Miss World 2011 Day 15

 

I dag var scenen næsten færdig, men så færdig at vi kunne få lov til at træne på den. I dag ville træningen ikke være fra morgen til middag som de andre dage.... Træning i dag ville være fra 9-19!!!! Jeg kan godt forstå at de gerne vil have at man skal kunne tingene..:) Det eneste vi træner lige nu er vores close up, tradtionel dance og så hvad vinderen skal gøre. Det er virkelig let, men der er bare nogle af pigerne som har såå svært ved at forstå hvad de skal gøre, og glemmer også hvor de skal stå. Der her er altså det eneste vi har trænet siden den første dag, det burde ikke være så svært...:) For første gang så jeg scenen til Miss World... Jeg havde forestillet mig at scenen var meget større. Det gør man når det er et tv-show som bliver sendt i over 100 lande og mere end 2 milliarder følger med i det...:)

Jeg har mødt så mange skønne piger her til Miss World, vi har det godt sammen og planlægger allerede ferier sammen!:) Guam, Libanon og Tjekkiet er mine yndlingspiger !! Håber virkelig vi kan bevare et venskab for livet!!:) Selvom jeg godt er klar over at mine vedligeholdelsesevner med hensyn til venskaber ikke er så gode...:)

Maya Celeste Padillo Olesen

Miss World Denmark 2011

Skriv en kommentar

Udover titlen som ”Verdens mest eftertragtede mand”, vandt Mister World 2010 en pengepræmie på 50.000 dollars.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag