Maria Louise Bonderup

 

Maria Louise Bonderup
Miss World Denmark 2013 Finalist
Jeg havde helt klart en oplevelse for livet, da jeg var med i Miss World Denmark 2013. Jeg er en lidt genert og stille pige. Det lærte mig rigtig meget, og jeg fik rykket nogle personlige grænser, på den gode måde. Man får et rigtig godt fællesskab med de andre piger, og man er ligesom “et hold” som skal klare det her sammen. Man bliver taget sig rigtig godt af under konkurrencen. Hvis du har behov for mere hjælp til noget, end andre, bliver der taget sig god tid til dig, så du ikke føler dig uforberedt til showet. Som skrevet tidligere, er jeg en lidt genert, og stille pige, og jeg kom helt sikkert derfra mere udadvendt, både pga. selve showet, men også det med at være sammen med “fremmede” piger de dage det foregår.
Jeg vil helt sikker anbefale andre at deltage i Miss Danmark, fordi det er rigtig sjovt! Du lærer nye mennesker at kende, får rykket nogle personlige grænser, og går derfra og føler du kan klarer alt! (Også selvom man ikke vinder)
Jeg synes at man bliver taget sig rigtig godt af Lisa Lents og Miss Danmark Teamet. Som skrevet tidligere, er man en som har brug for lidt ekstra hjælp med f.eks sin gang, eller lignende, får du den hjælp. Du får også mulighed for at stille alle de spørgsmål du har på hjertet. På mit ophold kom vinderen af Miss Danmark 2012, hvor hun fortalte alt om hendes tid, og svarede på alle vores spørgsmål.

 

Vidste du at danske Lilian Madsen blev nr. 2 i Miss World 1957?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag