Sari Rosendal

Sari Rosendal
Deltager i Miss Danmark 2017
Placering/Titel: Top 30 Miss Danmark 2017 Finalist

CASTING

Min overordnede vurdering af castingforløbet er rigtig godt. På trods af, at man var nervøs, formåede I at gøre det til en hyggelig oplevelse. I var nærværende og skabte en rar stemning.

BOOTCAMPS

Min generelle oplevelse af bootcamps er god. De var meget varierende, hvilket var godt. Indholdet var relevant, godt og lærerigt. Det var super skønt, at vi kunne få lov at overnatte på Hotel Adina Copenhagen.
Det var rigtig fedt, at der blev holdt Miss Talent og Miss Sport delkonkurrencer under en bootcamp. Det var sjovt og spændende at se dem, der stillede op i Talentdelen. Sportsdelen var rigtig fedt fundet på, da det var samme udfordringer for alle og det var super sjovt og hårdt at være med i. 
Til finalen følte jeg mig godt rustet på trods af, at man jo har nerver på. Vi havde brugt meget tid på både catwalktræning, koreografi og havde det godt sammen. Det var fedt at kunne dele oplevelsen med alle de andre piger.

ANBEFALING AF MISS DANMARK KONKURRENCEN

Hvis man har lysten til at prøve at deltage i en skønhedskonkurrence, vil jeg anbefale at melde sig til Miss Danmark konkurrencen. Det er hårdt, men sjovt og udfordrende. Man får overskredet en masse grænser og lært sig selv bedre at kende. Det jeg har fået mest ud af ved min deltagelse er, at jeg har udfordret mig selv på mange punkter. Jeg har bevist en masse over for mig selv. Derudover har jeg fået en rigtig god oplevelse ud af det og mødt en masse søde mennesker. Jeg er tilfreds med, hvordan jeg er blevet behandlet gennem konkurrencen. Det har været rigtig hyggeligt og godt. Nogle gange har der måske været en anelse for meget disciplinæragtig stemning, men det er forståeligt at det er nødvendigt med så mange piger og en stram tidsplan der skal overholdes.

Vidste du at Pia Rosenberg Larsen fra Danmark blev nr. 2 til Miss World 1986?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag