Miss Sweden: Day 2

 

Hade svårt att somna igår. Massa tankar som flög runt i huvudet på mig. Många nya intryck att ta in. Känns fortfarande helt otroligt att jag faktiskt är i Kina.

Idag hade vi ytterligare en bikinifotografering och videoinspelning. Jag gjorde även fotograferingen jag inte hann igår. Det var roligt! Båda kändes relativt naturliga även om det stod ett tiotal tjejer bakom och tittade på. Under den andra fotograferingen stod jag framför kameran tillsammans med Miss Philippines. Vi har även haft repetitioner inför morgondagens show. Under båda delmomenten hamnar jag såklart längst fram, någonstans i mitten. Kul att man syns mycket men mindre roligt när man klantar till det, vilket jag har en förmåga att göra. Håll tummarna för mig!

Alla tjejer är trevliga och några divafasoner har inte visat sig än. Känns som att det nästan tillhör dessa typer av tävlingar. Kanske dyker upp så småningom när konkurrensen hettar till.  All the cred goes to Maja, Miss Denmark som jag hänger mest med. En supergo tjej man kan förlita sig på här.

Har tagit lite bilder, ska lägga in dom så fort jag får tid!

Nu har vi lite ”freetime” tills klockan slår 20.30, då är det mer repetition som gäller.

Sabine Malmberg

Miss Bikini International Sweden 2011

Skriv en kommentar

Sabine Malmerg er blevet udvalgt af Miss & Mister of Denmark Organisationen til at repræsentere Sverige til Miss Bikini International 2011 i Kina.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag