Tankar från Miss Sweden

 

Tycker fortfarande det är underligt att jag befinner mig på andra sidan klotet, borta från både nära och kära. Hade inga stora förväntningar inför denna resa, tänkte mer att det skulle bli en utmaning man sent glömmer. Det har varit en riktig tuff första vecka. Tidiga morgnar och väldigt sena kvällar där koreografiträning, plåningar och shower har varit en del av min vardag den senaste tiden. Det har varit jobbigt med några tårar här och där faktiskt. Men på något sätt kommer man in i det hela ganska så omgående, känslan att jag gjort detta hela mitt liv är tämligen påtaglig. Då påstår jag inte att jag är särskilt grym på det här med hur en skönhetsdrottning ska te sig men det har kommit efterhand. ”Om jag klarar detta är ingenting omöjligt” lät det innan jag åkte och min familj höll med mig. Just nu känner jag mig ganska stolt över mig själv och glad över att jag tog chansen att prova på detta galna äventyr.

Sabine Malmberg

Miss Bikini International Sweden  2011

Skriv en kommentar

Sabine Malmerg er blevet udvalgt af Miss & Mister of Denmark Organisationen til at repræsentere Sverige til Miss Bikini International 2011 i Kina.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag