Dana Myrvig

Dana Myrvig
Deltager i Miss Universe Denmark 2019
Placering/Titel: Top 25

Mit navn er Dana, jeg er 24 år og snart færdiguddannet pædagog. Jeg deltog i Miss Universe Denmark 2019 konkurrencen. Jeg havde kun drømt om, at jeg en dag kunne være en del af Miss Danmark, da jeg sendte ansøgningen derhjemme.

Da jeg var til casting, mødte jeg først de andre deltager da jeg kom ind. Det var så fedt at have nogle som stod i samme situation og inden man skulle ind. Jeg var ret nervøs, men faldt hurtig i samtale, med Lisa Lents og det skønne Mentor team. De var rigtig søde og vi faldt hurtig i snak, som gjorde at jeg følte mig meget tilpas. Dagen gik hurtigt fordi det var super hyggeligt og man fik en masse nye indtryk. Den måned vi gik og ventede på svar føltes som evigheder. Den følelse der susede igennem mig da jeg endelig fik nyheden, om jeg var gået videre til finalen kan jeg ikke beskrive. Jeg kunne slet ikke få armene ned!

Vi mødtes kort efter til den første bootcamp, hvor jeg mødte mine roomies, som vi boede sammen med under bootcamps på Hotel Adina Copenhagen. Det var så hyggeligt at lære hinanden at kende, og vi havde så meget at snakke om, da vi alle var virkelig glade. Jeg husker særligt en aften som blev arrangeret for os. Vi fik ansigtsmasker og sad og spiste snacks mens vi så den tidligere konkurrence, og bagefter gik op og snakkede videre på de værelser vi havde fået tildelt under bootcampen.

Man bliver forberedt på konkurrencen alt imens man lærer så meget om sig selv, men også om styling og make-up. Derudover har jeg mødt en masse fantastiske og inspirerende mennesker, som jeg har lært meget af. Det allerbedste ved bootcampsene var den måde jeg blev knyttet til de andre kvinder på, udover vi havde det godt sammen, var det så inspirerende at hører alle deres historier og lærer af dem.

Det var hårdt at træne til tider, som træning jo altid er, men vi havde en masse pauser undervejs og i sidste ende har det været meget givende for mig op til finalen. Jeg er så glad for den udvikling det har startet for mig, både når det kommer til catwalk og styling, men jeg føler også jeg har en langt større forståelse for mig selv og hvad jeg vil i livet. Bare det at fremlægge på sit studie, som godt kunne gøre mig nervøs, skræmmer mig ikke længere.

For mig var det mest udfordrende nok, at skulle gå på en scene foran så mange mennesker, men jeg syntes vi blev forberedt godt undervejs og skulle mange gange tale og dele vores historier med hinanden, som rustet os godt til finalen.

Jeg ville helt klart anbefale alle at melde sig til Miss Danmark, da det er en oplevelse for livet! Er så stolt af mig selv og det jeg har opnået og har fået de bedste venskaber med på vejen. Hele Miss Danmark teamet er så søde og at have Lisa Lents som National Director, har været så fantastisk. Hun har støttet os hele vejen, fra make-up og tøjvalg til finalen hvor hun har heppet på os hele vejen. Konkurrencen handler meget om woman empowerment som virkelig kommer til udtryk igennem de styrkende fælleskaber du får undervejs. Det har været en stor drøm og er stadig, hvis ikke en større drøm efter konkurrencen, at deltage igen! Jeg har opnået en større forståelse for mig selv og andre og overskredet mine grænser som har givet mig en følelse af stor selvsikkerhed og målrettethed. Efter konkurrencen har jeg stadig et bånd til allle pigerne, Lisa og mentorerne, og vi ses stadig til arrangementer og indbyrdes. Alt i alt har konkurrencen været min bedste oplevelse indtil videre!

Vidste du at Miss World 2019 finalen bliver afholdt i Thailand for første gang nogenside?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag