Cecilie Øvind


Miss Danmark 2015 Finalist
Fulde Navn: Cecilie Øvind
Alder: 18 år
By/Region: Sjælland
Højde: 178 cm
Beskæftigelse: 3. G på Stenhus Gymnasium, vil studere grafisk design.


Jeg hedder Cecilie Øvind, jeg er 18 år gammel og 178 cm høj. Jeg kommer fra Holbæk, hvor jeg bor sammen med mine forældre og min storebror.

Til hverdag går jeg i 3.g på Stenhus Gymnasium i Holbæk, hvor jeg læser på Idrætslinjen. Ud over mit Gymnasium arbejder jeg som tjener på en Cafe i Holbæk.

I min fritid kan jeg godt lide at være aktiv og arrangere mig i en masse forskellige projekter. Jeg træner bl.a. volleyball og fitness. Jeg har spillet volleyball i 2 år og finder sporten dybt fascinerende.
Min passion er at rejse, møde nye mennesker, kulturer og udforske en masse forskellige steder.

Det største jeg har oplevet indtil nu, har været mit år på Gørlev Idrætsefterskole. Det var noget helt specielt og en uforglemmelig oplevelse. Helt specielt fordi, at jeg for første gang skulle stå på egne ben, uden min familie i nærheden. Og uforglemmelig, fordi hele opholdet var en kæmpe oplevelse, med både positivt og negativt udfordringer. Det lærte mig en masse om disciplin og ikke mindst om selvdisciplin, som har gjort mig selvstændig og målrettet. Men vigtigst af alt, har det givet mig venner for livet. En oplevelse jeg aldrig ville have været foruden.

Jeg taler som modersmål dansk, men kan også tale engelsk og tysk.

Jeg har en meget bred filmsmag og har ikke én bestemt yndlingsfilm. Jeg er dog kæmpe fan af serier og er lige nu i gang med ”The 100” som jeg er meget optaget af.

Jeg har ikke en bestemt yndlingsbog, men jeg er glad for at læse komedier, og elsker at forestille mig, hvordan de forskellige personer og ting ser ud i bogen. Jeg kan godt lide at ens fantasi ikke sætter nogen grænser.

Min yndlingsmad er sushi. Det smager himmelsk, og jeg elsker at der findes så mange forskellige slags, alt efter hvordan det er tilberedt.

Mit favorit ferie sted er på vandet. Hvert år, siden jeg var en lille baby har jeg sejlet med min familie. At sejle er en fantastik måde at tilbringe sin ferie på. Det giver mig ro i kroppen, og har gennem årene lært mig at være tålmodig og finde ro ved bare at nyde de ting, som der er omkring mig. Efter en lang sejlads er det altid dejligt at komme i havn, og se hvad de forskellige steder har at byde på.

Jeg drømmer om at komme til USA og opleve de forskellige stater. Jeg er fascineret af de mange muligheder og forskelligheder landet har at byde på og det, at der lever så mange mennesker med så mange forskellige kulturer og nationaliteter. Jeg er også fascineret af at alting er så stort i forhold til danske normer.

Jeg ser meget op til min mor, da hun har nogle helt fantastiske værdier, som jeg er meget inspireret af. Hun en meget positiv person, som har enormt meget overskud og er fyldt med kærlighed. Hun er også rigtig god til at hjælpe og vise empati og er generelt bare god til, bare at være der, hvis man har brug for det.
Min mor har lært mig, at man skal værdsætte, de ting man har, og kan. Man skal ikke tage ting for givet men i stedet være taknemlig. Hun har også lært mig, hvad der er rigtig og forkert, og så har hun altid sagt til mig, at man kan, hvad man sætter sig for.

Skønhed for mig er ikke bare et smukt ydre, men også en god udstråling og et glimt i øjet. Jeg synes at det er vigtigt at have hjertet på det rette sted, og have en god personlighed og ikke mindst troen på sig selv.

Den del af kroppen/ansigtet jeg er mest glad for ved mig selv er mit hår og mine øjne.

Hvis jeg kunne spise middag med én kendt person i hele verden, ville det være Channing Tatum, fordi at jeg synes han er en dygtig skuespiller, danser og filmproducer. Han har medvirket i mange film som jeg godt kan lide og ja, for at sige det som det er, så er han hammer lækker. Hans roller er meget forskellige og det er altid spændende at se hvilken karakter han har i hans nye film.

Jeg er virkelig bange for slanger.

Noget af det skøreste jeg har gjort/sagt, var da jeg vat 10 år gammel. Min far var i Paris med sit arbejde og ringede hjem, og fortalte mig, at han havde været i Eiffeltårnet og på Louvre Museet og set maleriet af Mona Lisa. Hvorefter jeg straks fortalte min mor og bror, at far havde ringet og fortalt, at han havde være i Parisertårnet og set et maleri af Anne Lise.

Jeg er mest glad, når jeg er sammen med de mennesker jeg holder af, og har det godt med. Heriblandt min dejlige familie og mine gode venner som jeg bruger meget tid på. Det er vigtigt for mig at min familie og venner har det godt, for at jeg selv kan føle mig godt tilpas.
Noget som også gør mig glad er, når jeg træner og føler at jeg får brugt min krop. Her ved samler jeg masser af energi og positive tanker.

I fremtiden drømmer jeg om at studere grafisk design, da jeg går meget op i design. Det vil være en drøm for mig at få lov at arbejde på et modemagasin. Jeg har dog også ambitioner om, eventuel at blive selvstændig en dag.

Jeg kan være en rollemodel for andre fordi, at jeg er god til at sprede glæde og skabe relationer til andre mennesker. Jeg tror på det bedste i folk (uden at være naiv), og jeg tror på, at vi alle har brug for at blive mødt med venlighed og tillid, så vi kan udvikle gode værdier og egenskaber. Man kan naturligvis ikke redde hele verden alene, men man kan helt sikkert gøre en forskel, hvis man arbejder målrettet på det.

Jeg valgte at deltage i Miss Danmark 2015 fordi det tiltaler mig, at det hele er for at støtte en masse gode formål.  Miss Danmark handler ikke kun om at have et smukt ydre, men også en god personlighed. Hertil kommer, at det er en kæmpe oplevelse, som jeg kan tage med mig i bagagen.

At vinde Miss Danmark 2015 og repræsentere Danmark til Miss World 2015 i Kina vil være den største ære og en fantastisk oplevelse. Det ville give mig en mulighed for at være med til at støtte projekter der ville kunne gøre en forskel til det bedre.

Præsentation
Beauty With A Purpose Projekt

Miss Sport

Vidste du at Mads Madsen kom i Top 15 til Mr. International i Thailand?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag