Miss Danmark 2021 Tilmelding

Miss Danmark 2021 Tilmelding

Vi kan med glæde meddele om, at vi åbner op for tilmeldingen til Miss Danmark 2021 konkurrencen! Vi søger ca. 30 kandidater til årets Miss Danmark® 2021 show, som forventes at blive afviklet senere på året. Miss Danmark forløbet samt showet forventes at blive afviklet enten som et VIP arrangement eller online show, alt efter hvordan Covid19 situationen udvikler sig. Vi følger naturligvis regeringens anbefalinger. 

Grundet den globale pandemi og lockdown har vi været nødsaget til at sætte Castings fra 2020 på standby, eftersom der bl.a. har været forsamlingsforbud, som har gjort det umuligt at afvikle bootcamps samt et finaleshow. Vi har nu valgt at genoptage casting processen som startede i slutningen af 2020. De kandidater som blev castet i 2020, som er gået videre til den sidste casting, får besked på mail ang. en fysisk casting i 2021, så snart der ikke længere er restriktioner der forhindrer os i at afholde en fysisk casting. Nye kandidater kan nu søge om at komme i betragtning til Miss Danmark 2021 ved at sende os en ansøgning. Vi kommer til at caste online, hvilket kan være en fordel for dem, som bor uden for København og kan derved spare transportudgifter. 

Miss Danmark 2021 vinderen skal repræsentere Danmark til en Grand Slam skønhedskonkurrence i udlandet i 2021 med alt betalt, udover at vinde en prize package. Miss World har netop offentliggjort, at finalen i 2021 bliver afholdt i Puerto Rico fra den 21. November til den 17. December. Miss Universe 2021 planlægges at blive afholdt i slutningen af 2021 eller strarten af 2022 (endnu ikke bekræftet af Miss Universe Organisationen).  

Miss Danmark Organisationen er ikke et modelbureau. Som vinder af konkurrencen bliver du ambassadør for Danmark, ansigtet udadtil for diverse brands, samt en goodwill ambassadør for diverse velgørenheds formål.

Nyttige links:
Læs om tidligere finalisters oplevelser her.
Svar på ofte stillede spørgsmål findes her. 
Læs om "10 Miss vinder kvaliteter" her.

Husk at følge os på Facebook & Instagram.

Via Miss Danmark® konkurrencen, bestræber vi os hvert år på, at vise at Danmark har mange typer for skønheder, og søger derfor deltagere i alle højder, drøjder, farver og typer, dvs. at der er ikke noget krav om højde, eller krav om en bestemt tøj størrelse.
I de sidste  år, har vi haft deltagere i højden 158-185 cm, tøj str. 32-42, samt havde vi den første deltager, som bar hijab og burkini under Miss Danmark® forløbet.

Det er vigtigt, at du forstår, at der ligger en masse arbejde bag din deltagelse udover den store oplevelse af, at være med. Du skal være indstillet på at arbejde med selvudvikling, kunne tage imod konstruktiv kritik, kunne håndtere konkurrencepres, kunne begå dig i et større fællesskab, være samarbejdsvillig og åbensindet, se muligheder fremfor begrænsninger, og have en positiv tilgang til tingene. Det er ligeledes vigtigt, at du er disciplineret og pligtopfyldende.

Det vigtigste for os er, at du gerne vil fungere som et forbillede for andre, være ambassadør for Danmark og har ambitioner i livet. Du behøver ikke nødvendigvis, at have erfaring med modelarbejde, dans, performance eller lignende.

Under Miss Danmark® forløbet og diverse bootcamps, arbejder vi med målsætning, selvudvikling, selvtillid, talent, og vil være med til at motivere dig til en sund livstil med træning, fornuftig kost, søvn, mental balance mm. Man får undervisning i performance, skuespil teknikker, medietræning, workshops i hårstyling, make-up, tøjstyling, sociale medier, sponsor samarbejde mm.

Når den endelige Top er blevet udvalgt, bliver der kørt et forløb med forberedende bootcamps i København op til det endelige finaleshow over nogle weekender (det drejer sig om 5-7 weekender max). Dvs. at man stadig kan passe studie/arbejde ved siden af, hvis man deltager i Miss Danmark® 2021 forløbet. Der er nogle få enkelte hverdage hvor man skal være til stede, resten planlægges primært i weekenderne.
Hvis du gerne vil komme i betragtning som kandidat til Miss Danmark® 2021 forløbet, skal du sende os en ansøgning hurtigst muligt. De udvalgte får en invitation til en online casting.

KRAV
For at komme i betragtning til Miss Danmark® 2021, skal du opfylde følgende krav:

 • Du mellem 17 - 28 år (max 27 år pr. 1. Januar 2021)
 • Du er dansk statsborger
 • Du er ugift og har ikke børn
 • Du har aldrig optrådt nøgen/pornografisk
 • Ingen højde/drøjde krav

Disse regler er gældende i udlandet, og derfor også vedtaget til Miss Danmark® konkurrencen. Hvis Danmark ikke opfylder de internationale regler, kan vi ikke kvalificere os til de internationale finaler.

Send os en ansøgning med "Miss Danmark® 2021" i emnefeltet. 
Mailen skal sendes til: kontakt@missdanmark.dk

Du skal copy paste og udfylde disse oplysninger:

 • Navn:
 • Alder:
 • Højde:
 • Tøj str.:
 • Region: (Sjælland, Fyn, Jylland)
 • Tlf. nr.:
 • E-mail:
 • Lav en kort beskrivelse af dig selv
 • Hvorfor vil du deltage i Miss Danmark® 2021?
 • Vedhæft min 5 billeder af dig selv i god kvalitet, gerne portræt og helfigur. Du SKAL vedhæfte mindst ét billede hvor du smiler. Professionelle billeder er IKKE et krav. Billederne må ikke fylde mere end 1 MB pr. styk. Mails med for store filer bliver slettet! Send venligst kun én mail. Vi læser alle mails igennem. Tænk over hvilke type billeder du sender ind. Vi vil gerne se din udstråling og god energi. Førstehåndsindtrykket betyder meget.

Tilmeldingen lukker når vi har vurderet, at vi har fundet dem vi gerne vil se til årets castings. Derfor anbefaler vi, at du ikke venter for længe, og sender os en ansøgning hurtigst muligt. Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Miss Danmark Mentor Team 
Vidste du at den første Mr.World konkurrence blev vundet af belgieren Tom Nuyens i 1996?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag