Mænd søges til modeshow og deltagelse

storslåede internationale skønhedskonkurrencer / modelkonkurrencer

Miss & Mister of Denmark er en organisation med skønhed som speciale. Hvert år sender vi en masse skønne mænd og kvinder til at repræsentere Danmark til storslåede internationale skønhedskonkurrencer/modelkonkurrencer rundt omkring i verden.
Miss & Mister of Denmark er den eneste skønhedskonkurrence organisation i Danmark, som har rettigheder til de største skønhedskonkurrencer i verden for mænd, samt har organisationen rettigheder til den største og mest prestigefyldte skønhedskonkurrence i verden for kvinder, Miss World, som er 3. mest sete begivenhed i verden. Miss World bliver hvert år transmitteret til 2,2 milliarder mennesker.
Miss & Mister of Denmark organisationen arbejder målrettet og ambitiøst for at scoute, caste og udvælge de kvinder og mænd, der skal repræsentere Danmark i udlandet, hvor der bliver sat fokus på udseende, udstråling, evner foran kameraet og på catwalken, samt personlighed, ambitioner og elegance. Til de mandlige skønhedskonkurrencer bliver der som regel også sat meget fokus på fysik og udholdenhed.
Skønhedskonkurrencerne bliver som regel afviklet, som store underholdningshows i international klasse med millioner af tv-seere verden over.

Der findes et hav af skønhedskonkurrencer, men Miss & Mister of Denmark organisationen beskæftiger sig mest med ”Grand Slam” skønhedskonkurrencerne, som Miss World, Mister World, Mister Universe, Manhunt International mfl. Organisationen har dog et godt samarbejde med forskellige udenlandske skønhedskonkurrence organisationer, som sender repræsentanter til mindre konkurrencer.

Pt. har den danske National Director, Lisa Lents sørget for flot dansk repræsentation i Mister World og Mister World, og i slutningen af efteråret ryger der nye mandlige deltagere afsted til nye konkurrencer. Lisa Lents ramte især plet med den danske Mister Universe Model 2010 repærsentant, Anders Houmann, som opnåede en Top 15 placering, som den første mand i dansk historie. Lisa Lents har store ambitioner omkring at gøre lille Danmark til en af de nationer, man tror på ude i den store verden når det gælder skønhedskonkurrencer. For at se nyheder, blog, billeder mm. fra Mr.World og Mister Universe Model 2010 konkurrencen, besøg www.mrworld.dk

I øjeblikket søger Miss and Mister of Denmark organisationen mandlige deltagere til 2 konkurrencer:

- Manhunt International bliver afholdt fra den 25. Oktober til den 7. november i Taipei, Taiwan

- Mister International bliver afholdt i november måned, hvor konkurrencen strækker sig over uger. Finalen bliver afholdt i Jakarta i Singapore. Under det ugers lange ophold skal deltagerne bl.a. besøge Bandung og Bali.

Der er forskellige krav for deltagelse:

- Du er dansk statsborger (medmindre du er statsløs, så kan der søges dispensation)
- Du har aldrig optrådt nøgen
- Som mand er du mellem 18 – 30 år, min 180 cm høj og sportstrænet
- Du er ugift
- Du har ikke børn

Det er vigtigt at du har gode proportioner, glimt i øjet, personlig udstråling og positiv indstilling til tingene. Du skal have hjertet på det rette sted, være ambitiøs, konkurrencemindet, selvstændig og mod på at erobre verden. Konkurrencerne lægger vægt på en masse forskellige kvaliteter og egenskaber. Miss & Mister of Denmark organisationen, som Lisa Lents står bag, bruger sit kendskab til de enkelte konkurrencer, til at finde repræsentanter med de bedste vinderchancer i den pågældende konkurrence. Man skal være indstillet på at konkurrencerne i udlandet er tidskrævende, nogle varer op til 30 dage. Det er en enestående mulighed at deltage i en stor international konkurrence, og få sig en oplevelse for livet.

I din ansøgning skal du oplyse følgende:

Navn:
Region: (Sjælland, Fyn, Jyland)
Tlf. nr.:
Email:
Fødselsdagsdato:
Højde:
Hårfarve:
Øjenfarve:
Tøj str.:
Sko str.:

Lav en beskrivelse af dig selv, dine ambitioner, interesser, ting du brænder for.

Vedhæft min 5 billeder af dig selv i god kvalitet, gerne portræt og helfigur. Professionelle billeder er IKKE et krav.

Ansøgningen sendes til info@missandmisterofdenmark.com

Besøg også facebook gruppen ”Skønhedskonkurrencer for mænd og kvinder”

www.missandmisterofdenmark.com hjemmesiden er på vej.

Vidste du at Lisa Lents kom i finalen til Miss World Talent 2008 konkurrencen?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag