Så endte turen til Kina!

 

Efter en super vellykket finale, er jeg nu meeeget stolt over resultaterne:-)) Synes det er ret godt gået af Danmark at blive 2nd runner-up til Miss Charming Award, top 10 i Miss Most Photogenic Award og i top 24 til slut! Det var super super dejligt og kunne da rejse hjem, med en dejlig og glad fornemmelse i maven. Selvom finalen var ovre betød det ikke at rejsen i Kina var ovre. Neeeej for vi var så heldige, at have en ekstra dag i Qingdao og derefter rejste vi tilbage til Beijing for at være der i et par dage. Den sidste dag i Qingdao blev vi inviteret ud til en sidste middag der, det var super super hyggeligt! Vi var alle stadig lidt trætte, men det var jo altid dejligt at tilbringe til med tøserne. Billedet her er med Miss Hungery (Ungarn) og Miss Denmark (mig).

Min smukke sorte cocktail kjole er fra Lily, mine fine nude sko er fra Platin og min smarte håndtaske er fra Dear Robe. Under sponsorer til Miss Bikini International Denmark på hjemmesiden, kan I komme ind på deres hjemmeside for at se mere.   Efter aftenen der rejste vi tilbage til Beijing. Der kom vi til det gamle hotel. Der skulle jeg sove på rum med Sverige og Ungarn. Så vi var tre piger med to senge, så jeg delte seng med Sverige.:-). Da vi ankom til Beijing ville de også gerne have en sidste sidste aften ude at spise med de piger der var tilbage, det var også rigtig hyggeligt. Har desværre ikke nogle billeder derfra.. Dagen efter stod vi tidligt op for der var det vi alle elsker, SHOPPING!! Og det var super dejligt. Vi havde godt og vel 5 timer der. Jeg fik ikke købt nogle ting til mig selv, men jeg fik købt gaver til min familie og venner/veninder. Hver gang jeg er på ferie går jeg altid mere efter at købe gaver til andre end mig selv. Men heldigvis kan min mor og jeg sagtens dele de ting jeg havde købt til hende.:-).   Efter dette var det tid til at rejse hjem. Sikke en killer rejse Sverige og jeg havde. Vi skulle først til Kiev i Ukraine det tog omkring 9 timer at flyve dertil. Da vi så landede der skulle vi vente i ikke mindre end 12 timer i en mikro lufthavn, men da de timer var ovre og vi kunne flyve til København var det fantastisk at lande på dansk jord. Jeg overnattede hos min farmor!   Jeg vil til slut gerne takke alle de som har fulgt med på min blog. Jeg vil også gerne takke min familie og venner/veninder for at have støttet mig og skrevet til mig under mit ophold. Har i den grad haft brug for jer. Jeg vil også takke alle mine sponsorer for at have hjulpet mig med min garderobe og gjort alt nemmere for mig. Det er Marie De'te Couture for min national kjole, Louis Nielsen for uundværlige solbriller fra SAND, Sirup for en meget smuk kjole, Swing for ikke mindre end 7 fantastiske kjoler, Companys for kjoler fra Tiger Of Sweden, Lily for lånet af unikke aftenkjoler og cocktail kjoler, Keiser sko for virkelig fede, men også utrolige behagelige sko, Platin Sko for meget lækre stiletter, Dear Robe for de vildeste smykker, John Masters for de bedste hud og krops produkter, Care For Style for lækre negle, Change for lækkert undertøj og bikinier og sidst men ikke mindst http://www.myextensions.dk/ for lækre og billige extensions, jeg vil anbefale cold fusion!

Til slut vil jeg sige mange mange mange tak til Lisa Lents for alt den hjælp hun har givet mig. Hvis ikke hun havde været der, så var jeg aldrig nået til Kina. Hun har været en utrolig støtte og en fantastisk National Director!!

En meget glad Miss DK:)

Maja Leth Simonsen

Miss Bikini International Denmark 2011

 

Skriv en kommentar

Vidste du at danske Nicklas Pedersen vandt Mr. World 2016 som den første dansker nogensinde?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag