Miss Danmark® 2015 Finale Show


Miss Danmark® er den ældste og mest prestigefyldte skønhedskonkurrence i Danmark af dem alle, som har en historie der fører tilbage til 1926.

Vinderen af Miss Danmark® er den eneste officielle skønhedskonkurrence der giver direkte adgang til Miss World® konkurrencen, som har eksisteret siden 1951.

Lørdag den 12. September løber det storslåede Miss Danmark® 2015 Finaleshow af stablen på Kulturkajen Docken med Bubber som vært, hvor 30 af Danmarks mest eftertragtede kvinder skal kæmpe om den prestigefyldte Miss Danmark® 2015 titel, æren af at repræsentere Danmark til verdens største skønhedskonkurrence - Miss World® 2015 i Kina, samt et hav af præmier.

Aftenen byder på underholdning fra bl.a. Kaka, Nadia Malm & Nadia Gattas.


Miss Danmark® 2015 finalisterne bliver udover udseende bedømt på personlighed, ambitioner, intelligens, taleevner, engagement i velgørenhedsarbejde mm. Konkurrencen indebærer flere delkonkurrencer såsom; Miss Sport, Miss Talent, Miss Top Model, Miss Beach Beauty og Beauty With A Purpose. Et panel af skønhedseksperter samt kendte udgør dommerpanelet, som skal finde frem til årets Miss Danmark® vinder.  

Miss Danmark® Organisationen en en skønhedsorganisation, der har velgørenhed som sit hjertebarn. Vi arbejder ud fra et program "Beauty With A Purpose", som blev grundlagt tilbage i 1972, af stifteren bag den britiske Miss World Organisation, Julia Morley. Siden har Miss World været med til at indsamle donationer til udsatte og syge børn i verdens brændepunkter gennem diverse velgørenhedsorganisationer
Miss Danmark® Organisationen har valgt at støtte World Childhood Foundation i forbindelse med Miss Danmark® 2015 Showet og har allerede samlet 20.000 kr. ind til den gode sag gennem Miss Danmark® Charity Middag på Café Sommersko. 

Læs mere om organisationen her: 

www.childhood.org
www.beautywithapurpose.com

ADRESSE: 
Kulturkajen Docken
Færgehavnsvej 35
2150 Nordhavn

Aftenens program: 

19.00-20.00 - Ankomst/Rød Løber
20.00-22.00 - Show 
22.00-23.00 - Pressefotos
23.00 - Afgang til Officiel Miss Danmark® 2015 Afterparty på Café Sommersko 

For at komme med til den Officielle Miss Danmark® 2015 Afterparty, skal du skrive dig på gæstelisten. 
Se mere info her: 

https://www.facebook.com/events/508067652675550/

http://www.sommersko.dk/

Begrænset antal billetter bliver sat til salg og kan købes ved personlig henvendelse til Miss Danmark Organisationen på lisalents@missdanmark.dk 
Pris: 600,- inkl. Vin fra GobiVin/luksus øl fra Indslev Bryggeri/Cocktails fra Homemade Cocktails & lækker cider fra MOKAÏ, 3 timers arrangement (rød løber+show)+Adgang til Afterparty 
Det er først til mølle princip.  

Arrangøren bag konkurrencen er Lisa Lents, tidligere Miss World® 2008 repræsentant og nuværende direktør for Miss Danmark® Organisationen. 
Efter Lisa Lents overtog rettighederne til Miss World i Danmark tilbage i 2009, er konkurrencen vokset til den største og mest prestigefyldte skønhedskonkurrence i Danmark.

Vi vil gerne takke vores hovedsponsor Cafe Sommersko & Bahram Sari Beliverdi for samarbejdet! 

Følg med i Miss Danmark 2015 på sociale medier: 

www.facebook.com/MissDanmark
www.instagram.com/MissDanmarkDK
www.twitter.com/MissDanmarkDK

Vi glæder os til at se jer!!! ♥

Lisa Lents ejer rettigheder til Miss Model of The World i Danmark og skal for første gang afholde konkurrencen i 2011.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag