Sabrina Jovanovic


Sabrina Jovanovic
Deltager i Miss Danmark 2017
Placering/Titel: 4th Runner up til Miss Danmark 2017, Miss Earth Danmark 2017 repræsentant på Filippinerne.

CASTING:

Jeg var meget nervøs op til castingen, specielt fordi en del af det var at skulle gå catwalk i bikini. Det var nok den del der var mest udfordrende for mig – og som gjorde, at jeg overvejede at droppe castingen! Men da jeg kom ind og mødte Lisa Lents og de andre piger følte jeg mig utrolig godt tilpas, og jeg fik så mange søde komplimenter af dem mens jeg var derinde som virkelig fik mig til at føle tilpas.

BOOTCAMPS:

Min generelle kommentar til alle Miss Danmark bootcamps er ”GIVENDE!”. De har været forskellige og det der går igen for dem alle er, at de på hver sin måde har været givende til, at vi netop har skulle klare os godt til finaleaftenen og for mit vedkommende også Miss Earth. På disse bootcamps har det virkelig også rustet os deltagere sammen og jeg har fået nogle venskaber jeg vil have for livet. "Miss Sport" delkonkurrencen var helt klart min favorit konkurrence! Synes det var utrolig sjovt at være aktiv og prøve en aktiv udfordring.

VELGØRENHED

Jeg synes det er et ret vigtigt element i konkurrencen at man kan få lov til at arbejde med et charity projekt, for det er her man virkelig kan få lov til at sætte sit præg og vise, hvad man egentlig kæmper for og hvad man står for som person.

FINALE SHOW

Finaleshowet var den helt store dag! Det er helt klart denne dag jeg følte det hele kom tæt på mig og jeg virkelig kunne mærke at jeg synes det var helt fantastisk at gå på den scene og være back stage med pigerne. Det har været en helt uforglemmelig oplevelse.

ANBEFALING AF MISS DANMARK KONKURRENCEN

Alle der er oppe for en udfordring og er klar på utrolig meget personlig udvikling synes jeg helt klart skal melde sig til Miss Danmark! Jeg har selv været meget usikker på om jeg skulle melde mig til, fordi jeg kommer fra en hverdag hvor jeg arbejder som konsulent og karriere er meget i fokus, men den personlige udvikling og de bånd du får med mennesker, kan du ikke få et andet sted!

DELTAGELSE I EN INTERNATIONAL FINALE - MISS EARTH 2017

Efter min deltagelse i Miss Danmark, blev jeg udvalgt til at repræsentere Danmark til Miss Earth 2017 i 4 uger på Filippinerne. Det har været en af de mest udfordrende, givende og mest uforglemmelige oplevelser i mit liv. Den følelse der suser igennem ens krop når man står på scenen og flere millioner af mennesker ser på dig mens du bærer ”Denmark” sashet og stolt kan sige dit navn og fuldende sætningen med ”representing Denmark”, kan ikke sættes ord på. Jeg har været utrolig stolt over at kunne sige, at jeg repræsenterede Danmark og specielt i en konkurrence hvor der er så meget fokus på miljø, som Danmark er gode til. Jeg har altid haft en drøm om at skulle blive husket i historiebøgerne, og det har jeg helt klart fået opnået ved at kunne blive husket som Sabrina der repræsenterede Danmark til Miss Earth. Oplevelserne og de bekendskaber man får bygget på sin vej er også en af de bedste oplevelser jeg har fået.

Vidste du at danske Aino Korwa blev nr. 2 til Miss Universe 1963?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag