Martine Lybæk ChristensenMartine Lybæk Christensen

Deltager i Miss Danmark 2015
Placering/Titel: 2rd Runner-up til Miss Danmark 2015, vinder af "Beauty With A Purpose" delkonkurrencen, Miss Tourism Danmark 2015 repræsentant i Thailand. 

ANBEFALING AF MISS DANMARK KONKURRENCEN
Min generelle oplevelse af Miss Danmark konkurrencen er, at det er en unik oplevelse, og dermed en oplevelse jeg altid vil huske. Udover de flotte kjoler, styling med både hår og make-up, fotoshoots og bootcamps, er det unikke ved konkurrencen muligheden for at sætte fokus på et velgørende formål. Det var netop det, der gjorde, at jeg tilmeldte mig, fordi jeg herigennem kunne få lov til at fortælle min personlige historie og bruge den til at støtte en velgørenhedsorganisation, som hjælper andre i hårde situationer. Herigennem blev min historie vendt til noget positivt, hvilket tilførte historien en form for mening. Derudover synes jeg også, det er fedt, at alt ens hårde arbejde igennem konkurrencen kulminerer i et rigtig flot finaleshow, hvor man føler sig som en stjerne for en aften:-)
Jeg tror på, at man lærer mest uden for sin comfort zone, hvilket min deltagelse i både Miss Danmark og Miss Tourism især var. Jeg føler derfor, jeg har lært mig selv bedre at kende og samtidig stiftet bekendtskab med en helt anden verden, end jeg er vant til. Jeg vil bestemt anbefale Miss Danmark konkurrencen til andre - især hvis man har noget på hjertet, fordi jeg selv synes, det var en rigtig god måde for mig at sprede et budskab på. Man skal samtidig være bevidst omkring, at det er hårdt arbejde og intenst i de måneder, det står på, så man skal også være klar på en udfordring. Jeg synes, at jeg er blevet rigtig godt behandlet - både af Lisa Lents og holdet bag Miss Danmark, samt af de andre piger. Alle har været rigtig søde og dedikeret, hvilket har bidraget til den unikke oplevelse.

Vidste du at Emma Nødebo Ørum var Danmarks repræsentant til Miss Model of the World 2012 i Kina?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag