Mr. World

 

Mr. World er en af de største begivenheder i verden med over 80 deltagere. Det er en af de få, men største og mest prestigefyldte skønhedskonkurrence for mænd i verden.

Mr. World 2010 finalen blev i år afholdt i Sydkorea den 27. marts 2010. Deltagerne ankom til Sydkorea den 12. marts hvor de i ugerne op til finalen blev testet i råstyrke, udholdenhed, intelligens, udstråling, målbevidsthed og ikke mindst udseende, evner på catwalken, samt foran kameraet. Deltagerne oplevede de mest bemærkelsesværdige attraktioner i Korea under det 18 dages lange ophold.

Den prestigefyldte internationale konkurrence blev vundet af den irske Kamal Ibrahim. I 2010 var der et rekordtal af deltagere fra verden over, og i år er det ingen undtagelse!

Mr. World 2010 finalen blev transmitteret til over 1 milliard seere i 100 lande verden over. Finalen blev sendt live fra hovedstaden Seoul i Sydkorea, hvor deltagerne blev bedømt på deres performance, stil, og star quality, mens de fremviste herretøj og sportstøj på catwalken. Udover at vinde æren som verdens mest eftertragtede mand, vandt Mr. World 2010 en præmie på 50.000 dollars.

En af de mange konkurrencer deltagerne skule igennem, var bl.a. Extreme Sports Challenge, hvor deltagernes fysiske form, udholdenhed samt deres psyke blev sat på prøve. Nogle af de andre konkurrencer deltagerne skulle dyste i var: Raft Building Challenge, Sailing Challenge, One Hole Golf Challenge, Kayaking, Beach Volleyball, Beach Soccer, Cooking Challenge, Talent Show, Mountain Challenge, Korean Fashion Show og mange flere.

Danmark blev i 2010 repræsenteret af Kevin Skrøder. Der blev ikke afholdt Mr. World i 2011.

Lisa Lents har rettigheder til Mr. World konkurrencen i Danmark og står for udvælgelsen af den danske repræsentent.

Læs om Mr. World 2011 påwww.mrworld.tv


Mr. World 2010 - Kamal Ibrahim fra Irland

Se nogle af højdepunkterne fra Mr. World her:

Nogle af de udfordringer Mister World 2010 deltagerne skulle igennem var, beachvolley og fodboldturnering. De skulle også kayakke, sejle, windsurfe og snorkle.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag