Azra Bojadzic


Miss World Danmark 2014 Finalist 
21
Navn: Azra Bojadzic
Alder: 24 år
By/Region: Horsens/Jylland
Højde: 180 cm
Beskæftigelse: Studerer til Handelsǿkonom på Dania Erhvervsakadamiet


Jeg hedder Azra, jeg er 24 år gammel og kommer oprindeligt fra Bosnien. Jeg er bosat i Horsens. Jeg er 180 cm høj. Jeg har 1 søster.

Til hverdag studerer jeg på Dania erhversakadamiet I Horsens, derudover arbejder jeg deltid som salgsassistent I Only og som hjemmepasser for en dreng med nedsat funktionsevne.

I min fritid bruger jeg meget tid på at træne I fitness og gå til holdtræning, udover det elsker jeg at danse.

Det største jeg har oplevet indtil nu har været da jeg boede I USA I 3 mdr. Det var simpelhen sådan en dejlig oplevelse at komme ud og stå på egne ben I et fremmed land.

Sprog jeg taler Engelsk, Bosnisk, Kroatisk og Serbisk.

Min yndlings film er De urørlige fordi jeg kan sætte mig ind I det bånd man udvikler med et menneske man tager sig af, som ikke nødvendigvis kan alt selv. Derudover er det en god film, som giver stof til eftertanke, da den også viser at ligemeget hvor man er fra og hvilken social status man har, så fortjener alle at blive behandlet ligeværdigt og have de samme muligheder som alle andre.

Min yndlings bog er Fear the worst af Linwood Barclay fordi den er meget realistisk, der sker hele tiden noget og man kan ikke forudse hvad der kommer til at ske til sidst.

Min yndlingsmad er alt slags sea Food.

Favorit ferie sted er  Bosnien, selvom jeg elsker mit Danmark så er det vigtigt for mig at holde fast ved mine rødder og ikke glemme hvor jeg kommer fra. Derfor er jeg hvert år I Bosnien, omgivet af familie og venner, hvilket gør det til et perfekt og afslappet feriested for mig.

Ferie sted jeg drømmer om at besøge er alle rejsemål. Jeg har ingen bestemt destination at rejse til, jeg elsker at rejse og at lære andre kulturer at kende, så alle rejsemål er drømmedestinationer for mig.

Jeg ser mest op til min mor, fordi hun er den stærkeste kvinde jeg kender og hun har været enlig mor til to børn. Hun hun har skullet være både en  mor og en far for min søster og jeg, hun har klaret alt på egen hånd.

Hun er en selvsikker og selvstændig kvinde og et perfekt forbillede for mig.

Skønhed for mig er noget der kan forkomme I alle former og størrelser. Det er først og fremmest at man hviler I sig selv og udstråler selvtillid og personlighed.

Den del af kroppen/ansigtet jeg er mest glad for ved mig selv er mine mørke øjne og mine flotte lange ben.

Hvis jeg kunne spise middag med én kendt person i hele verden, ville det være Angelina Jolie, fordi hun er det største navn af alle. Ikke alene på grund af hendes status og synlighed som en berømt person, men Angelina Jolie fremmer humanitære arbejde. Hun kendt for sit arbejde med flygtninge og så er hun også tidligere Goodwill ambassadør for FN's Flygtningehøjkommissariat.

Noget sjovt man skal vide om mig er at jeg har hypermobile led og kan nogle sjove ting med min krop.

Jeg er bange for at miste en af mine nærmeste.

Det skøreste jeg nogensinde har lavet er at springe bungeejump på 50 meter I Kroatien. Det var en grænseoverskridende oplevelse for mig, selvom jeg er meget aktiv og elsker aktiviteter der kan give mig et adrenalinkick.

Jeg er mest glad når jeg danser og synger (selvom jeg synger helt forfærdeligt).

I fremtiden drømmer jeg om at skabe min egen lille familie og skabe succes I livet.

Jeg kan være en rollemodel for andre fordi jeg sætter en stor værdi I at være et godt forbillede for mange unge mennesker og nydanskere ved at bidrage til det danske samfund ved at arbejde og studerer. Det er min overbevisning at hvor der er vilje er der vej for den der ligger hårdt arbejde og passion I sine mål I livet.

At repræsentere Danmark til Miss World 2014 i London ville betyde at jeg har bevist at man med slid og slæb kan bane vejen til personlig succes, for jeg mener at alt er muligt for den der tror.Photo: Christina Anaya
Camera & Editing: Jan Winther
Producer: Lisa Lents/National Director
Make-up: Donna Marie
Hair: Tanja Søgaard Christensen
Styling: Lisa Lents/National Director
Dress: www.tp-kjoler.dk
Jewellery: www.frk-lisberg.com
Bikini: www.change.com
Lashes: www.depend.se
www.missandmisterofdenmark.com

Vidste du at Hollywood-stjernen Halle Berry blev nr. 6 til Miss World i 1986?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag