Maya er hjemme i DK efter Miss World 2011

 

Danmarks Miss World 2011 repræsentant, Maya Celeste Padillo Olesen er netop landet i Danmark efter 3 uger i England, hvor hun har kæmpet om den prestigefyldte titel som Miss World 2011 mod 113 andre nationer.

Vi vil fra Miss & Mister of Denmarks side takke alle der har fulgt Mayas fantastiske rejse og udvikling! Maya har fået utroligt meget opbakning både herhjemme i Danmark og internationalt, bl.a. pga. hendes filippinske rødder fra sin mors side.

Maya har været dybt professionel hele vejen igennem og har taget de udfordringer hun har mødt på vejen med et smil. Vi er meget stolte af at have haft Maya som repræsentant til den største skønhedskonkurrence i verden, Miss World 2011.

Maya kan nu glæde sig til et år som Miss World Denmark 2011, hvor hun bl.a. skal være med til at sætte fokus på livmoderhalskræft. Tidligere på året blev hun ambassadør for ”Vidunderlivet”, og skal nu være med til at fortælle unge kvinder om hvor vigtigt det er at beskytte sig mod livmoderhalskræft.

Vi vil til sidst takke alle sponsorerne som har været med til at støtte os, samt de medier der har fulgt med i Mayas deltagelse!

Vi takker Maya for den flotte indsats ved konkurrencen og glæder os meget til at følge hendes fremtidige karriere!!!

Nogle af de udfordringer Mister World 2010 deltagerne skulle igennem var, beachvolley og fodboldturnering. De skulle også kayakke, sejle, windsurfe og snorkle.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag