Miss World 2011 Day 13

 

I dag skulle vi tidligt op !!! Morgenmad var allerede kl. 6.30, og mange af pigerne havde curlere i håret, inkl. mig selv. Miss Guam havde overnattet hos Denisa (Tjekkiet) og jeg. Vi bor i forvejen i et værelse for en person, fordi vi så gerne ville dele. Så vi var 3 piger om en seng. Godt at den var stor. Og den enkelte dyne vi havde var også nok til alle 3! Vi skulle være klar til kl. 8, var min første besked fra min anstandsdame, men pludselig ringede hun og sagde at vi havde 1 min til at komme ned, og det var en halv time før aftalt tid. Så vi stressede lige pludselig, for man kan nå en masse ting på en halv time!!:) Jeg havde hele tiden glemt noget, og vores værelse ligger så langt fra elevatoren, så jeg skulle løbe frem og tilbage i høje stilletter og lang gallakjole. Dette resulterede i et lille hul i min smukke, lilla kjole fra Inch by inch og en ret svedig Maya, da jeg endelig ankom i lobbyen...!:/

I dag handlede egentlig om presse, og derfor skulle vi have lange kjoler på. Først skulle der tages pressebilleder ved molen, der var ekstrem mange fotografer og filmhold dernede, og når man stod foran dem var det sjovt at høre dem lokke for at man skulle se på deres linse:) Hehe, det var i hvert fald første gang jeg har prøvet noget lignende!!:P

Efter pressebillederne havde jeg et interview med ABS CBN i the London Eye sammen med de andre Miss World deltagere med filippinsk blod. Miss Worlds filmhold var der også, så vi havde meget presse, Miss Filippinerne, Miss Canada og jeg. Da vi var færdige med turen stod ABS CBN's konkurrent OPBM og ville have et kort udsagn og senere hev E! Entertainment mig til siden for et interview..

Formiddagen sluttede af med en kort video til Miss World organisationen.

Alt dette skete på offentlige steder, så det er jo klart at der kom en masse opmærksomhed fra folk der var i nærheden. Mange tog billeder og ville snakke med en. Folk som ikke kom fra England prøvede at finde repræsentanten  fra deres eget land og anstandsdamerne var meget stressede, fordi de prøvede at få os samlet tilbage til hotellet og samtidig undgå at vi havde den kontakt med offentligheden...

Der var mulighed for at slappe af inden vi skulle til Hilton hotel for at holde vores Charity Auktion - Beauty with a Purpose, hvor min by, Christiansfeld, har været meget hjælpsomme med at give 2 gavekort til en oplevelse.

Begge kjoler jeg havde på i dag var fra Inch by Inch.

Maya Celeste Padillo Olesen

Miss World Denmark 2011

Skriv en kommentar

Vidste du at Miss World med sine 2,2 milliarder tv-seere er den 3. største begivenhed i verden efter OL og VM i fodbold?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag