Nadiya Munk

Nadiya Munk 
Deltager i Miss Danmark 2016
Placering/Titel: Top 15 Miss Danmark 2016 Finalist

CASTING:
Både inden og under castingen følte jeg, at jeg fik tilstrækkelig information om Miss Danmark konkurrencen. Jeg fik tilsendt flere mails, hvor der var lange beskrivelser af både castingen og selve Miss Danmark konkurrencen. Jeg læste samtidig også om konkurrencen på Miss Danmark hjemmesiden, som vi fik tilsendt i en mail fra direktør Lisa Lents.  
Jeg føler at Miss Danmark crewet levede op til mine forventninger. Under min casting følte jeg mig godt tilpas og velkommen, selvom jeg selvfølgelig var rigtig nervøs. De gjorde det til en god oplevelse og jeg gik glad og lettet fra castingen. Jeg følte helt klart at jeg fik mulighed for at vise min personlighed til castingen, idet vi skulle fortælle om os selv og vores liv. Dog var jeg rigtig nervøs og havde derfor svært ved at vise min fulde personlighed, men føler i dag at jeg viste så meget som jeg kunne. Min overordnet vurdering/oplevelse af castingforløbet er godt, da jeg følte mig tryg og velkommen i en ellers nervepirrende situation.

BOOTCAMPS:
Jeg synes generelt at bootcapms var gode til at teste vores punktlighed, engagement, udholdenhed og personlig udfoldelse. Der var mange gode aktiviteter, som testede os i dette. Den træning, hvor vi med vilje skulle danse så grimt som muligt, har gjort mest indtryk på mig. Denne udfordring var virkelig god til, at man kunne give slip og bare danse og ryste nerverne af sig. Den var rigtig udfordrende, da det er grænseoverskridende, men virkelig godt til at slippe ens generthed. Min generelle vurdering/oplevelse af bootcamps var gode. Jeg lærte en masse om mig selv, om andre og at gå en flot catwalk. Der var mange gode øvelser omkring selvtillid og udståling, som jeg har kunne bruge en masse af. Mange af øvelserne har jeg brugt efter konkurrencen også for at booste min selvtillid og udstråling.

ANBEFALING AF MISS DANMARK KONKURRENCEN

Jeg vil gerne anbefale andre til at melde sig til Miss Danmark konkurrencen, dog vil jeg lægge stor vægt på, at det er en kæmpe udfordring, som man ikke kommer sovende igennem. Man skal lægge meget arbejde i Miss Danmark konkurrencen, hvilket både gælder velgørenhed, personlig udvikling, catwalktræning samt meget mere. Samtidig vil jeg også lægge vægt på at en deltagelse i Miss Danmark gør, at man lærer sig selv rigtig godt at kende. Man finder ud af, hvilke udfordringer og grænser man har. Ydermere lærer man også andre at kende, da man bor og træner sammen med 29 andre piger. Dette har både været rigtig sjovt og til tider udfordrende. Fra min deltagelse i Miss Danmark konkurrencen har jeg fået mest ud af træningen af personlig udfoldelse. Denne træning har været rigtig svær for mig, da jeg generelt er en meget stille og genert pige, dog har træningen gjort, at jeg er blevet mere åben og har fået mere selvtillid. Jeg er generelt meget tilfreds med måden, som jeg er blevet behandlet på. Der er stor fokus på punktlighed og disciplin, hvilket jeg mener har fungeret godt.

Vidste du at danske Aino Korwa blev nr. 2 til Miss Universe 1963?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag