Nicoline Nøhr

Nicoline Nøhr
Deltager i Miss Danmark 2016 (Top 25)
Placering: Top 10 og vinder af "Miss Beach Beauty" delkonkurrencen.

ANBEFALING AF MISS DANMARK KONKURRENCEN
Dét at have været en del af Miss Danmark konkurrencen er en oplevelse, som man aldrig nogensinde vil glemme. Det var en fantastisk rejse, der virkelig var med til at give en kæmpe selvudvikling, da man både skulle overskride en hel del grænser samt arbejde sig selv op ad, både i form af at udvikle sig under de forskellige træningsweekender, men også det, at skulle give så meget af sig selv og sin personlighed. Hvis man generelt er en person, som jeg, der ikke altid tror på sig selv, og ikke altid kan se sin ydre men særligt også indre skønhed, så er Miss Danmark forløbet med til at styrke og skabe troen på sig selv. Jeg overskred en hel del grænser under forløbet, og det var både en intens, men også vildt sjov og lærerig rejse. Da det hele var ”ovre” stod man med en helt tom følelse over, at det nu var slut, men dog med et kæmpe smil på læben over, at man havde fået opbygget sådan et bredt netværk og tilmed været intens sammen med så mange fantastiske mennesker over en længere periode.

Alt i alt var det en fantastisk rejse, som alle burde tage med på, da det er så meget mere end bare ”skønhed” og det ydre. Man lærer en hel del om sig selv, og sine styrker samt svagheder, som resulterer i, at man virkelig får stor indsigt i, hvem man er, og hvad man står for. Miss Danmark konkurrencen krævede naturligvis hård træning og en del selvdisciplin, men der var alligevel altid plads til grin, sjov og hyggelige stunder, og det var såmænd bare med til at gøre det hele meget sjovere.

Hvis du er en kvinde, der virkelig bare brug for at overskride nogle grænser, finde troen på dig selv og være en del af det fantastisk ”prinsesse-eventyr”, så kan jeg varmt anbefale, at melde sig til Miss Danmark konkurrencen og få en oplevelse for livet! Lisa Lents var en fantastisk støtteperson igennem hele Miss Danmark forløbet. Man kunne virkelig mærke hendes store passion for konkurrencen, og ikke mindst hendes egen erfaring fra tidligere deltagelse, som hun førte videre til os andre. Under forløbet skulle mange grænser overskrides, men Lisa gav en hvis ro omkring en, således man følte sig godt tilpas i det man gjorde!

Catharina Svensson, som vandt Miss Earth 2001, er den første dansker nogensinde der har vundet en Grand Slam skønhedskonkurrence

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag