Advarsel mod falsk annoncering af skønhedskonkurrence

 

I de seneste uger har der været falsk annoncering af skønhedskonkurrencen ”Miss Tourism Queen International 2012” i Ekstra Bladet og nogle lokale medier, hvor Josephine Helbrandt har reklameret med at hun søger deltagere til konkurrencen i forbindelse med ”Miss Queen of Scandinavia” konkurrencen som svenske Peter Hadward står for.

Josephine kalder sig for National Director, men kører i virkeligheden bare konkurrencen for Peter Hadward fra Sverige, som ejer rettigheder til konkurrencerne.

Der er kun 2 National Directors i Danmark, som er Lisa Lents & Lene Memborg.

Vi vil gerne påpege at Josephine Helbrandt har ingen tilknytning til Miss Tourism Queen International 2012.

Se link her: http://ekstrabladet.dk/nationen/article1757351.ece

Skærmbillede fra ekstrabladet.dk

National Director i Danmark for Miss Tourism Queen International 2012 konkurrencen er Lisa Lents, som har haft rettighederne til konkurrencen i 2 år.

”Det kommer som en stor overraskelse for os at der er nogen der kan finde på at lave falsk reklame med en skønhedskonkurrence de slet ikke har rettigheder til. Vores brand i Danmark som vi har rettigheder til bliver udnyttet og pigerne som tror at de har mulighed for at blive udvalgt til konkurrencen, bliver snydt.” siger Lisa Lents.

Årets danske Miss Tourism Queen International 2012 kandidat – Monica Isabella Hartig, blev kåret tidligere på året og skal repræsentere Danmark mod over 70 nationer i Kina i perioden 8.-28. september 2012.

Monica Isabella Hartig er Danmarks repræsentant til Miss Tourism Queen International 2012.

”Det er ikke første gang at Josephine Helbrandt laver falsk reklame. Hun har tidligere misbrugt vores brand Miss World, som er verdens ældste skønhedskonkurrence og promoveret mindre konkurrencer som har et deltagerantal på omkring 20 deltagere, som Miss World tilknyttede konkurrencer. Det er selvfølgelig meget frustrerende når man arbejder hårdt på at markere Miss World hørende til eliten & navnet bliver misbrugt. Nu sker det samme med Miss Tourism Queen International 2012.” siger Lisa Lents.

Læs artiklen "Miss World navnet misbruge" her: http://ekstrabladet.dk/flash/dkkendte/article1394999.ece

Der er kommet en stor forvirring omkring skønhedskonkurrencer i Danmark da de er blevet promoveret som ”store og prestigefyldte skønhedskonkurrencer”.

Her er en liste med de konkurrencer Josephine har reklameret for i forbindelse med "Miss Queen of Scandinavia 2012":

  • Miss Globe 2012
  • Miss Tourism Queen Of The Year 2012
  • Miss Tourism Queen International 2012
  • Miss Lebanon Emigrant 2012

Den eneste prestigefyldte konkurrence på listen er ”Miss Tourism Queen International 2012”, som hun ikke har rettigheder til og reklamerer med.

Udover at lave falsk reklame over konkurrencen Lisa Lents har rettigheder til, har Josephine Helbrandt taget kontakt til flere Miss World Denmark 2012 deltagere, som Lisa Lents har stået for tidligere på året, og opfordret dem til at stille op i ”Miss Queen of Scandinavia” som bliver afholdt lørdag den 23. Juni. Martin Brygman som var vært til Lisa Lents’  Miss World show, blev ligeledes bedt om at være dommer, sammen med Kat Stephanie Holst som var gæst på den røde løber til Miss World Danmark 2012 show på Kokkedal Slot.

Martin Brygmann - vært ved årets Miss World Danmark show

Kat Stephanie Holst & National Director Lisa Lents til Miss World Danmark 2012 show

”Der vil selvfølgelig komme nogle konsekvenser. Ikke nok med at vores rettigheder bliver misbrugt, bliver der ”lånt” tekster fra vores hjemmeside hist og pist. Selv teksten på invitationen lavet i forbindelse med ”Miss Queen of Scandinavia” er nærmest blevet copy pastet. Det skal stoppe!” udtaler Lisa Lents.

Selv teksten fra vores invitation har Josephine Helbrandt formået at kopiere.

Vurdér selv her:

Vores Miss World Denmark 2012 invitation:

 

Josephines invitation:


Vidste du at supermodellen Helena Christensen blev kåret Miss Danmark i 1986?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag