Miss Danmark 2021 Tilmelding

Miss Danmark 2021 Tilmelding

Vi kan med glæde meddele om, at tilmeldingen til Miss Danmark 2021 konkurrencen er åben! Vi søger ca. 30 kandidater til årets Miss Danmark® 2021 show, som forventes at blive afviklet i November/December 2021. 
Aspiranterne som blev castet i 2020 og udvalgt til at gå videre, er kommet i betragtning til 2021, eftersom konkurrencen i 2020 ikke har været mulig at afholde grundet pandemien. Hvis du gerne vil i betragtning som kandidat til årets Miss Danmark® konkurrence, send os venligst en ansøgning hurtigst muligt! Vinderen af Miss Danmark® skal repræsentere Danmark til en  kønhedskonkurrence i udlandet i 2022 med alt betalt, udover at vinde en prize package. Som vinder af konkurrencen bliver du ambassadør for Danmark, ansigtet udadtil for diverse brands, samt en goodwill ambassadør for diverse velgørenheds formål. Vi glæder os til at udvælge og offentliggøre vores endelige Top af 2020/2021 kandidater.

Miss Danmark forløbet med bootcamps etc. vil finde sted i Oktober/November måned. Vi caster i September/Oktober måned og udvælger den endelige Top i Oktober, derfor skal du ikke vente alt for længe med at sende din ansøgning ind. 

Miss Danmark Organisationen er ikke et modelbureau, dog er modelarbejde, som regel en del af skønhedskonkurrence verden. En del af vores tidligere kandidater og vindere har fået tilbudt diverse modeljobs efter deltagelse.


Nyttige links:
Læs om tidligere finalisters oplevelser her.
Svar på ofte stillede spørgsmål findes her. 
Læs om "10 Miss vinder kvaliteter" her.

Husk at følge os på Facebook & Instagram.

Via Miss Danmark® konkurrencen, bestræber vi os hvert år på, at vise at Danmark har mange typer for skønheder, og søger derfor deltagere i alle højder, drøjder, farver og typer, dvs. at der er ikke noget krav om højde, eller krav om en bestemt tøj størrelse.
I de seneste  år, har vi haft deltagere i højden 158-185 cm, tøj str. 32-42, samt havde vi den første deltager i historien, som bar hijab og burkini under Miss Danmark® forløbet.

Det er vigtigt, at du forstår, at der ligger en masse arbejde bag din deltagelse udover den store oplevelse af, at være med. Du skal være indstillet på at arbejde med selvudvikling, kunne tage imod konstruktiv kritik, kunne håndtere konkurrencepres, kunne begå dig i et større fællesskab, være samarbejdsvillig og åbensindet, se muligheder fremfor begrænsninger, og have en positiv tilgang til tingene. Det er ligeledes vigtigt, at du er disciplineret og pligtopfyldende.

Det vigtigste for os er, at du gerne vil fungere som et forbillede for andre, være ambassadør for Danmark og har ambitioner i livet. Du behøver ikke nødvendigvis, at have erfaring med modelarbejde, dans, performance eller lignende.

Under Miss Danmark® forløbet og diverse bootcamps, arbejder vi med målsætning, selvudvikling, selvtillid, talent, og vil være med til at motivere dig til en sund livstil med træning, fornuftig kost, søvn, mental balance mm. Man får undervisning i performance, skuespil teknikker, medietræning, workshops i hårstyling, make-up, tøjstyling, sociale medier, sponsor samarbejde mm.

Når den endelige Top er blevet udvalgt, bliver der kørt et forløb med forberedende bootcamps i København op til det endelige finaleshow over nogle weekender (det drejer sig om 4-5 weekender max).
Dvs. at man stadig kan passe studie/arbejde ved siden af hvis man deltager i Miss Danmark® 2021 forløbet.
Der er nogle få enkelte hverdage (typisk fredage) hvor man skal være til stede, resten planlægges primært i weekenderne.
Der er mulighed for at aftale transport med øvrige deltagere fra Jylland/Fyn for at spare transportudgifter, i tilfælde af, at man bliver udvalgt som finalist. Finalister fra Sjælland har ligeledes været gode til at tilbyde overnatning de tidligere år.

Hvis du gerne vil komme i betragtning som kandidat til Miss Danmark® 2021 forløbet, skal du sende os en ansøgning hurtigst muligt. De udvalgte får en invitation til en online casting.

KRAV
For at komme i betragtning til Miss Danmark® 2021, skal du opfylde følgende krav:

 • Du mellem 17 - 28 år (max 27 år pr. 1. Januar 2021)
 • Du er dansk statsborger
 • Du er ugift og har ikke børn
 • Du har aldrig optrådt nøgen/pornografisk
 • Ingen højde/drøjde krav

Disse regler er gældende i udlandet, og derfor også vedtaget til Miss Danmark® konkurrencen. Hvis Danmark ikke opfylder de internationale regler, kan vi ikke kvalificere os til de internationale finaler.

Send os en ansøgning med "Miss Danmark® 2021" i emnefeltet. 
Mailen skal sendes til: kontakt@missdanmark.dk

Du skal copy paste og udfylde disse oplysninger:

 • Navn:
 • Alder:
 • Højde:
 • Tøj str.:
 • Region: (Sjælland, Fyn, Jylland)
 • Tlf. nr.:
 • E-mail:
 • Lav en kort beskrivelse af dig selv
 • Hvorfor vil du deltage i Miss Danmark® 2021?
 • Vedhæft min 5 billeder af dig selv i god kvalitet, gerne portræt og helfigur. Du SKAL vedhæfte mindst ét billede hvor du smiler. Professionelle billeder er IKKE et krav. Billederne må ikke fylde mere end 1 MB pr. styk. Mails med for store filer bliver slettet! Send venligst kun én mail. Vi læser alle mails igennem. Tænk over hvilke type billeder du sender ind. Vi vil gerne se din udstråling og god energi. Førstehåndsindtrykket betyder meget.

Tilmeldingen lukker når vi har vurderet, at vi har fundet dem vi gerne vil se til årets castings. Derfor anbefaler vi, at du ikke venter for længe, og sender os en ansøgning hurtigst muligt. Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Miss Danmark Mentor Team 
Vidste du at Hollywood-stjernen Halle Berry blev nr. 6 til Miss World i 1986?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag