Helene Asp Møller


Miss Danmark 2015 Finalist 
Fulde Navn: Helene Asp Møller

Alder: 20 år
By/Region: Odense/Fyn
Højde: 175 cm
Beskæftigelse: Multimediedesigner


Jeg hedder Helene Asp Møller, jeg er 20 år gammel og er født i en lille by nær Århus, kaldt Hornslet. Jeg har i de sidste par år boet i Århus, hvor jeg har færdiggjort min uddannelse som multimediedesigner og bor nu i Odense. Jeg er 175 cm høj. Min nærmeste familie består af mine dejlige forældre og bonus søskende fra både min far og mors side, selv er jeg enebarn. Jeg er lige nu ved at finde min daglige rutine i Odense, hvor jeg søger nye udfordringer inden for marketingsbranchen.

I min fritid bruger jeg meget tid på, at holde krop og sind sundt. Det gør jeg blandt andet ved at passe min træning, som lige nu består af en god kombination af styrke og motionstræning. Samtidig vægter jeg højt, at komme ud i naturen og give mig selv plads til at koble af. Det at holde krop og sind sundt betyder for mig også, at spise sundt og varieret – alt sammen er med til at give mig ekstra energi og overskud i hverdagen. En anden ting jeg bruger meget af min fritid på, er min passion for fotografi. Jeg er helt betaget af den verden og de budskaber man kan sende via et billede, og jeg elsker samtidig det smukke og æstetiske man kan skabe.

Et sted hvor jeg især kunne bruge denne passion for fotografi, har været i forbindelse med mit praktikophold på den afrikanske ø, Zanzibar. Denne rejse har helt klart været min største oplevelse hidtil. 2 måneder spækket med nye oplevelser og nye bekendtskaber – som jeg i dag ikke ville bytte for noget. Det at se en del af verdenen, som er så anderledes og primitiv i forhold til vores egen hverdag, sætter virkelig tingene i perspektiv. Et folk som er utrolig stolte, gæstfrie og yderst venlige – på trods af de få midler de har at gøre med, er helt fantastisk! Rejsen til Zanzibar har givet mig utrolig meget med i bagagen og et meget større perspektiv på livet.Det at se en anden kultur og få nye bekendtskaber gør også at jeg ikke har ét særligt favorit sted, hvad angår ferie. Jeg nyder at komme ud i forskellige dele af verdenen og blive klogere på hvordan tingene foregår der. Særligt håber jeg på at kunne rejse mere lokalt fremover. Jeg kan blive helt betaget af områder med en smuk natur, som er så anderledes fra vores egen. Efter min tur på Zanzibar, drømmer jeg om at besøge og opleve mere af Afrika, heriblandt Seychellerne og Madagaskar, på grund af deres helt fantastiske natur.

En ting jeg sætter stor pris på er, at kunne sætte sig ned og slappe af – gerne med tændte stearinlys og lidt regn udenfor. En tid som jeg gerne bruger på at søge inspiration til min træning, madopskrifter eller indretning, igennem diverse magasiner. En lille sjov bonus viden om mig, er blandet andet at jeg her kan falde helt i svimer over flot flaske design. Jeg er også typen der gerne sætter en god kærlighedsfilm på, hvor en af mine favoritter er ”The Notebook”.

Så længe jeg kan huske tilbage, har jeg altid været glad for mad og gerne meget af det. Så meget, at det faktisk er blevet kommenteret op til flere gange – særligt husker jeg fra en tur på Island, hvor en ældre dame rejste sig fra bordet for, at komme ned og sige ”ih, hvor er det altså dejligt at se du spiser så meget”. Med min sunde appetit, følger der også mange livretter med. Højest på listen ligger en god traditionel dansk julemad med hvidkål, masser af sovs og kartofler. Jeg elsker at være kreativ i køkkenet, og her har jeg særligt fokus på den sunde livsstil. Et hit er især blevet friskpresset juice, som jeg ikke kan undvære mere!

Jeg finder min inspiration i mange forskellige mennesker og har derfor ikke én bestemt. Vi alle er forskellige i vores historie, holdninger, mål og tilgang til livet – og det synes jeg er fantastisk. Alle mennesker kan lære og inspirere mig. Jeg vil dog gerne fremhæve to, som er min egen mor og far. To personer som har lært mig de vigtigste ting om livet, nemlig at være selvstændig, være kritisk, arbejdsom, lytte til sine egne behov og være tro mod sine medmennesker.

Det at vi alle er forskellige og kan inspirere hinanden på kryds og tværs, er også en af de ting der popper op, når jeg tænker på skønhed. Skønhed for mig er ikke et bestemt udsende eller væremåde – for vi er alle forskellige. Jeg mener at skønhed kommer indefra. En person der hviler i sig selv, der tør lære af sine fejl, har overskud og kan glæde sig på andres vegne, udstråler automatisk noget helt særligt og det er skønhed i mine øjne.

Det skøreste jeg nogensinde har lavet, der er mange ting! Skal jeg tage et lidt uskyldigt og godt eksempel på min gode fantasi, er det nok fra min barndom. Min barndoms veninde og jeg var tryllebundet til animations filmen Eldorado. Vi satte os derfor til, at bygge den skjulte by af guld i skoven. En umulig mission, som desværre ikke lykkedes – men drømmen var der!


Hvis jeg kunne spise middag med én kendt person i hele verden, ville det være Michael Jackson. Selvom han desværre er død, er jeg meget inspireret af hans musik og hvad han har opnået og udrettet, på trods af en svær barndom.

Udseendemæssigt så er jeg utrolig glad for min krop som helhed, især er jeg glad for mine lange ben og mit smil. Generelt er jeg bare en meget glad person, som ofte ikke kan lade vær med at gå og smile hele tiden. Alle har sine dårlige dage og det har jeg uden tvivl også. Men glæden kommer fra at jeg for længe siden satte mig det mål, at jeg vil altid kunne huske tilbage og tænke, at jeg har haft det godt og været glad. Er der derfor noget der går mig på eller ikke gør mig glad, så gør jeg noget ved det. Noget der kan gøre mig ekstra glad, er når jeg er omkring mine nærmeste, men også at have sat et mål og nå det.

Det jeg er mest bange for er at miste mine nærmeste. Det minder mig blot om, altid at huske og sige tak, fortælle når du er taknemlig for hvad du har og kan, og ikke gå i små sko.

Jeg er en kvinde med mange fremtidsdrømme, rigtig mange. For mig, er det at kunne drømme noget af det vigtigste, og er med til at holde mig i gang og sætte nye mål for mit liv. Karrieremæssigt er min største drøm at starte mit eget wellness center. Mit første job var hos Dronning Dorotheas Badstue, som er et mindre wellness center beliggende i Kolding. Her blev jeg betaget af hele denne stemning og hvor stor effekt det havde på de besøgende, at de turde give slip og koble af fra hverdagens stress og jag. Lige siden har jeg haft det kæmpe ønske om, at kunne give denne fantastiske oplevelse videre til andre. Helt personligt, er min største drøm at skabe en dejlig familie med min kæreste. Et lille hus på landet med mit eget fotostudie og en hest i baghaven – så forlanger jeg ikke mere.

Jeg er en god rollemodel for andre fordi jeg ikke er bange for, at vise mine følelser. Det har gjort mig til en utrolig ærlig, betænksom, reflekterende og glad kvinde. Mine livsværdier er: ærlighed, åbenhed og gensidig respekt, efterlever jeg og gør at jeg har mig selv med hele vejen. Jeg tør udfordre mine svage sider og tør at kæmpe for mine drømme. Jeg elsker at give et smil på læben, og håber at kunne være en god inspiration for andre unge.

Jeg valgte at deltage i Miss Danmark 2015 fordi konkurrencen omhandler mere end blot det ydre, men også sætter fokus på personlighed, intelligens og velgørenhed. Jeg er meget fascineret af konkurrencen og dens værdier og valgte derfor, at prøve kræfter med netop denne skønhedskonkurrence. Ikke nok med det, så tager jeg deltagelsen som en stor personlig udfordring. Jeg ved, at jeg skal overskride mange personlige grænser og at jeg bliver udfordret til det yderste. Jeg er derfor sikker på, at jeg igennem konkurrencens forløb kommer til at udvikle mig, og vil ende med at kunne se mine svage sider blive stærke. At vinde Miss Danmark 2015 og repræsentere Danmark til Miss World 2015 i Kina ville være en kæmpe ære. Jeg vil nyde at kunne vise verdenen hvad Danmark har at byde på, og er parat til at gå hele vejen!

Præsentation
Beauty With A Purpose Projekt


Miss Sport

Miss Talent

Anders Houmann placerede sig i Top 15 til Mr. Universe Model 2010 konkurrencen, som den første danske mand nogensinde?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag