Elina Ea Dahl

 

Elina Ea Dahl
Deltager i: MissDanmark 2016
Placering/titel: 2nd runner up til MissDanmark 2016 konkurrencen og vinder af "Miss Beach Beauty" delkonkurrencen.

CASTING
Overordnet synes jeg det var et rigtig fint casting forløb. Jeg havde en super oplevelse med min casting. Jeg var super nervøs inden, men alle nerverne blev lagt på hylden da jeg først var inde til selve castingen - man bliver jo taget så godt imod. Der var ingenting at være nervøs for. Og jeg husker at jeg gik ud med det største smil på læben fra castingen!

BOOTCAMPS
Jeg var vild med de bootcamps vi havde! Det jeg allerbedst kunne lide var at vi alle skulle bo sammen. Det var såå hyggeligt at komme hjem på hotellet om aftenen med en hel flok dejlig damer der havde lige så ømme tæer fra catwalk træning, som jeg. Jeg følte mig rigtig godt rustet til finalen. Vi havde fået meeeget træning inden det hele gik løs, og jeg tror ikke jeg kunne have følt mig mere klar. Det skal dog også lige siges at jeg havde
øvet maange timer hjemmefra også, men det er jo også en del af det. Og jeg havde det egentlig bare sjovt med al træningen og forberedelserne!

ANBEFALING AF MISS DANMARK KONKURRENCEN
Jeg anbefaler andre at melde sig til MissDanmark konkurrencen, hvis man går og overvejer det. Jeg vil dog altid sige at man skal tænke sig ekstra godt om, og mærke efter om det virkelig er noget man vil. For hvis man melder sig til, skal man give alt hvad man har af sig selv. Man skal gå helhjertet ind i det, og med massere af dedikation og lyst. Man bruger nemlig ufattelig meget tid på MissDanmark - meget mere end man lige skulle tro. Men det er til gengæld også det hele værd, og du får en oplevelse for livet med på vejen - det er ikke hver dag man får lov at prøve kræfter af med en skønhedskonkurrence - så why not? Jeg har ikke længere særlig mange fordomme mod skønhedskonkurrencer, efter selv at have deltaget i en. Nu ved jeg hvordan det rent faktisk kan foregå, og al det gode bag. Derudover lærte jeg at gå i høje hæle like a champ under konkurrencen - inden MissDanmark kunne jeg SLET ikke gå i høje sko:) Jeg er fuldt ud tilfreds med hvordan jeg er blevet behandlet igennem hele forløbet. Jeg takker Lisa Lents for en oplevelse jeg aldrig vil glemme!

Vidste du at Miss World med sine 2,2 milliarder tv-seere er den 3. største begivenhed i verden efter OL og VM i fodbold?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag