Emma Bjerre Olsen


Emma Bjerre Olsen
Deltager i Miss Danmark 2016
Placering/Titel: Top 30 Miss Danmark 2016 Finalist

CASTING:

Min overordnede vurdering af castingforløbet er at det var en meget god oplevelse, og jeg følte mig så godt taget i mod ved castingen. Alle var utrolig hjælpsomme, og jeg havde en stærk fornemmelse af at jeg var velkommen, og at der var styr på tingene. Da jeg var inde til castingen var jeg selvfølgelig meget nervøs, men dommerne var så imødekommende og smilende, og jeg huskede at der blev grinet en masse. Det betød så meget i en nervepirrende situation, og det gjorde at den slet ikke var ubehagelig på nogle punkter. Jeg kunne også mærke at der blev lagt meget fokus på at vi piger skulle føle os velkommen, og at vi skulle have en god oplevelse.

BOOTCAMPS:

Min generelle oplevelse af bootcamps er at de var en rigtig god oplevelse. Jeg kan huske, at jeg synes det var så dejligt at vi fik vores datoer at vide i så god tid, så vi kunne nå at planlægge, og at alle datoerne lå i weekenderne. Det kan jeg huske at jeg var rigtig glad for, idet jeg studerede på daværende tidspunkt, så at deltage i en skønhedskonkurrence kan man altså sagtens selvom, at man har arbejde eller studerer. Bootcamps var utroligt lærerige og det var tydeligt at mærke at der blev lagt vægt på, at vi skulle føle os tryggee og sikre på det at deltage i en skønhedskonkurrence. Vi fik mange kurser samt undervisning, så det var tydeligt at mærke at der blev fokuseret meget på, at vi skulle føle os godt klædt på til konkurrencen. Jeg er så glad for min personlige udvikling under hele konkurrencen, det har givet mig meget. Jeg følte mig meget godt rustet til finalen, især fordi vi fik så meget undervisning under Boostcamps. Vi vidste alle præcist hvordan det hele skulle foregå. Jeg var slet ikke usikker på det punkt.

ANBEFALING AF MISS DANMARK KONKURRENCEN

Jeg vil helt klart anbefale andre at deltage i Miss Danmark konkurrencen, både fordi man lærer så utroligt meget om sig selv, men også fordi det har været sådan en god oplevelse for mig. Alle skal have lov til at føle sig som en prinsesse for en dag. Der har været mange tilbud fra Miss Danmark om deltagelse i sociale arrangementer, hvilet er super hyggeligt. Vi er jo en Miss Danmark familie:) Det jeg har fået mest ud af min deltagelse er helt klart min personlige udvikling. Det giver én utroligt meget at deltage i Miss Danmark, og man lærer så utroligt meget om sig selv! Jeg ville ikke have været foruden! Jeg er fuldt ud tilfreds med den behandling jeg har gået gennem min deltagelse i Miss Danmark konkurrencen. Alle har taget så utroligt godt imod en, og jeg har altid følt mig velkommen.

Udover titlen som ”Verdens mest eftertragtede mand”, vandt Mister World 2010 en pengepræmie på 50.000 dollars.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag