Cecilie Kaas


Cecilie Kaas
Deltager i Miss Danmark 2017
Placering/Titel: Top 15 Miss Danmark 2017 Finalist

CASTING:

Til casting oplevede jeg, at I alle var meget imødekommende og smilende. Det var en rar oplevelse. Jeg synes at der var afsat tilstrækkelig tid til, at vise hvem jeg var. Det var en rar oplevelse samt en varm modtagelse man fik både før og under castingen. Det var en rigtig god idé at have tidligere deltagere tilstede under ventetiden, som fik en til at slappe af inden castingen.

BOOTCAMPS:
Det der gjorde mest indtryk på mig var timerne med vores koreograf Camilla Dalsgaard. Hun gjorder hele oplevelsen meget ordnær med hendes ligefrem tilgang til os. Hendes humor og selvironi er fantastisk. Bootcamps har rustet os alle til den store finale. Det har været dejligt, at vi fik stillet hotel værelser til rådighed på Hotel Adina Copenhagen, så vi var sammen hele weekenden og ikke har skulle ”skilles” om aftenen. Det har gjort fællesskabet stærkere i og med, at der har været mulighed for fællesspisning, spa, filmhygge mm. Det var dejligt, at have hinanden når dagen sluttede. Seriøsiteten omkring delkonkurrencerne har været god. Kæmpe ros for ”set-up” i forbindelse med Miss Sport delkonkurrencen.

ANBEFALING AF MISS DANMARK KONKURRENCEN

Jeg synes at Miss Danmark 2017 finalen var en god oplevelse. I havde fået rustet os alle rigtig godt til den store dag. Det var en dejlig oplevelse for mig som deltager og min familie som var gæster. Jeg anbefaler Miss Danmark konkurrencen til dem, som kunne tænke sig en oplevelse for livet og samtidig få rykket sine personlige grænser, og ikke mindst få nogle fantastiske veninder. Det jeg har fået mest ud af min deltagelse er personlig udvikling, fået rykket grænser, gode veninder, et andet og bedre syn på skønhedsbranchen. Både Lisa Lents og de andre dommere/mentors har været rare, at være sammen med igennem hele forløbet. Jeg synes, at alle har været hjælpsomme og imødekommende igennem alle månederne.

Nogle af de udfordringer Mister World 2010 deltagerne skulle igennem var, beachvolley og fodboldturnering. De skulle også kayakke, sejle, windsurfe og snorkle.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag