Sofie Victoria Hasselgren Larsen

Sofie Victoria Hasselgren Larsen
Deltager i Miss Danmark  2015
Placering/Titel: Top 15 Finalist, vinder af Miss Topmodel 2015 delkonkurrencen

CASTING:
Castingen var intet mindre end perfekt, da jeg ankom tog nogle søde piger imod mig. Jeg var selv i tidspres men det var intet problem, både domerne og pigerne, som ventede på, at skulle til casting, lod mig ”komme foran” hvilket var fantastisk. Informationen omkring hele forløbet var velformuleret og der var styr på tingene. Stort set alle tidsplaner holdte. Der var nogle tidligere finalister under selve castingen som var der for at få os til at føle os godt tilpas, og have en god samtale med dommerne, hvilket fungerede super godt. En kæmpe del af konkurrencen er også det sociale i det, og de mennesker som man faktisk er oppe imod, pludseligt er dine bedste veninder. Jeg følte på ingen måder at dommerne stressede over situationen og de mange piger de skulle have igennem casting på én dag. Hvis man lavede ”fejl” smilede de bare og sagde at man ikke skulle bekymre sig, og kunne gøre det igen. Hele stemningen var med til at gøre situationen meget mere tilpas, og det eneste de ønskede var, at få det enkelte persons personlighed frem, så der var plads til man kunne være sig selv og lige bruge 2 minutter på at finde sig selv inde foran dommerne pga. nervøsitet.

BOOTCAMPS:
Noget af det der virkeligt kom bag på mig var de utallige mange timer i stiletter. Det skal man virkeligt være stærk for at kunne være i. Egentligt fandt jeg ud af, at det handlede om at kunne være ”flot” i dem selvom det gjorde ondt, for det gjorde det på alle. Bootscampen har helt sikkert været den har været med til, at skubbe dig som menneske og finde dig selv. Jeg fandt mine egne grænser, holdninger og meninger. Det er under bootcampen man også tydeligt som kandidat begynder at kunne se hvem der virkeligt vil ramme toppen, for konkurrencen er hård – så dem der virkeligt ville var også dem der stadig stod og smilede og havde overskud efter 10 timer i stiletter ;-).
Konkurrencen har virkeligt været med til at finde mine egne grænser og hvor jeg virkelig fandt ud af hvem jeg var. Man bliver presset både til bootcamps, men også rent psykisk fordi man virkeligt gerne vil vinde. Man finder ud af, at ydre skønhed slet ikke er det vigtigste i livet, men at det handler om det menneske man er. Man bliver stærk og man får en masse selvtillid fordi man netop er blevet udvalgt som Top 30.

CHARITY DINNER/VELGØRENHEDSPROJEKT  
Charity Dinner var helt fantastisk! Der var en skøn middag med alle pigerne, for ikke at tale om et flot Afterparty. Men det smukkeste af det hele var den velgørenhed som det gik til.

Det har været fedt, at skulle lave sit eget personlige Charity Projekt, da jeg næsten lige havde mistet min far til kræft og det var stort, at kunne få lov til, at sætte lys på det at være barn og miste en forældre. Jeg følte virkeligt jeg kom ud med noget som også kunne hjælpe andre mennesker og det var helt fantastisk.

FINALE SHOW 
Jeg følte mig virkelig klar den dag, og der var en fantastisk stemning. Jeg havde glædet mig som et lille barn til, at komme på scenen og hver gang jeg gik derop, var det som den prinsessedrøm man ofte som pige har. Jeg tror det vigtigste var, at nyde øjeblikket man stod deroppe, og der er jeg helt sikker på alle pigerne gjorde.

ANBEFALING AF MISS DANMARK KONKURRENCEN 
Jeg vil anbefale alle og enhver til at melde sig, det giver så meget selvtillid og man finder virkeligt sig selv om kvinde. Samt det fællesskab der er, er helt fantastisk for ikke mindst at tale om oplevelserne! Det helt fantastiske ved Miss Danmark er, at man nærmest bliver en familie og hvert år prøver man at holde en reunion hvor alle tidligere deltagere kan deltage i. Miss Danmark hjalp mig virkeligt med at finde mig selv, både i form af alt den selvtillid man fik, men især også fordi jeg fik lov at sætte fokus på "Kræftens Bekæmpelse" og det havde jeg et stort behov for efter selv at have mistet min far kort tid inden. Jeg fik nogle fantastiske veninder under forløbet som stadig er mine tætteste veninder den dag i dag, derudover har det også givet nogle forskellige modeljobs, som hele tiden har været drømmen for mig. Lisa Lents kan man ikke andet end at kalde det sejeste menneske, hun har mere travlt end man aner, men alligevel har hun altid tid til at lytte, svare og være der for en. Hun er virkelig altid tilstede og informerende, samt kan man altid spørge hende om noget. Hun står altid med et smil. Det samme gælder for alle fra Miss Danmark holdet, de er virkeligt hjælpsomme og smilende.

 

 

 

 


 

Udover titlen som ”Verdens mest eftertragtede mand”, vandt Mister World 2010 en pengepræmie på 50.000 dollars.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag