan være en god rollemodel for andre, fordi jeg hviler i mig selv og er målrettet og viljestærk. Siden 8. klasse har jeg villet være advokat, og derfor er jeg rigtig glad for, at jeg i en ung alder har fundet min rette karrierevej, hvilket vil resultere i, at jeg er færdiguddannet jurist allerede som 23 årig. Derudover har jeg i kraft af at have dyrket idræt på højt niveau inden for både sportsdans og badminton lært, at man kommer rigtig langt ved at blive ved med at kæmpe for at nå sine mål og være villig til at arbejde hårdt for dem. Som person synes jeg, det er utrolig vigtigt at foregå med et godt eksempel og se muligheder, hvor andre ser problemer. Samtidig er jeg også en person, der gerne vil hjælpe andre mennesker og står fast på, at alle har ret til en retfærdig behandling. Jeg har en positiv og imødekommende indstilling til andre mennesker og de udfordringer, jeg møder i min hverdag. Ærlighed, tillid og respekt er vigtige værdier for mig, og de værdier sætter jeg stor pris på, at jeg har sammen med mine nærmeste venner og min familie.

Jeg valgte at deltage i Miss Danmark 2015, fordi det tiltrækker mig, at både Miss Danmark og Miss World organisationerne engagerer sig så meget i velgørenhedsarbejde. Jeg vil gerne hjælpe andre mennesker, hvilket også er en af grundene til, at jeg læser jura for på sigt at blive advokat. Derudover elsker jeg flotte kjoler, sko, styling, mode og trives på en scene, som også er en stor del af Miss Danmark konkurrencen.

At vinde Miss Danmark 2015 og repræsentere Danmark til Miss World 2015 i Kina vil betyde meget for mig. Det vil være en stor ære, og jeg vil naturligvis være ydmyg over for opgaven, og kæmpe alt hvad jeg kan hele vejen. At være sammen med en masse forskellige piger fra hele verden, vil være en kæmpe oplevelse, og jeg vil gøre mit allerbedste for at repræsentere Danmark på bedste vis. Jeg er konkurrencemenneske og motiveres af udfordringer, og jeg tror derfor på, at jeg kan bringe Danmark helt til tops ved at vinde Miss World 2015.

Præsentation
Beauty With A Purpose Projekt

Miss Sport

Miss Talent

Udover titlen som ”Verdens mest eftertragtede mand”, vandt Mister World 2010 en pengepræmie på 50.000 dollars.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag