Sophie Fournais

 


Sophie Fournais

Deltager i Miss Danmark 2017
Placering/Titel: Top 15 Miss Danmark 2017 Finalist, Supermodel International 2017 repræsentant i Thailand.

CASTING:

Synes generelt at castings forløbet, var mega fedt! Man blev taget imod med åbne arme, ingen kiggede skævt til en og man følte at man var velkommen og god nok. Især fordi der blev gjort opmærksom på, at der var plads til alle højder og drøjder - og at man var perfekt som man er, hvilket beroligede mig.

BOOTCAMPS:
De weekender vi har haft bootcamps er uforglemmelige, her har jeg skabt de stærkeste venskaber - det har været så givende, men samtidig også vildt hårdt, vi har kæmpet alt det vi kunne. Man har bare kunne mærke en positiv atmosfære fra holdet bag Miss Danmark, de har virkelig bakket os op. De har lært mig så meget om mig selv. Jeg har overvundet rigtig mange grænser, og tør nu at stille mig frem og snakke foran andre mennesker på den måde har jeg virkelig personligt udviklet mig. Derudover er jeg blevet meget mere selvsikker, især i et par stilletter! Jeg har virkelig fundet kærligheden for catwalk, og kan kun takke alle de søde coaches for at lære mig det. Derudover har vi haft nogle fantastiske weekender sammen, med oplevelser for livet som f.eks. vores charity dinner, hvor vi havde fokus på "Familier med kræftramte børn" som var en fantastisk oplevelse. Det var mega fedt med "Miss Sport delkonkurrencenen, vildt fed og grænseoverskridende oplevelse.

Alt i alt, så har det været nogle lange og oplevelsesrige weekender, som har givet mig meget mere gå på mod og selvsikkerhed - og som jeg aldrig nogensinde ville være foruden.

ANBEFALING AF MISS DANMARK KONKURRENCEN
Jeg synes det var et vildt fedt show, og var virkelig overrasket over hvor meget Lisa Lents havde gjort for os, jeg synes virkelig det var så gennemført. Ville ønske jeg selv havde været gæst:)
Man skal tilmelde sig Miss Danmark, fordi man lærer så meget om sig selv, og udvikler sig så meget personligt - plus hvis man har en modeldrøm i maven, så er det her et fantastisk sted, fordi holdet bag Miss Danmark rent faktisk bekymrer sig for ens velvære. Det har været fantastiske at være med til diverse arrangementer arrangeret af Miss Danmark, tusind tak til holdet bag, det har været så fedt at være med!
Det jeg har fået mest ud af min deltagelse, er SELVTILLID, masser af selvtillid, fordi man så tit får at vide, at man er så fin og perfekt som man er. Lisa Lents er vores coach, hård men retfærdig, hun kæmper for, at vi når så langt vi overhovedet kan, samtidig med at hun bekymrer os om vores velvære. Hun har gjort så meget godt for os, og jeg er virkelig dybt taknemlig for den her chance. Jeg har et lille eksempel på hvorfor hun virkelig er den bedste National Director. Jeg var færdig med et modeljob, som jeg var blevet booket til af Lisa, men kendte ikke helt vejen gennem KBH fordi jeg er fra Jylland, men så sød som Lisa nu er, fandt hun ud af, hvor og hvordan jeg skulle finde frem, og sendte mig et billede af ruten, virkelig sødt!

DELTAGELSE I EN INTERNATIONAL FINALE - SUPERMODEL INTERNATIONAL 2018

Jeg var så heldig at jeg året efter min deltagelse i Miss Danmark 2017, blev kåret som Miss Supermodel International Danmark 2018, hvilket sendte mig ud på en fantastisk rejse. Før afrejse var jeg meget spændt og også lidt nervøs, det var kun anden gang jeg skulle rejse alene i mit liv. Til min store glæde lød destinationen Thailand. I Thailand var en del af konkurrencen, at deltage i en national TV- produktion og skyde reklamefilm for diverse mode og beauty firmaer i Bangkok, hvilket for mig, var en kæmpe drøm som gik i opfyldelse. Under mit ophold i Thailand, blev jeg udfordret på en fed måde, jeg blev mere selvsikker og fik tilegnet mig en masse model fif. Derudover mødte jeg stærke kvinder fra hele verden, og fik en udvidet kulturforståelse.
At repræsentere Danmark, er noget af det mest fantastiske, jeg har prøvet i mit liv! Jeg er evig taknemlig for at have fået muligheden af Miss Danmark, og jeg kan kun anbefale det til andre med en pige drøm om dette, det er det så fedt at forlov til at give den gas!

Lisa Lents ejer rettigheder til Miss Model of The World i Danmark og skal for første gang afholde konkurrencen i 2011.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag