Lotte Santa


Lotte Santa
Deltager i Miss Danmark 2017
Placering/Titel: Top 30 Miss Danmark 2017 Finalist

CASTING:

Under castingen følte jeg mig så godt tilpas som man nu kunne i den givne situation. Jeg var helt vildt nervøs, men dommerne var SÅ søde og imødekommende. Husker ikke, at de sagde noget som helst negativt. Jeg synes at casting forløbet overordnet set var rigtig positivt.

BOOTCAMPS:

Den del af træningen til bootcamps som har gjort størst indtryk på mig, er at holde taler for hinanden. Jeg hadede det da vi var i det, men den dag i dag er jeg glad for det. Jeg har aldrig været glad for at holde oplæg på klassen eller i det hele taget at stille mig op og tale i store forsamlinger - jeg bliver stadigvæk nervøs, men det er bedre end før konkurrencen. Jeg har været ude at holde foredrag siden konkurrencen og nu er jeg meget mere sikker i min holdning samt mit kropssprog når jeg står og taler.

Til Miss Talent delkonkurrencen synes jeg, at de talenter som nu engang stillede op var viiiiiiiiiildt gode og den oplevelse ville jeg heller ikke være foruden. At Miss Sport delkonkurrencen blev afholdt under en bootcamp synes jeg var fedt. Alle kunne derved deltage – og selvom jeg ikke er pigen med verdens bedste kondition, var det langt sjovere end at skulle lave en træningsvideo.

Jeg har udviklet mig på den måde, at jeg er blevet mere selvstændig, jeg tror mere på mig selv og til finalen blev jeg overbevist om, at jeg aldrig skal gå på kompromis med mig selv på en måde, hvor jeg ikke kan kende mig selv. Det har været rigtig godt for os piger at bo sammen under nogle af weekenderne. Man får hurtigere et tæt bånd og man bliver bedre tilpas til træningen. I forhold til bootcamps er jeg overordnet tilfreds. Det var rigtig hårdt, men det er jo bare positivt. Man skulle ofte nå mange ting indenfor en relativ kort periode, men synes det var fedt at prøve, så fandt man også ud af i sidste ende at ”man kan godt”. Jeg følte mig godt rustet til finalen.

VELGØRENHED

Jeg havde en god oplevelse til charity dinner. Maden var super lækker, min bandoms veninde var med og vi havde en rigtig dejlig aften. Det var tilmed rigtig sjovt at opleve ”paparazzi”, rød løber osv. Det at man skulle lave et charity projekt har for mig været det bedste ved konkurrencen. For mig, var dette en af de helt store årsager til, at jeg meldte mig fra start af. Jeg brænder stadigvæk for mit projekt og har også været ude at holde foredrag sammen med min organisation og det er jeg rigtig taknemmelig for. Føler jeg er med til, at gøre en forskel.

ANBEFALING AF MISS DANMARK KONKURRENCEN

Jeg vil anbefale at deltage i Miss Danmark til piger som brænder for skønhedskonkurrencer og som ved hvad det går ud på fra start af, det er derfor en god idé at lave research. Det jeg har fået mest ud af, ved at deltage er nogle fantastiske veninder, en masse oplevelser og muligheden for at arbejde frivilligt med et projekt jeg elsker!
Jeg er tilfreds med, hvordan jeg er blevet behandlet igennem konkurrencen af Lisa Lents og mentor holdet.

Vidste du at den regerende Miss Universe 2018 er Catriona Gray fra Filippinerne?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag