Cecilie Arvidsen

Cecilie Arvidsen
Deltager i Miss World Denmark 2012

Jeg hedder Cecilie Arvidsen og jeg fik en fjerdeplads i Miss World Denmark 2012 finalen. Den store finaleaften blev afholdt på Kokkedal slot, som satte rammerne for en fantastisk smuk og glamours aften, som jeg aldrig nogensinde vil glemme. Det er som regel en kliché, når man taler om oplevelser for livet. Men når der er tale om, at deltage i Miss World Denmark ville det nærmere være en underdrivelse. Jeg vidste overhovedet ikke hvad jeg gik ind til da jeg tilmeldte mig konkurrencen. Jeg havde naturligvis læst om konkurrencens høje ambitioner, store fokus på velgørenhed og gode værdier. Jeg havde allerede på forhånd taget stilling til, om det var noget jeg kunne stå inde for, og have mig selv med i hele vejen (hvis det skulle komme dertil). Inden jeg så mig om stod jeg med nye venskaber, modeljobs og en ny viden om mig selv som person. Alt i alt flere ting, end jeg havde turde håbe på efter jeg havde trykket ‘send’ på den mail som indeholdte min ansøgning til konkurrencen.
Jeg blev positivt overrasket gennem hele processen, og jeg måtte adskillige gange lige stoppe op, og bearbejde alle de indtryk og tanker jeg blev fyldt op med. Det gik meget hurtigt hen og blev en læringsproces, hvor jeg lærte at tro på mig selv og min kunnen. Alles opbakning omkring én og ikke mindst mediernes omtale af konkurrencen, gjorde at man fik ekstra blod på tanden og det var måske endda skyld i at nogle grænser blev rykket markant.
Hvis nogen spurgte mig om jeg har fortrudt min deltagelse, ville svaret blive et kæmpe nej. Det er en hård konkurrence, og man skal kæmpe for at nå toppen. Det er helt klart en motivationsfaktor i dette tilfælde. Kampen er nemlig med til, at du udvikler dig så hurtigt som du gør, når du er en del af denne proces. Ville det føles som en sejr uden en kamp? Det tvivler jeg på.
Tilbage at sige, har jeg kun rosende ord til Lisa og resten af teamet bag Miss World Denmark. De gør alle en kæmpe indsats for, at man føler sig set og hørt igennem hele forløbet. Jeg tvivler på, at man kommer til at møde nogen i fremtiden som er mindst lige så passioneret, som de er. Det er dybt beundringsværdigt og kommer du ind, vil du altid være en del af miss-familien.
Hvis du overvejer at tilmelde dig, så skal du gøre det og nyde det hele vejen igennem - tiden kommer nemlig til at flyve af sted! Gå ind i det med et åbent sind, og din rygsæk vil være fyldt når du kommer ud på den anden side. Det var min i hvert fald.

Vidste du at danske Lilian Madsen blev nr. 2 i Miss World 1957?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag