Miss World Denmark 2011 udvælgelse

OM MISS WORLD


Miss World er den største og mest prestigefyldte skønhedskonkurrence i verden. Over 100 lande sender hvert år en repræsentant af sted til den store internationale finale, hvilket næsten bringer Miss World på højde med de Olympiske lege, hvad angår international deltagelse. Det er den 3. mest sete begivenhed i verden, som bliver transmitteret til 2,2 milliarder tv-seere. Deltagerne bliver bedømt på deres udseende, personlighed, intelligens og ikke mindst ambitioner. Miss World Organisationen har gennem tiderne indsamlet mere end  £ 250 millioner til velgørende organisationer. Dårligt stillede og syge børn i verden bliver støttet flittigt bl.a. gennem Røde Kors, UNICEF mfl. Konkurrencen bliver i år afholdt i England og strækker sig over en måned med over 120 deltagere, og her skal vi sende en dansk repræsentant af sted. Den danske deltager rejser til England den 19. oktober og finalen finder sted den 7. November.

TIDSPUNKT: Lørdag den 20. August 2011

LOCATION: First Hotel Kong Frederik, Vester Voldgade 25, 1552 København

MØDETID: Kl. 11.00 (forventes afsluttet kl. 18.00)

DOMMERPANEL:

Lisa Lents – Miss World Denmark direktør,  Miss World Denmark 2008

Sandra Vester – Miss Earth Denmark 2010

Morten Krogh Jeppesen – Mr. Universe Denmark 2011

Anders Houmann – Mr. Universe Denmark 2010

Kristian Greiff – Mr. Denmark Manhunt International 2010

Fotograf: Anis Dhiman – professionel fotograf www.anisdhiman.com

Videofotograf+Catwalkcoach


Krav for deltagelse:

-       Du er kvinde mellem 17-24 år

-       Du er ugift, du har ingen børn

-       Du er dansk statsborger (er du statsløs, søges der dispensation)

-       Du har aldrig lavet nøgen/pornografiske billeder

NB! Disse krav SKAL overholdes ifølge den internationale Miss World organisation.

Du tilmelder dig konkurrencen via dette link:

http://www.missandmisterofdenmark.com/nyheder/vi-soeger-danmarks-miss-world-201/

OM FORLØBET:

Vi starter dagen med et foredrag med tidligere Grand Slam Miss deltagere, Lisa Lents og Sandra Vester, samt vil vores mandlige Mr. Danmark kandidater komme med nogle råd om hvordan man bedst muligt klarer sig i en stor international skønhedskonkurrence. Her vil der være rig mulighed for at stille spørgsmål omkring konkurrencen.

Sandra Vester - Miss Earth Denmark 2010 Lisa Lents - Miss World Denmark National Director

MAKE UP STORE kommer med et hold make up artister, som vil holde et make up kursus, hvor de vil demonstrer hvordan man lægger en flot aften-make up, så vores kommende Miss World deltager bliver forberedt bedst muligt. Der vil også blive undervist i hårstyling.

Bagefter vil der være catwalk træning, samt vil vores deltagere lære hvordan man poserer foran kameraet. Der vil blive taget billeder af alle deltagerne, samt bliver deltagerne filmet og interviewet.

Til sidst skal hver deltager gå en catwalk foran dommerne samt til en personlig samtale, hvor der vil være mulighed for at overbevise dommerne om hvorfor man skal vælges som den danske Miss World repræsentant.

Til den internationale Miss World konkurrence, er der en del konkurrence, hvor der hedder Miss World Talent. Går man hen og vinder den konkurrence, ryger man direkte i Top 15 til Miss World finalen.  Det er derfor en fordel, dog ikke et krav, hvis du har et talent du gerne vil fremvise til castingen. Det kan være en sang, en dans, sport eller noget helt fjerde.

Når alle pigerne har været til samtale hos dommerne, udvælger vi en TOP 5, som bliver stylet af vores make up artister, som i får stillet til rådighed af vores sponsor fra MAKE UP Store. Derefter bliver der taget billeder af de 5 finalister.

Vinderen bliver fundet lørdag efter castingen og afsløret på vores hjemmeside www.missandmisterofdenmark.com søndag morgen. Vinderen skal være til rådighed søndag, hvor der vil blive skudt officielle Miss World Denmark billeder af fotografen Anis Dhiman.

Dommerne: Kristian Greiff Anders Houmann Morten Krogh Jeppesen

PRAKTISK INFO:

Du møder op i enten coctailkjole/aftenkjole, stiletter, smykker, fuld make-up og ordnet hår. Her kan du for første gang vise, at du er en ægte skønhedsdronning! Det er første gang, at vi skal se dig, og det betyder meget at give et godt førstehåndsindtryk. Du skal også medbringe en bikini eller en badedragt, men det er dog ikke sikkert at I skal vise jer i badetøj. Til Miss World konkurrencen skal man gå en bikini runde foran millioner af mennesker, men lad dig ikke skræmme af det, da du også går i bikini på en strand. Det her er ikke meget anderledes og det hele foregår meget sobert. Du skal være forberedt på at du skal gå catwalk foran dommerne (erfaring er IKKE nødvendig). Når du går foran dommerne, skal du huske at smile så meget som overhovedet muligt! Husk at en skønhedsdronning er ikke en catwalkmodel. Du skal udstråle glæde, tilstedeværelse, selvsikkerhed og have et glimt i øjet! Det er vigtigt at du tror på dig selv, for hvis du ikke tror på dig selv, gør andre heller ikke det! Der kommer til at være et mindre dommerpanel, som kommer til at stille dig nogle spørgsmål. Forbered dig derfor på at svare på hvorfor DU skal være Danmark Miss World repræsentant 2011 og hvad vi skal vide om dig, som vil fange vores interesse. Vi vil gerne se så meget personlighed som overhovedet muligt! Når du kommer til castingen er det vigtigt at du viser os, at du er selvstændig, dvs. at du medbringer ikke din mor, veninde, eller kæreste med til castingen. Til Miss World rejser du alene af sted i en måned, derfor skal vi se at du kan klare dig igennem en casting alene. Medbring venligst et par billeder af dig selv på print. 

Miss World Denmark 2011 vinder følgende præmier:

 • Den eftertragtede Miss World Denmark 2011 titel
 • Mulighed for at vinde en præmie på 100.000 Dollars samt repræsentere Danmark til verdens ældste skønhedskonkurrence, Miss World 2011
 • Photoshoot med en af Danmarks bedste modefotografer, Anis Dhiman
 • Flybillet tur/retur til London
 • Diamantsmykker fra hovedsponsoren KAPUKA Copenhagen og AMANI by Kapuka Copenhagen til en værdi af 50.000 kr.
 • 1 års forbug af John Masters hudpleje og kropspleje produkter
 • Hummel tøj til en værdi af 10.000 kr.
 • Danmarks Miss World 2011 kandidat bliver kampagnemodel for Sf Hummels store company karma projekt i 2012. Budskabet er at ændre verden gennem sport.
 • Specieltsyet Haute Couture kjole til Miss World finalen
 • 3 kjoler fra den danske designer House of Lykke
 • 2 kjoler fra Traasdahl af en værdi af 4.000 kr.
 • Make up kit fra Make up store til en værdi af 2.500 kr.
 • Hårprodukter fra det eksklusive mærke Aussie
 • Hårklip+farve inden afrejse
 • Neglebehandling inden afrejse

Flere præmier vil blive afsløret de kommende dage.

Vidste du at danske Aino Korwa blev nr. 2 til Miss Universe 1963?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag