Stine Sørensen


Miss Danmark 2015 Finalist

Fulde navn: Stine Sørensen
Alder: 19 år
By/region: Aars, Nordjylland
Højde: 173 cm
Beskæftigelse: Sabbat år efter studenter eksamen, arbejder hos Salling i tøjafdelingen. Fremtidsplaner er en uddannelse som stylist.


Jeg hedder Stine Sørensen, jeg er 19 år gammel og kommer fra Aars, hvor jeg indtil videre er bosat hjemme hos mine forældre. Jeg er 173 cm høj og taler dansk og engelsk. Min dejlige familie består af mine forældre, min storebror Simon på 22 år og min kat, Katy.

Til hverdag bruger jeg tiden på mit job hos Salling, efter jeg blev færdig som HHX student denne sommer. Mine fremtidsplaner er at studere på ”Art Of Style and Makeup” i København, hvor jeg planlægger at bosætte mig inden for de næste år.
I min fritid bruger jeg en del tid på at træne, det gør jeg i form af fitness. Ud over det, kan jeg godt lide at eksperimentere i køkkenet med at lave sund og lækker mad.

Min yndlings mad er lasagne og tunmousse.

Hvis jeg skulle spise middag med en kendt person, ville det være Kim Kardashian. Det vil være en oplevelse at møde hende, når jeg har fulgt med i hendes liv i tv serien ’’Keeping up with the Kardashians’’.
Jeg elsker mode, og følger interesseret med i diverse beauty og mode blogs, da jeg får en masse inspiration fra bloggere. Det er skønhed og mode der er min helt store passion.

Ud over at være aktiv, nyder jeg at slappe af til en god film og evt. et glas vin. Jeg elsker film i thriller genren, da det giver et adrenalin kick, og så elsker jeg bare en god handling, som man tænker videre over efterfølgende. Jeg er en pige, så selvfølgelig er jeg også helt vild med romantiske kærligheds film, som jo altid ender godt.
Mine yndlings film er helt klart alle ’’Taken’’ filmene, som er en action thriller genre. Jeg synes alle 3 film er vildt spændende og jeg er lige betaget over dem hver gang. Nogle film bliver man bare ikke træt af ;-)

Når jeg endelig tager mig tid til at slappe af med en bog, så foretrækker jeg beauty- og sundheds bøger. Jeg er stor fan af ”Christianes Beauty Bog”, og Anne Bech ’’Fit på 100 dage’’. Det er bøger som inspirerer mig i hverdagen.

Jeg er bange for edderkopper, og andre slags krybdyr. De skal ikke nærme sig mig, så løber jeg skrigende væk:-D

Det største jeg har oplevet indtil nu, har været alle de fantastiske rejser jeg har været på. Jeg elsker at rejse, og planlægger allerede nu en måned til New York og Hawaii til næste sommer, hvor jeg blandt andet skal springe i faldskærm og opleve Down Town New York. Jeg føler mig så meget i live når jeg rejser, og møder verden med nye øjne. Det giver mig et mere positivt sind.

En stor oplevelse for mig, var da jeg som 14 årige tog til Paris alene sammen med min svigerinde, det var en fantastisk oplevelse for mig, men også en udfordring at stå på egne ben i denne store by, som jo også er modens by. Ud over det, har jeg adskillige gange været på den skønne spanske ø, Gran Canaria. Min familie og jeg vælger ofte det samme sted, da vi efterhånden er godt kendt med stedet og hotellets personale. Det der tiltaler mig ved Gran Canaria, er deres livsglæde og arbejdsmoral. Det inspirerer mig, at de arbejder så hårdt, men samtidig viser en god energi, og sørger for at turister får en oplevelse og god service. Gran Canaria er også mit absolutte yndlings sted, at tilbringe tid med min familie. Der er altid så god stemning og atmosfære. Min familie og jeg rejser allerede der til igen til vinter, i anledning af min mors 50 års fødselsdag.

En anden oplevelse, som har gjort dybt indtryk på mig, var da min familie og jeg fik tildelt en rejse via foreningen La Vida.
La Vida står for at uddele rejser til familier, som har været hårdt prøvet på grund af sygdom i familien. Det var en kæmpe oplevelse, og det gav os styrken til at kæmpe videre. Sådan en forening er virkelig guld værd.

Ferie steder jeg drømmer om at  besøge, er helt klart USA. Jeg drømmer mig tit til New York, og jeg er så glad for at få drømmen realiseret til næste sommer.

Jeg er mest glad når jeg er sammen med min familie og mine skønne veninder. Ingen kan gøre mig så glad som dem. Jeg er generelt bare glad, når der er god stemning omkring mig.

Det skøreste jeg nogensinde har gjort, var da jeg var med i en konkurrence, hvor jeg dansede mavedans på en bådtur i Tyrkiet, foran ca. 100 mennesker. Jeg var selv overrasket bagefter over at jeg havde gjort det, men det var virkelig en sjov og skør oplevelse. Jeg vandt desværre ikke konkurrencen, men det var da et forsøg værd ;-)

Min bror og mine forældre, er nok dem jeg ser mest op til. De har givet mig et indblik i hvordan man får succes og hvordan man klarer sig i livet. De inspirerer mig til at få en god uddannelse, og kæmpe for det man gerne vil.

I fremtiden drømmer jeg om at få en succesfuld karriere, samt en kernefamilie og måske at flytte til USA. Det er meget vigtigt for mig at komme ud og opleve en masse, også i form af min karriere, som stylist.

Skønhed for mig er når man hviler i sig selv, og har begge ben på jorden.
Skønhed for mig er også et fantastisk sind, som stråler ud af en, og at man er god ved andre mennesker. En god personlighed er meget vigtigt, da det for mig er det indre der tæller, som kun gør det ydre bedre.

Den del af kroppen/ansigtet jeg er mest glad for ved mig selv er mine øjne og mit smil.

Jeg kan være en rollemodel for andre, fordi jeg hviler i mig selv og stoler på min egen dømmekraft. Jeg har et åbent sind, og er meget imødekommende over for nye bekendtskaber. Jeg ønsker at vise folk at jeg har empati, selvom jeg er en målrettet pige, der går efter det jeg vil.

Jeg valgte at deltage i Miss Danmark 2015 fordi jeg synes konkurrencen har et fantastisk formål, og jeg elsker at det ikke kun er udseendet, men også hele personligheden der bliver lagt vægt på. Jeg synes godt om at der er fokus på velgørenhed i denne skønhedskonkurrence, hvilket ikke gør den overfladisk.

At vinde Miss Danmark 2015 og repræsentere Danmark til Miss World 2015 i Kina vil betyde en hel masse for mig. Blandt andet vil det give mig en stor udfordring og en stor oplevelse, som er nogle af de ting jeg søger i livet. Det vil være en kæmpe ære for mig at kunne repræsentere Danmark, og være ambassadør for Miss World Organisationen og dermed støtte forskellige velgørende formål ude i verdenen. Jeg vil gøre mit bedste for at den nye Miss World kommer fra Danmark.

Præsentation
Beauty With A Purpose Projekt

Miss Sport

Miss Talent

Vidste du at danske Vinnie Ingemann blev nr. 3 til Miss World 1958?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag