Amalie Oehlenschläger


Miss World Danmark 2013 - Finalist 11 
Navn:
Amalie Oehlenschläger
Alder:
17 år
By:
Nordborg/Jylland
Højde:
175 cm
Beskæftigelse: Læser HF. Jeg hedder Amalie Oehlenschläger. Jeg er 17 år gammel, er 175 cm høj og kommer fra Nordborg i Jylland. Jeg har 1 storebror og bor hjemme sammen med mine forældre.


Til hverdag går jeg på HF og arbejder som tjener i Nordborg. 

I min fritid arbejder jeg , laver negle, træner og er sammen med min familie og venner. 

Det største jeg har oplevet indtil nu har været en rejse til Ægypten, hvor jeg var ude at snorkle blandt de smukkeste koraller!! Jeg ser også frem til at få mig en god oplevelse, når jeg skal 16 dage til Thailand i julen.
Min yndlings film er ”What woman want” og ”Taken”. Taken er en utrolig spændende film om to piger der bliver bortført, og bliver befriet af en far som er agent, og den anden er en virkelig god tøsefilm, om en mand der kan læse tanker hos kvinder.
Min favorit mad en sandwich fra Sands'N'Salads, og så har jeg har altid elsket at spise laks på franskbrød.

Favorit feriested er Mallorca, fordi jeg elsker øens små hyggelige gader og strande.


Et feriested jeg altid godt har ville besøge, er Thailand som jeg synes er et utroligt smukt sted!
Tahiti kunne jeg godt tænke mig at besøge på sigt pga. dens strande. Bounty ø, palmer mm. 

Jeg ser op til Jessica Alba, fordi hun virker som en stille og rolig person, der både er smuk og sød og er blevet til en anerkendt skuespiller gennem hårdt arbejde.Skønhed for mig er at man er i balance med sig selv.

Den del af kroppen/ansigtet jeg er mest glad for ved mig selv er min næseHvis jeg skulle spise middag med én kendt person i verden, ville det være den russiske pige Alena Shishkova, fordi jeg elsker hendes tøjstil, udseende og kunne nok få mig en god snak med hende.

Noget sjovt man skal vide om mig:  Havde fået bilnøglen af min mor, gik ud til bilen og satte mig ind.
Der var nogle ting i bilen, som jeg ikke genkendte men det tænkte jeg ikke mere over. Kort tid efter kommer min mor hen til bilen, og spørger hvad jeg laver der. Så kom ejeren af bilen og grinte sammen med nogle af de andre, der stod rundt omkring. Jeg er altså kommet til at sætte mig i en forkert bil! Jeg kan dog sige til mit forsvar, at det var samme bil model ;)Jeg er bange for hajer, edderkopper og stankelben.Det skøreste jeg nogensinde har lavet er at tage 111 kopier af min venindes hoved. Lærerne forsøgte herefter og finde ud af hvem synderne var! ;)

Jeg er mest glad, når jeg hygger mig med mennesker jeg holder af!

I fremtiden drømmer jeg om at få en god uddannelse, og et job jeg bliver glad for. Så håber jeg også på at kunne arbejde i skønhedsbranchen. Rejse meget, og vigtigst af alt, at være glad!

Jeg er en person der lytter, er imødekommende, og dømmer ikke folk uden jeg kender dem. Det synes jeg folk kunne lære meget af. I større sammenhæng vil jeg gerne have mit navn bliver kendt i sammenhæng med dyrevelfærd i stil med Brigitte Bardot.

At repræsentere Danmark til Miss World 2013 i Indonesien ville betyde meget for mig, fordi det har altid været en stor drøm, og jeg vil gøre alt for at vise mig for mine bedste sider, repræsentere Danmark bedst muligt. Jeg ville blive meget beæret, og det ville give mig ekstra livsglæde og måske den fremtid jeg ønsker mig!

Photo: Christina Anaya
Video photographer: John Rahbek 
Make up & Hair: Maira Ash 
Styling: Lisa Lents/National Director 
Dress: www.tp-kjoler.dk
Bikini: www.missya.dk
www.missandmisterofdenmark.com

Vidste du at Hollywood-stjernen Halle Berry blev nr. 6 til Miss World i 1986?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag