Musthaves til skønhedskonkurrencer - Tips fra Maja

 

Hej alle sammen!!

Tænkte det også lige ville være lidt sjovt for jer at vide hvad der egentlig er lidt et musthave at have med til sådanne nogle konkurrencer!:-))

EXTENSIONS: Først er det faktisk rigtig vigtigt at man har extensions, hvis ikke man selv har ret langt hår med god fylde. Alle i Kina havde extensions i, selv hvis de havde langt hår, havde de dem i for fylde. Det er ultra vigtigt og hvis ikke jeg havde mine extensions i havde jeg nok følt mig helt nøgen. hehe.  Her er et billede fra mine extensions. Jeg fik mine extensions fra myextensions.dk, det er faktisk super billige extensions, ægte hår og var meget glad for det. Billedet her er fra et photoshoot et par dage inden jeg rejste. Her har jeg mine cold fusion extensions i fra myextensions.dk. Karina Brehdal havde krøllet mit hår og lavet min smukke make up, smykker er fra Jewls CPH og Christina Anaya var den dygtige photograf, stylisten er smukke Lisa Lents. Min bikini er fra Change.

KJOLER: Udover extensions er kjoler alfa omega. Jeg fik en masse forskellige kjoler fra mange forskellige steder bl.a. Sirup fra min by i Gistrup, en af mine yndligsbutikker, Lily som denne kjole er fra og Swing med smukke kjoler og mange til gode priser!. Da der er mange aftener, hvor man er ude at spise eller til forskellige arrangementer skal man helst præsentere sig smuk og yndig. Det er især også flot, hvis kjolerne er i nogle friske farver. Min kjole her er fra Lily! Den havde jeg på til den første middag vi havde på hotellet i Beijing.

SOLBRILLER: Solbriller er helt klart også vigtigt, hvis det er i et land med masser af sol. Hvis ikke man har solbriller, kan man let stå at rynke med brynene og det ser altså ikke særlig flot ud, hehe:))) Jeg gik med Louis Nielsen fra deres SAND kollektion, de var super smarte og super gode! Mine solbriller på dette billede er fra Louis Nielsens SAND kollektion og mit flotte lange hår er igen fra Myextensions.dk

STILETTER: Man skal helt klart have en masse stiletter med! Udover at de skal være super fine og gerne høje, så skal de også være behagelige, da man skal gå MEGET i dem:-))) Jeg fik stiletter fra bl.a. Keiser sko og Platin sko! Disse sko er fra Keiser Sko, denne butik er i Aalborg. De har også en hjemmeside:-)

ACCESSORIES: Det er altid vigtigt at have nogle helt vildt overdrevet smykker og tasker! Det bedste sted man kunne finde det var naturligvis hos Dear Robe. De har de vildeste smykker, jeg eeelsker dem. Gå ind og tjek på deres hjemmeside, det er også meget billigt! Tasken her er fra Dear Robe og den smykke cocktail kjole er fra Swing!

NATIONAL COSTUME: Et national kostume er også meget vigtigt da man bruger sådan et til alle (næsten) skønhedskonkurrencer! Jeg var den lille havfrue og havde lånt en kjole fra Marie D'ete Couture som var et helt perfekt symbol på Danmark. Som sagt er denne kjole fra Marie D'ete, Extensions er fra myextension.dk

BIKINI: Til en bikini konkurrence er det naturligvis et MUST have have en masse flotte bikinier. Jeg naturligvis også nogle smykke bikinier med! Brugte mere bikini end undertøj der, så det siger lidt om hvor meget man har brug for. hihi. Denne smykke bikini er fra Change, mit smykke hår er fra myextensions.dk!

Udover alt dette er der naturligvis også mange andre ting man har brug for. Det er super super dejligt at have nogle lækre shorts og toppe med og jeg gik meeeget i min Nike free run sko. De reddede mine fødder. Desuden er det også vigtigt at have nogle gode hudprodukter som jeg f.eks. havde fra Johnmasters, da man bruger meget make-up hver dag og det er super vigtigt få fjernet alt hver aften for at undgå dårlig hud.:-))   Håber dette gjorde det lidt mere klart over hvor meget man har brug for og hvor STOR en kuffert man skal have med! hihi:-))

Kyyyyyyys fra Maja Leth Simonsen

Miss Bikini International Denmark 2011

Skriv en kommentar

Vidste du at danske Nicklas Pedersen vandt Mr. World 2016 som den første dansker nogensinde?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag