Aisha Isabella Ulstrup Hansen


Miss World Danmark 2014 - Finalist 17

Navn: Aisha Isabella Ulstrup Hansen
Alder: 19 år
By/Region: Kongens Lyngby/Nordsjælland
Højde: 180 cm
Beskæftigelse: Studerer naturvidenskabelig linje på Nærum Gymnasium, arbejder på plejecenter, freelance model


Mit navn er Aisha Isabella Ulstrup-Hansen, jeg er 19 år gammel og kommer fra Lyngby. Jeg bor med min familie i en hyggelig 4 værelses lejlighed, hvor jeg deler værelse med min lillesøster og lillebror på 11, samt mit 6 måneder gamle hamster Melvin. At dele værelse med de 3 rodehoveder har klart sine ups and downs, men vi får næsten altid det bedste ud af det. Jeg er 180 cm og lidt af et mix, da min far kommer fra Pakistan og min mor kommer fra Danmark. Jeg har derfor en anderledes, men meget spændende hverdag, der er præget af to forskellige kulturer.

Til hverdag går jeg i verdens bedste klasse på Nærum gymnasium, hvor jeg studerer naturvidenskab. Jeg går meget op i min skolegang, da jeg stræber efter at afslutte gymnasiet med de bedste karakterer. Jeg ønsker netop at holde mine muligheder inde for uddannelse åbne, da jeg endnu ikke har fundet frem til, hvad jeg vil læse. Dog har jeg et stort ønske om at studere i udlandet i et år og har lige nu to jobs så jeg kan spare sammen til at rejse. I weekenderne arbejder jeg som plejer på et plejecenter med en masse søde mennesker, derudover har jeg også et par hverdagsvagter på en restaurant. Det kan godt være lidt stressende og travlt engang imellem, men det er noget jeg virkelig vil og jeg ved, at man skal arbejde hårdt for sine drømme.

I min fritid elsker jeg at være kreativ og jeg har hele livet været rigtig glad for at tegne og male. Jeg har stor interesse for kunst og synes det er sjovt at arbejde på mine egne små værker og projekter. Jeg elsker jazz musik så ufatteligt højt, det er en musikgenre jeg ikke kan undvære i min hverdag. Mine 3 yndlings kunstnere er Frank Sinatra, Ella Fiztgerald og Nat King Cole.

Herudover er jeg meget fascineret af skuespil, jeg er lidt af en filmfreak og der er ikke mange film jeg ikke har set. Jeg er helt tosset med både Hollywood og Bollywood, da de begge har leveret storslåede film. Udover mine små hverdags hobbyer er jeg rigtig glad for at gå i fitness. Jeg dyrker motion 3-4 gange om ugen og elsker at lave en masse lækker og sund mad. Jeg laver alt fra styrketræning til holdtræning og cardio. Det er en livstil jeg er blevet meget glad for at dyrke, da jeg efterfølgende har fået mere overskud, har følt mig gladere og sundere. Jeg har mange interesser, men min største interesse er dog klart at rejse, jeg elsker mere end noget andet at se verden og møde nye forskellige mennesker. Som H.C. Andersen engang sagde ”at rejse er at leve”, og det vil jeg helt klart give ham ret i.

Det største Jeg har oplevet indtil nu var i 2011, hvor jeg besluttede mig for a tage et år til USA som udvekslingselev.  Jeg lærte så ufattelig mange ting omkring andre menneskers kultur, religion og håb.  Jeg boede i et mormonsk samfund hos en rigtig sød værtsfamilie i staten Idaho, hvor jeg bl.a. gik på high school, hvor jeg studerede skuespil, kunst, mode, musical og dans. Idaho er en stat der er meget kendt for den mormonske befolkning, de er helt igennem fantastiske mennesker med et bredt livssyn og en venlighed, der gør dem rigtig unikke og dejlige at omgås. Det var helt klart et år der har forandret mit liv og gjort mig til den kvinde jeg er i dag. Året væk hjemmefra har givet mig så mange livserfaringer bl.a. selvstændighed, respekt og forståelse for andre mennesker.

Jeg taler flydende dansk og engelsk, og studerer lige nu spansk i gymnasiet. Derudover kan jeg forstå en del Urdu, da det er et sprog Jeg er vokset op med pga. mine pakistanske rødder.

Min yndlings bog er en bog ved navn” Vindens skygge” af den spanske forfatter Carlos Ruiz Zafón, Jeg fik bogen anbefalet af en veninde og forelskede mig fuldstændig i den. Det er klart en bog der har det hele, lige fra mystik og uhygge til humor og romantik selvfølgelig.

Mit favorit feriested er Thailand. De har en vidunderlig og eksotisk natur samt en dejlig fugtig varme og utrolig lækker mad. Derudover er jeg helt forelsket i deres søde og smilende befolkning. Et feriested jeg drømmer om at besøge igen er New York. Det er en enorm by, der er så fuld af liv og drømme. Mit bedste minde fra min tur til New York, er en aften hvor vi tog ud på en bro og så lysene ud over hele byen. It was stunning!


Den person jeg ser allermest op til er helt klart kvinden i mit liv, nemlig min mor. Min mor er en af de stærkeste og smukkeste kvinder jeg nogensinde har kendt. Hun har oplevet meget modgang gennem hendes liv, men hun har kæmpet sig igennem det hele og aldrig givet op. Hun er en helt igennem fantastisk kvinde med smukke værdier og et stort hjerte. Min mor har lært mig altid at følge mine drømme og intet mindre. Hun får altid det bedste ud af tingene og har givet mig så utrolig meget glæde. Det ville betyde så meget, hvis jeg en dag bare kunne blive halvt så meget den kvinde som hun er.

Skønhed for mig er smil, glæde og sundhed. Jeg synes smilende mennesker er de smukkeste, folk der hviler i sig selv og er glade for, hvem de er og hvordan de ser ud, har uden tvivl et ekstra lille glimt i øjet.  Den del af min krop jeg holder mest af er mit smil og mine fregner. Det er ikke så tit man ser en pakistaner med fregner og det giver mig en følelse af, at jeg er lidt sjov og anderledes.

Hvis jeg kunne spise middag med én hvilken som helst kendt person i hele verden, ville det være Nelson Mandela.  Det ville være en ære at kunne få lov til at sidde ved bord med et så inspirerende menneske, der har kæmpet hele livet for at retfærdighed. Han var en brag frihedskæmper og et beundringsværdigt symbol for ligestillingen mellem mennesker.

Noget sjovt man skal vide om mig er, at jeg har en tendens til at få de vildeste grineflip, når først jeg er startet kan jeg slet ikke stoppe, og det er jo egentlig ok for det giver nogen gode mavemuskler.

Jeg er ligesom andre mennesker skrækslagen for at miste de mennesker jeg elsker og holder af. Jeg kan ikke forstille mig mit liv uden alle dem, der er med til at gøre det hele så specielt.  Derudover er jeg utrolig bange for højder, hvilket er lidt ironisk nu når jeg selv er 180 cm, men det har altid noget jeg har fundet helt vildt skræmmende, især tanken om at falde ned fra flere meters højde.

Det skøreste jeg nogensinde har lavet er nok, da jeg var med min onkel og tante i San Diego Zoo. Uden at tænke over det takkede jeg ja til en svævebanetur i 60 meters højde henover deres safari park fuld af løver. Og jeg fortrød ikke mit valg før jeg hang i to tynde jernkæder udover den store savanne. Så der var jeg halvt flæbende i 60 meters højde og forsøgte at berolige mig selv med tanken om, at hvis faldet ikke tog livet af mig, så skulle løverne nok gøre det. Men jeg klarede den og her er jeg så heldigvis i levende live. Det var faktisk en rigtig smuk oplevelse og lidt af en personlig sejr af hensyn til min slemme højdeskræk.Jeg er mest glad når jeg er sammen med min store familie og mine bedste venner. Det er de vigtigste personer i mit liv, der har den største indflydelse på, hvordan jeg har det; er de glade, så er jeg overlykkelig.  Derudover føler jeg mig helt på toppen, når jeg dyrker motion. At træne og at passe godt på mig selv har gjort mig gladere og mere tilfreds med den jeg er og hvordan jeg ser ud. Man hviler pludselig mere i sig selv og føler en form for styrke og lethed, der ikke kan beskrives med ord.

Mit mål her i livet at gøre en forskel for andre mennesker, ikke nødvendigvis at redde hele verden, men bare at kunne gøre en lille forskel, ved f.eks. at smile, dele min glæde med andre og være venlig mod andre folk. Jeg tror på at det er de små ting der tæller her i livet, og så kan det være at jeg ikke redder verden i morgen, men blot redder et menneskes dag, og det er det, der betyder mest for mig. At være livsglad og at kunne få det bedste ud af tingene, er en værdi jeg værtsætter og beundrer mere end noget andet og det er helt klart noget jeg ønsker at dele med alle.

Jeg er en rollemodel for andre fordi Jeg ikke er bange for at være andre end mig selv. Jeg tror på den jeg er og jeg er stolt af den kvinde jeg har udviklet mig til. Alt for mange mennesker, især unge piger går rundt og prøver at være som andre og se ud som andre, de glemmer helt, at det der gør dem allersmukkest er deres forskellighed. Vi mennesker er alle smukke og unikke på hver vores måde, og det er netop det der gør den her verden så spændende at leve i.  De vigtigste værdier for mig er helt klart at kunne være sig selv, at være glad, at tro på den man er og at være stolt af de ting man kan udrette.

At repræsentere Danmark til Miss World 2014 i London ville betyde utrolig meget for mig. Det ville være den største ære og selvfølelig den mest fantastiske oplevelse at kunne få lov til at repræsentere mit hjemland Danmark. At kunne gøre en forskel for andre mennesker, og kunne få lov til at stå frem og få lov til at dele mine drømme og livsværdier med andre ville være det største, der nogensinde kunne ske for en ung livsglad kvinde som mig. Jeg tror på, at vi mennesker kan hvad vi vil, hvis vi virkelig vil det og er villige til at kæmpe for det. Og det er jeg  i hvertfald, jeg er villig til at tage kampen op!


Photo: Christina Anaya
Camera & Editing: Jan Winther
Producer: Lisa Lents/National Director
Make-up: Donna Marie
Hair: Tanja Søgaard Christensen
Styling: Lisa Lents/National Director
Dress: www.tp-kjoler.dk
Jewellery: www.mawli.dk
Bikini: www.change.com
Lashes: www.depend.se
www.missandmisterofdenmark.com

Vidste du at den regerende Miss World 2018 er Vanessa Ponce fra Mexico?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag