Miss World 2011 Day 2

 

I dag vågnede jeg tidligt, fordi jeg var spændt på hvad dagen havde at byde. Jeg havde aftenen forinden modtaget et opkald på mit værelse hvor min anstandsdame fortalte mig at hun ville ringe og vække mig kl. 6.15 og så ville hun hente mig til morgenmad kl. 7.30. Hun ringede aldrig og da kl. blev 8, så blev jeg nervøs og kiggede ud af vinduet og så de andre piger gå til morgenmad uden anstandsdame. Så gik jeg også.. Det viser sig at der var tale om en misforståelse. Og i dag har de været rimelig flexible med henblik på det at gå alene. Jeg har gået alene rundt hele dagen, undtagen da vi fik lov til at tage på en hurtig ”shoppingtur” som hun kaldte det. Hotellet ligger op til Heathrow lufthavn og det var så der vi tog på shopping. Ikke en speciel givende tur. Dagen bestod af lækkert engelsk morgenmad og masser af frugt.

Audition til tradionel dance.

Der var så mange smukke og specielle kostumer og forskellige dansearter. Jeg misundte lidt de lande der havde så smukke og ”sexede” kostumer, da vi i Danmark jo har en der minder om en tjenestepige fra gammel tid:D Efter audition tog vi på hurtig shoppingtur hvorefter vi skulle skynde os tilbage for at øve finalegangen. Jeg var med i det første hold der skulle øve, og jeg fik helt kuldegysninger når musikken kom på og de præsenterede mig som ”Denmark”. Det er kun 4 sekunder jeg får på international tv, men de er betydningsfulde!! J

Efter frokost var der mulighed for at slappe af, da anden runde skulle øves på finalegangen. Kl. er 1 om eftermiddagen og man er allerede træt. I dag var havde jeg mulighed for 3 timers afslapning,  indtil begge hold skulle mødes og øve finalegangen. Man benytter al sin fritid på at sove, fordi vi ikke var sikre på hvad dagen ville bringe. Vi er stadig i begyndelsen af konkurrencen og tingene skal stadig falde på plads, så vi får informationerne i sidste sekund. Senere i aften er der audition for Talent konkurrencen, men hotellet har ikke et klaver, så det er ikke sikkert at jeg kan medvirke i det.

I dag har vi også haft konsultation angående hvordan vi vil se ud med hår og make-up til finalen. Jeg går efter et look vinderen fra 2008 havde, Ksenia Sukhinova fra Rusland, både med hår og make-up, så jeg håber at de kan leve op til det ønske jeg har. Det er forresten også hendes kjole min specielsyet designer kjole fra Marie d'ete coutere er blevet inspireret af.

Kjolen jeg havde på i dag var en blomstret, silke, maxikjole fra Traasdahl. www.traasdahl.dk

Maya Celeste Padillo Olesen

Miss World Denmark 2011

Skriv en kommentar

Vidste du at Mads Madsen kom i Top 15 til Mr. International i Thailand?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag