Anemone Harmundal


Miss World Danmark 2013 - Finalist 12 
Navn:
Anemone Harmundal
Alder:
19 år
By:
Herfølge/Sjælland
Højde:
184 cm
Beskæftigelse: International Business student, holder sabbatår.

 

 


Jeg hedder Anemone Harmundal, jeg er 184 cm høj, er 19 år gammel og kommer fra Herfølge. Jeg har 7 søskende. Her er jeg rosinen i pølseenden, og bor derfor som den sidste alene hos mine forældre!!

Jeg er lige blevet student ved Køge Handelsgymnasium, hvor jeg har studeret International Business. Derfor tager jeg nu et sabbatår i forsøg på forfølge min drøm om en modelkarrierer, men hvor jeg også ønsker at få set noget mere af verden - i håb om at det kan fører mig til, hvad jeg skal i min fremtid.

Jeg har allerede rejst en del i forbindelse med mit studie, og mit yndlingssted må siges at være USA. Et land der rummer så mange forskellige kulturer og miljøer finder jeg særligt fascinerende. Men New York er helt klart toppen af poppen. Jeg er ikke til charterrejser, dermed ikke sagt at jeg ikke kan lide rejser hvor man slapper af, men der skal helst ske noget og man skal nå at opleve og suge kulturen til sig. Sverige er også et af mine favorit steder, eftersom halvdelen af mine søskende er svenske har vi brugt mange ferier der.

Det næste sted jeg drømmer om at besøge er helt klart Afrika. Et land jeg gennem min søsters oplevelser, har fået øjnene op for og fantastisk gerne vil se og opleve selv.

I fremtiden drømmer jeg derfor om, at være i gang med at rejse verden rundt, jeg håber og vil kæmpe for at få mine drømme opfyldt.

 


Jeg ser mest op til min mor. Hun er en stærk kvinde som til tider har skullet kæmpe sig gennem hårde ting og som 50-årig besluttede sig for at ændre arbejdsspor og tage en ny uddannelse. Hun er en stor inspiration. Hun viser mig hvordan alting nok skal gå, selvom man ikke har planlagt det til mindste detalje. Det er også hende der har lært mig at skønhed ikke kun er det ydre, men specielt noget der kommer indefra – det behøver ikke være dit udseende som du bryder hjernen med hele tiden. Det at have en ”skøn” personlighed betyder mest og fører dig længst frem i livet. Men samtidigt betyder det også meget for mig, at man er velplejet og gør noget ud af sig selv.

Hvis jeg kunne spise middag med én kendt person i hele verden, ville det være Audrey Hepburn, da jeg er vild med den tid hvor hendes karriere toppede, hun er den ultimative 50’er pige. Hun er netop en kvinde som er smuk udenpå ligeså vel som indeni. Hun er en inspirerende kvinde som har udlevet sin drøm og samtidigt givet. Efter sin filmkarriere, brugte sin sidste tid på at arbejde for velgørenhed i bl.a. Afrika.

 


Det jeg bedst kan lide at lave når jeg skal hygge mig eller have det sjovt, er at være sammen med mine veninder. De betyder rigtig meget for mig og er en stor del af mit liv, de støtter op, er nærværende og er der altid for mig i gode som i svære tider.

Det er her jeg kan være mest mig selv, jeg kan være den skøreste person når jeg er sammen med dem som kender mig allerbedst. Det er her eller med min familie at jeg er gladest for hvem jeg er.

Jeg er helt klart en ”sucker for love”, min yndlings film er "Titanic", og når jeg endelig skal læse bøger hiver jeg en frem af Cecilia Ahern f.eks. "Ps I love you".

Jeg er et mad-øre uden lige, jeg ELSKER god, smagfuld, sund og anderledes mad. Jeg er vokset i en familie, hvor kvalitets- og hjemmelavet mad betyder meget.

Jeg er bange for edderkopper, hajer og småkryb – men min største frygt er at miste dem jeg elsker.

Den skønneste oplevelse i mit liv (indtil videre) har været, at jeg er blevet moster til tre fantastiske skønne unger. Siden jeg var 13 har jeg arbejdet som barnepige og passer stadig gerne børn. Det er her jeg har haft nogle af de mest livsbekræftende oplevelser. Deres ubekymrethed og livsglæde giver en lyst til at flygte tilbage til barndommen!

Jeg kan være en rollemodel for andre fordi jeg har den filosofi i livet, om at man skal hjælpe andre så meget som man kan – uden at sætte sig selv til sidde, og hvis du ikke kan hjælpe, så skal man i det mindste ikke gøre andre noget ondt. (Inspireret af Dalai Lama: Our prime purpose in this life is to help others. And if you can't help them, at least don't hurt them.)

At repræsentere Danmark til Miss World 2013 i Indonesien, vil betyde meget fordi, det vil være en kæmpe oplevelse jeg vil tage med mig resten af livet. Miss World kombinerer nemlig to ting som betyder meget i mit liv. Jeg håber det kan være et springbræt, til at få opfyldt min drøm om en modelkarriere, samt at der er stor fokus på at hjælpe andre som også betyder en stor del af mit liv. Samtidigt elsker jeg at rejse og opleve nye kulturer – dette ville derfor være en fantastisk mulighed!!

Photo: Christina Anaya
Video photographer: John Rahbek 
Make up & Hair: Sofie Nevad 
Styling: Lisa Lents/National Director 
Dress: www.tp-kjoler.dk
Bikini: www.missya.dk
www.missandmisterofdenmark.com

Vidste du at Danmark i 2010 var repræsenteret i 4 forskellige mandlige skønhedskonkurrencer?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag