Malene Kjær Siggaard

 

Malene Kjær Siggaard
Deltager i Miss World Denmark 2014
Placering: 3rd Runner-Up, repræsentant til Miss Tourism World 2014 i Venezuela, vinder af delprisen "Miss Personality"

ANBEFALING AF MISS DANMARK KONKURRENCEN

Jeg deltog i Miss World Denmark tilbage i 2014, og den dag idag er det uden tvivl stadigvæk en af de mest betydningsfulde og givende oplevelser i mit liv. Jeg mødte op til casting som en meget genert pige der aldrig havde ejet et par stilletter før eller gået på en catwalk, men med store ambitioner og indre drømme om at stå på scenen. Den manglende erfaring viste sig dog ikke at være en hindring, da stort engagement til bootcamps mm. hjalp mig ud af min skal og lærte mig alt hvad der skulle til for at stå på scenen med selvsikkerhed til det store finaleshow. Jeg følte mig uden tvivl i trygge hænder under hele forløbet og var imponeret over det store engagement og enorme arbejde fra Miss Danmarks organisationen der blev lagt i for at hver enkelt deltager kunne stråle fra sin bedste side og blive klædt på til den store finale. De mange muligheder for at vise forskellige sider af ens personlighed betød at jeg ikke kun lærte mig selv bedre at kende, men også alle de andre deltagere som hver i sær havde noget unikt at byde på. Den store vægt der bliver lagt på velgørenhedsarbejde gav en helt unik mulighed for at kunne hjælpe andre og blive en del af noget større, hvilket klart er en af de mest specielle og givende oplevelser ved forløbet. Jeg oplevede altså overordnet en enorm udvikling som person, og følte mig uden tvivl som en forbedret udgave af mig selv efter forløbet, der med stor selvsikkerhed og fornyet selvindsigt var klar til at tage imod nye udfordringer og opnå mine drømme. Jeg var så begejstret for min egen positive udvikling, at jeg med stort engagement delte mine oplevelser med alle omkring mig og med stor begejstring anbefalede andre at deltage i konkurrencen.

Deltagelse i Miss Danmark konkurrencen kræver stort engagement, men er noget af det mest givende jeg nogensinde har oplevet, og jeg vil derfor værdsætte oplevelsen resten af mit liv, og klart anbefale andre at stille op.
Den absolut største oplevelse jeg tilegnede gennem min deltagelse i Miss Danmark, var dog uden tvivl muligheden for at deltage i en international konkurrence, som i mit tilfælde foregik i Venezuela hvor jeg repræsenterede Danmark i “Miss Tourism World”. Denne rejse var direkte ubeskrivelig og kan ikke sammenlignes med noget andet jeg nogensinde har oplevet. Jeg vandt titlen “Miss Personality” og fik nye venner i alle verdens hjørner. Det var på denne rejse at det for alvor gik op for mig hvor heldig jeg var at kunne være en del af noget så stort, da skønhedskonkurrencer er et enormt fænomen i Venezuela, hvor små piger arbejder hele livet på at kunne deltage og skønhedsdronninger bliver behandlet som verdensstjerner. En fuldstændig surrealistisk oplevelse som jeg for altid vil føle mig velsignet over at have fået.
Jeg har efter min egen deltagelse i 2014, været en del af Miss Danmark teamet som fotograf til castings, bootcamps, finaleshows mm., hvilket overordnet er på baggrund af min egen ekstrem positive oplevelse og deraf store respekt for Lisa Lents og resten af holdet, samt et ønske om at videregive oplevelsen til alle de nye deltagere der stiller op hvert år, da jeg med selvsikkerhed kan stå ved min opfattelse af organisationens store arbejde og oprigtighed.

Vidste du at den regerende Miss Universe 2018 er Catriona Gray fra Filippinerne?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag