Anne Dalum

Anne Dalum
Deltager i Miss Universe Denmark 2019
Placering/Titel: Top 15 i Miss Universe Denmark 2019 & vinder af Best Brand Ambassador delkonkurrencen. Miss United Continents 2019 repræsentant i Ecuador.

Mit navn er Anne Dalum og jeg deltog i Miss Universe Danmark konkurrencen i 2019. Det første møde, jeg havde med organisationen, var i 2016, hvor jeg var en af de heldige makeup artister til Miss Danmark showet. Jeg fik et godt indtryk af det hele, fordi alle finalisterne var søde, smukke og inspirerende, og jeg kan huske at jeg ville ønske, det var mig, der skulle på scenen den aften!

Dengang havde jeg travlt med at stille op til fitness konkurrencer, så det tog mig et par år, før jeg valgte det ekstreme fitnessmiljø fra og i stedet meldte mig til konkurrencen og blev udvalgt til casting ved Miss Danmark i 2019. Jeg kan huske, at jeg havde et brændende ønske om at skifte retning i livet og fandt det tiltrækkende, at man i Miss Danmark organisationen blev bedømt på flere parametre såsom velgørenhed, gode værdier og sundhed.

I mit hjerte ville jeg hellere inspirere andre unge kvinder til at gøre en forskel, end kun at se ud på en bestemt måde! Derfor handlede konkurrencen om meget mere for mig, end flotte kjoler, stylinger og catwalks - selvom det var rigtig sjovt.

Efter Miss Universe Denmark showet fik jeg muligheden for at deltage i den internationale konkurrence Miss United Continents i Ecuador. Det var 2 hårde uger, hvor jeg blev udfordret, og det gav mig en styrke og tro på mig selv. Jeg vil bestemt anbefale andre at tage til en international konkurrence, da man møder inspirerende kvinder fra hele verden, ser dele af et land, man aldrig ville få adgang til som turist, samt en fantastisk oplevelse på scenen! En anden sjov detalje er at da vi gik rundt på gaderne, ville folk tage billeder, have autografer og vi blev behandlet som prinsesser. Derudover, blev selve showet vist på TV, og vi fik taget mange profesionelle billeder og videoer. Det er en stor kontrast til hverdagen i Danmark, og jeg er taknemmelig for, jeg har de oplevelser med i rygsækken.

Det jeg har lært igennem konkurrencen er, at jeg skal gå efter mine drømme, selv hvis jeg ikke tror 100% på mig selv. Derudover, er jeg blevet mere bevidst om, hvem jeg har i mit netværk, så jeg har fuld opbakning og er omgivet af mennesker, der tror på mig. Min national director, Lisa Lents, troede på mig og gav mig chancen for at udleve mine drømme, og hun har støttet mig igennem hele processen. Hun er en inspiration, da hun selv vil mere i livet og udlever hendes drømme. Derfor, er det en gave at være med i Miss Danmark, fordi jeg har lært meget af hende og mentor teamets mindset.

I Miss Danmark behøver du ikke passe ind i en boks eller et bestemt ideal, men du skal have det rette mindset, høj arbejdsmoral og gode værdier. Hvis du har det, kan du nå langt og udvikle dig til at blive en bedre version af dig selv gennem konkurrencerne. Pageants er en god mulighed for at arbejde med dig selv og inspirere andre kvinder til at gå efter deres drømme, droppe janteloven og kæmpe for deres mål i livet.


Vidste du at Mister World konkurrencen bliver sendt til over 1 milliard tv-seere?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag