Kristina Søgaard Rasmussen


Miss World Danmark 2013 - Finalist 8 
Navn:
Kristina Søgaard Rasmussen
Alder:
20 år
By:
Esbjerg/Jylland
Højde:
178 cm
Beskæftigelse: Læser HF & konkurrerer i kunstskøjteløb. 

Jeg hedder Kristina Søgaard Rasmussen. Jeg er 20 år gammel og kommer fra Horsens. Jeg er bosat i Esbjerg. Jeg er 178 cm høj. Jeg bor hjemme ved min mor og er enebarn. Til hverdag går jeg på HF. I min fritid går jeg til kunstskøjteløb derudover kan jeg godt lide at være kreativ hvad enten det er at lave smykker, tegne og designe tøj.
Det største jeg har oplevet indtil nu har været at jeg har opnået Top 3 placeringer til de kunstskøjteløb konkurrencer jeg har deltaget i i udlandet, og at holde Jul og Nytår i Paris.

Min yndlings film er "Titanic" fordi det er en rørende film og samtidig stadig noget der er sket.

Mine yndlings bøger er "Harry Potter" og "Shakespeares hemmelighed". "Harry Potter" fordi jeg er ret fascineret af alt det overnaturlige og hvem ville ikke ønske, at man bare kunne svinge sin tryllestav og så var tøjet lagt pænt i skabet. "Shakespeares hemmelighed" fordi den er utrolig spændende, der er rigtig meget historie i den. Normalt synes jeg Shakespeare er et tungt emne, men forfatteren formår at få rigtig mange informationer med uden at den bliver kedelig.
Min yndlingsmad er glaseret skinke med flødekartofler og salat.

Favorit ferie sted er Paris, fordi der er så meget historie i byen. Jeg kan godt lide blandingen af alt det gamle med det nye og moderne. Der er så utrolig mange ting at se, så selvom man har besøgt byen flere gange, kan man stadig finde nye og spændende steder. Franskmænd er stemplet som arrogante, men jeg synes tværtimod at de er utroligt imødekommende og venlige og så er sproget jo bare helt fantastisk!

Ferie sted jeg drømmer om at besøge: Jeg har i mange år godt kunne tænke mig at komme til Afrika og opleve fattigdommen med egne øjne samt opleve børnenes glæde over små gaver som er danskers hver mandseje såsom blyanter, bamser osv. Derudover vil jeg rigtig gerne til Ægypten igen.

Jeg ser mest op til min mor, fordi hun er en helt fantastisk kvinde. Hun har ikke altid haft det nemt, men alligevel har hun altid været i stand til at være der for mig og resten af familien. Hun er en stor inspiration for mig.

Skønhed for mig handler om god udstråling. Skønhed er lykke. Det er ikke vigtigt om man er tyk, tynd, gammel eller ung. For mig er skønhed at man hviler i sig selv og har selvtillid, det giver et smil og et glimt i øjet der tiltrækker opmærksomhed og det er ægte skønhed.

Den del af kroppen/ansigtet jeg er mest glad for ved mig selv er mine lange ben.

Hvis jeg kunne spise middag med én kendt person i hele verden, ville det være Jean Paul Gaultier fordi han inspirerer mig meget modemæssigt, han laver nogle helt vanvittige kreationer som jeg er vildt betaget af. Jeg tror han er en utrolig interessant person.

Noget sjovt man skal vide om mig jeg elsker vand men jeg kan ikke dykke!! ;)

Jeg er bange for duer!

Det skøreste jeg nogensinde har lavet må være at jeg kørte ind i et sidespejl til køreprøve. Det var virkelig flovt efterfølgende, men nu synes jeg bare det er sjovt og jeg HAR fået mit kørekort!:)

Jeg er mest glad når jeg skøjter. Det er der jeg har mulighed for at slappe helt af og slippe alle tanker. Skøjtehallen er mit fristed.

I fremtiden drømmer jeg om at blive tøj designer. For mig er karriere vigtigt, jeg vil gerne opnå succes med det jeg laver. Jeg vil dog også gerne arbejde med børn og unge der har det svært.

Jeg kan være en rollemodel for andre fordi jeg har haft meget modstand i mit liv, men har kæmpet mig igennem det. Det har kostet mig blod, sved og tårer at nå mine mål, men det har været det værd! Jeg vil gerne vise andre at man kan hvad man vil, hvis blot man tror på sig selv og er villig til at kæmpe for det!

At repræsentere Danmark til Miss World 2013 i Indonesien ville betyde ubeskrivelig meget for mig. Jeg har altid været fascineret af skønhedskonkurrencer og det ville være en ære at få lov til at repræsenter Danmark til så stor en begivenhed!!

Photo: Christina Anaya
Video photographer: John Rahbek 
Make up: Maira Ash 
Hair: Natascha Heilmann Würtz/Salon Chez Elaine
Styling: Lisa Lents/National Director 
Dress: www.tp-kjoler.dk
Bikini: www.missya.dk
www.missandmisterofdenmark.com

Vidste du at Miss World med sine 2,2 milliarder tv-seere er den 3. største begivenhed i verden efter OL og VM i fodbold?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag