Jessica Àngelina Pscheidt

Jessica Àngelina Pscheidt
Miss World Denmark 2014 Finalist

Min oplevelse I Miss World Denmark konkurrencen tilbage i 2014 var enormt god! Vi blev behandlet rigtigt godt hele vejen igennem af Miss Danmark teamet og Lisa Lents, som var en enorm god støtte og guide gennem konkurrencen. Selvfølgelig kunne det være hårdt indimellem, men absolut ikke noget jeg ville være foruden, da det kun var med til at give mere rygrad og givet mig en anden approach til min omverden.

Nogle antager måske, at en skønhedskonkurrence blot handler om makeup, hår, glitter og store kjoler - hvilket det bestemt ikke er. Det der bliver vægtet enormt højt i konkurrencen, er at man som person også har noget på hjerte og er villig til at bidrage til at gøre en forskel for andre mennesker bl.a. via velgørenhed o. lign.

Gennem Miss World Denmark konkurrencen lærte jeg enormt meget om mig selv på det personlige plan. Jeg var på daværende tidspunkt kun en ung pige på 19 år, og var meget usikker på mig selv og følte mig aldrig rigtig god nok. Konkurrencen bidrog til at jeg lærte at se mig selv at kende i et andet lys, både selvværds- og selvtillidsmæssigt. Konkurrencen gav mig ligesom ''sparket'' til at komme på en ny vej i livet, og til at blive den kvinde jeg er i dag. Gennem konkurrencen var der selvfølgelig også en masse goder, så som et enormt godt fællesskab med de andre Miss World Denmark finaliser. Og specielt på bootcamp bliver alle deltagerne rystet godt sammen, hvor man også her bliver rustet til at kunne deltage i konkurrencen og hvordan man bedst muligt repræsenterer sig selv som finalist. Der har også været utroligt mange fede, sjove og unikke oplevelser med holdet, så som middage og forskellige former for shows. Og generelt har jeg altid oplevet en enorm stor åbenhed og varme fra holdet, også selvom det er flere år siden at jeg deltog.
Det har helt sikkert min varmeste anbefaling at andre kvinder også melder sig til Miss Denmark!
Vil du gerne vokse som person, møde en masse spændende mennesker, har noget på hjerte og gerne vil lære nye sider af dig selv? Så er denne konkurrence helt sikkert noget for dig! Og mit indtryk er at de fleste går derfra med et nyt syn på dem selv som menneske og i deres måde at se deres omverden på.
Jeg ville absolut ikke gøre det om og det var en enormt fed og givende oplevelse at være med! Som tidligere nævnt så blev vi af hele Miss Denmark teamet og Lisa Lents, behandlet godt hele vejen gennem forløbet og konkurrencen. Tidligere deltagere i konkurrencen og Lisa var altid gode til at komme med råd og der var altid en god og positiv stemning gennem konkurrencen!

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag