Sofie Gosmand Jensen

 

Jeg er en livsglad pige på 19 år og går på 2. HF på Kolding Gymnasium på sidste år. I min fritid, har jeg et arbejde på et aflastningssted som hedder Toppen. Der arbejder jeg med psykisk handicappet børn, hvilket jeg er helt vild med. Jeg elsker at komme deroppe, og jeg går altid derfra med et smil. Jeg får altid oplevet en masse nye ting. Børnene på Toppen er de mest ærlige mennesker, der er ikke nogen facade, og de kan kun gøre mig glad. De er så livsglade, og giver mig et helt andet syn på livet. Jeg er meget taknemlig for, at jeg må arbejde deroppe på trods af min alder, og ingen erfaring. Jeg gik også all in for at få det. Og jeg har svært ved ikke at gå ind, når jeg spadsere forbi. Jeg er meget forelsket i børnene, og er ikke et sekund i tvivl om at det er mennesker jeg skal arbejde med. 
Jeg er ikke vild med at gå i skole. Jeg har alt for meget energi til at skulle sidde stille i en klasse, og har svært ved at koncentrerer mig om bøger og faglige ting, som slet ikke interessere mig. Men jeg har hele tiden været fast besluttet om, at de to skoleår skulle gennemføres, så jeg kunne komme på sygeplejerskeskolen.

Jeg har altid haft en drøm om, at gøre en forskel i verden. Dette kan man gøre på mange måder, og jeg et ved at blive åbnet op for de forskellige måder man kan gøre det på. Der er ingen tvivl om, at jeg har en rigtig god fornemmelse i kroppen, når jeg tager hjem fra arbejdet på Toppen. Jeg har i flere år haft en plan om at jeg skal på sygeplejerskeskolen. Dette glæder jeg mig meget til, og jeg har på nuværende tidspunkt en stor drøm om, at komme på afdelingen for kræftramte børn. Dette kunne være endnu en af mine store drømme, og det vil jeg helt sikkert gå efter.

Jeg vil beskrive mig selv som en sød og glad pige, som er behaglig i et selvskab. Jeg er ofte den der står for at underholde i en forsamling, med mennesker jeg er trygge ved. Jeg er god til at lave fis og ballade da jeg har en vildt god selvironi. Jeg er vild med at grine, og kan hurtig blive gejlet op til fjollerier.
Ud over mine skøre tider, er jeg også god til at være seriøs og være jordnær. Jeg er der for dem der vil snakke, men også hvis der er til skade kommende. Jeg er god til at bevare roen og reagere.

Det jeg rigtig godt kan lide ved denne skønhedskonkurrence, er at det gælder om at have både indre og ydre skønhed. Når folk tænker på en skøn person, så synes jeg ofte at folk har tendens til at se deres ydre skønhed og så misunde det. Men jeg synes vi skal være bedre til også, at se hvilken skønhed folk indeholder indeni. Hvis jeg fornemmer at en person har et godt hjerte, eller gør en masse gode ting, så bliver personen hurtigt et ”idol” for mig. Jeg kan godt lide at fremhæve personers indre skønhed, og det er det jeg prøver at fremhæve ved mig selv også i denne konkurrence. For jeg føler mig selv som et godt menneske. Jeg kender mig selv på mange områder, og eg ved hvad jeg kunne finde på, og hvad jeg ikke kunne finde på. Og jeg ønsker så mange gode ting for andre. Dette fremhæver nok også lidt en af mine svage sider. For jeg har en svag side, hvor jeg ikke kan glemme ting som betyder meget for mig. Jeg føler tit at jeg er nød til at tage ansvar for andre. Og hvis jeg har oplevet en dårlig situation for andre, så har jeg tendens til at tage det med hjem, og så tænker jeg rigtig meget på det. Jeg har f.eks. fået af vide at jeg har prøvet at tage meget ansvar for mine forældre, da de blev skilt. Dette har jeg aldrig haft grund til, men det har altid været vigtigt for mig at have overblik over hvordan de har det. Konstant. Hvilket jo er svært, når man kun kan være ét sted af gangen. Jeg har en lillebror og en lillesøster på min fars side, og en storesøster og en storebror på min mors side. Jeg elsker mine søskende og mine forældre rigtig højt, og jeg ville gøre alt for dem alle sammen. Min kæreste som jeg har været venner med siden dagplejen, er også en kæmpe del af mit liv. Han er der for mig, og jeg elsker ham meget højt. 
Jeg har altid været meget omsorgsfuld, kærlig, frisk, livsglad, vellidt, tillidsfuld, venlig person, som elsker mine nærmeste meget højt, og holder af mange mennesker! 
Jeg er mig!

Jeg er meget beæret og stolt over at jeg skal repræsentere Danmark til Miss Tourism World 2012 i Thailand.

Vidste du at danske Gitte Hanspal vandt Miss Scandinavia 2005?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag