Miss World Denmark 2012 finale d. 18. Maj på Kokkedal Slot


Den 18. Maj 2012 bliver danske Miss World 2012 finale afholdt på Kokkedal Slot, hvor 20 danske finalister skal kæmpe om den prestigefyldte Miss World Denmark 2012 titel og chancen for at repræsentere Danmark til den ældste og mest prestigefyldte skønhedskonkurrence i verden, Miss World 2012 i Ordos, Kina mod over 120 andre lande.
Det bliver et eksklusivt red carpet arrangement med specielt inviterede gæster, velgørenhedsauktion, modeshow underholdning mm. Man vil opleve de 20 finalister på catwalken i bl.a. casual wear, sports wear, bikini og aftenkjole.

Kåringen af den danske Miss World 2012 repræsentant sker på Kokkedal Slot, som ligger i den nordlige del af Hørsholm Kommune  – med den smukkeste udsigt over både Øresund og det omkringliggende landskab. Mange mennesker kommer dagligt i området for at gå eller løbe i naturen, for at spille golf eller for at ride. Men i mange år hvilede der en stemning af forfald både over ”slottet” og avlsbygningerne lige vest for. Kokkedal Slot åbnede for nyligt som restaurant, hotel og konferencecenter. Kokkedal Slot har en spændende historie bag sig, som man kan læse mere om her: http://www.kokkedal-slot.dk/restaurant/slottets-historie

Det er den regerende Miss World Denmark 2011/2012 - Maya Celeste Padillo Olesen, dere skal give kronen videre til den kommende danske Miss World 2012 repræsentant.
 Miss World er den største skønhedskonkurrence i verden, som bliver transmitteret til over 2 milliarder tv-seere verden over. Det er den 3. mest sete begivenhed efter OL og VM i fodbold.
Vinderen af den internationale finale vinder en præmie på 100.000 Dollars, ophold i luksus lejlighed i London i 1 år og selvfølgelig den prestigefyldte titel. Den regerende Miss World bruger året på at rejse rundt i verden, hvor hun repræsenterer Miss World organisationen og engagerer sig i diverse velgørenhedsprojekter.
Miss World Organisationen har gennem tiderne indsamlet mere end £ 250 millioner til velgørende organisationer. Dårligt stillede og syge børn i verden bliver støttet flittigt bl.a. gennem følgende organisationer: Røde Kors, UNICEF, Variety Children’s Charity, Nelson Mandela Fund og mange flere.
Den danske vinder skal repræsentere Danmark til Miss World 2012 i Ordos i perioden den 19. July til den 19. August 2012.

Miss World Denmark 2012 konkurrencen har i år valgt at støtte velgørenhedsforeningen ”Between”, som hjælper kræftramte og pårørende via netværk, foredrag, sociale arrangementer mm. Der bliver samlet store beløb ind til kræftforskning og forebyggelse, men man glemmer ofte hvor vigtigt det er for kræftramte eller pårørende at få støtte på det mentale plan. ”Between” afholder f.eks. gratis arrangementer for kræftramte kvinder i behandling med kemoterapi, hvor man taber alt sit hår. Den røde løber rulles ud, og der serveres bl.a. snacks, frugt og champagne, og der hygges. Kvinderne får tips til parykker, og lærer hvordan de kan lægge make-up selvom man ingen øjenvipper eller øjenbryn har. På den måde får deres kvindelighed og selvværd det bedre under et barskt behandlingsforløb. I forbindelse med Miss World Denmark 2012 showet, samler vi penge ind til foreningen. Vi glæder os meget til at bakke op omkring en god sag!Miss World 2012 bliver afholdt i Ordos, Kina i år:Se Maya under Miss World 2011 i London:Se kåringen af Miss World 2011 her:Læs mere om Miss World 2012 på: www.missworld.com
Læs mere om Kokkedal Slot på: www.kokkedal-slot.dk
Læs mere om velgørenhedsforeningen "Between" på: www.between-kraeft.dk/

Best regards,

Lisa Lents, National Director Denmark &
Jan Møllegaard Jørgensen/ Panorama Event Company

Udover titlen som ”Verdens mest eftertragtede mand”, vandt Mister World 2010 en pengepræmie på 50.000 dollars.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag