Mille Malihini Jul


Mille Malihini Jul

Deltager i Miss Danmark 2017
Placering/Titel: 3rd Runner-up til Miss Danmark 2017, vinder af Miss Topmodel delkonkurrencen, World Beauty Queen Denmark 2018 repræsentant i Kora (Top 12), samt vinder af "Miss Talent" og "Miss Personality" til World Beauty Queen 2018.

ANBEFALING AF MISS DANMARK KONKURRENCEN

At være med i Miss Danmark var en stor drøm, som endelig gik i opfyldelse. Jeg havde en fantastisk tid som Miss Danmark 2017 finalist, hvor jeg nød hvert sekund. Jeg elskede alle vores  bootcamps, som indeholdt træning i poseringer, catwalk, makeup, styling, sociale medier mm. Det var nogen hårde weekender, men der blev fra start lagt vægt på, at de her bootcamps var ment som et læringsforum, hvor der var plads til fejl og udvikling – og man blev ”bedømt” på sit engagement og sin viljestyrke. Personligt synes jeg, at træningsweekenderne var rigtigt sjove, og det var fedt at få lov til at arbejde med de forskellige fokusområder og udvikle sig, sammen med Lisa Lents og vores søde coaches.

Min deltagelse i Miss Danmark 2017 var helt ubeskriveligt. Det er svært at sætte konkrete ord på, hvad konkurrencen har gjort for mig. Konkurrencen har blandt andet været med til at udvikle mig personligt. Jeg er blevet mere selvsikker og åben som person. Miss Danmark har været, og er for mig et sted hvor, jeg tør lægge Janteloven væk. Et sted hvor jeg kan udleve min indre prinsessedrøm og udtrykke mine feminine sider. Jeg har fået et unikt netværk via min deltagelse i Miss Danmark, hvor jeg har lært en masse forskellige kvinder at kende.
Derudover har jeg været så heldig at få flere oplevelser med i bagagen, bla. invitationer af Lisa til flere forskellige begivenheder – filmpremierer, cirkusforestillinger, award shows og andre sociale arrangementer. 
En af de største oplevelser jeg har fået ud af Miss Danmark, er klart muligheden for at repræsentere Danmark i en International skønhedskonkurrence. I sommeren 2018 fik jeg tildelt titlen World Beauty Queen Denmark 2018 af Lisa, hvorfor jeg fik muligheden for at rejse til Seoul i Sydkorea som repræsentant for Danmark. Endnu en oplevelse jeg aldrig nogensinde vil glemme!

Jeg vil klart anbefale andre at melde sig til en Miss Danmark konkurrence. Det er vigtigt at vide, at det er hårdt arbejde at deltage i en skønhedskonkurrence. Men hvis man brænder og kæmper for det, så bliver det en uforglemmelig oplevelse, som man vil huske resten af livet! At være en del af Miss Danmark er en fantastisk rejse, hvor man lærer en masse forskellige og unikke kvinder at kende. Man bliver klogere på sig selv, og sine egne stærke og svage sider. Gennem hele konkurrencen har vi været mødt af kompetence coaches. Jeg har på intet tidspunkt følt mig dårligt behandlet – tværtimod! Alle har været utrolig gode til at få os alle til at føle os godt tilpas, samt støtte de piger, som mødte modgang i konkurrencens forløb. Lisa Lents og flere af vores coaches har været store inspirationskilder og forbilleder for os deltagere, med deres gåpåmod og gennembrændende passion for skønhedskonkurrencer. Derudover synes jeg fra start, at Miss Danmark teamet har været gode til at fortælle os deltagere, hvad de forventede af os. Der blev fra start fremlagt klare retningslinjer, så man vidste præcis, hvad man gik ind til.

Vidste du at danske Jeanne Perfeldt blev nr. 2 til Miss Europe 1969?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag