Camilla Thoby


Miss Danmark 2015 Finalist
Fulde Navn: Camilla Thoby Christensen
Alder: 19 år
By/Region: Ishøj/Sjælland
Højde: 174 cm
Beskæftigelse: HF student. Arbejder som Tjener hos Dalle Valle


Jeg hedder Camilla Thoby, jeg er 19 år og kommer fra Ishøj, hvor jeg bor i min egen lejlighed. Jeg er 174 cm høj. Min nærmeste familie består af mine fantastiske forældre og mine to mindst lige så fantastiske storebrødre.

Til hverdag arbejder jeg som tjener hos Dalle Valle på Fisketorvet. Derudover afsluttede jeg min HF i starten af sommeren. I min fritid gør jeg alt for at prioritere min tid fornuftigt, da jeg arbejder meget. Jeg elsker derfor at være ude og opleve nye ting og møde nye sider af verden. Et sundt helbred er også et vigtigt element i min hverdag, både i køkkenet – hvor jeg nyder at udfordre mig selv og være kreativ, men også i træningscenteret hvor jeg styrketræner når tiden er til det.
Jeg er en livsnyder, og det tror jeg ikke, at nogle omkring mig er i tvivl om.

Det største jeg har oplevet indtil nu har været min højtelskede nevøs fødsel. Han er min lille guldklump og han giver mig lysten til at være et endnu bedre menneske, end jeg allerede er.
Jeg ser dog hver dag som en oplevelse, så det er svært at skærpe det ned til én bestemt begivenhed. For jeg synes nemlig også at min første kærlighed/forelskelse er noget af det største som er hændt mig. Siden jeg var lille har jeg altid glædet mig til den dag jeg fandt min store kærlighed.

Jeg nyder at se alle slags film, men min ynglings genre er tårepersere. Så ”The Notebook” er helt klart min favorit film. Det er en vidunderlig smuk og ikke mindst rørende fortælling, om ægte kærlighed. Den går lige i hjertet.

Mad spiller en stor rolle i min hverdag, jeg nyder enten selv at lave det fra bunden eller spise ude. Jeg har en svaghed for kinesisk – og thaimad, men hungrer stadig altid efter godt gammelt dansk mad, præcis som min mor laver det ;-)

Det mest fantastiske sted jeg har besøgt, er Rhodos, Grækenland. Jeg har rejst derned de sidste 6 år i træk, og jeg glæder mig altid til at komme tilbage. Den Gamle By, i Rhodos By, er det skønneste sted og er et MUST at besøge hvis man rejser dertil. Men den feriedestination som alligevel står øverst på min liste er uden tvivl USA. Jeg har familie i New Jersey, så der skal jeg hen i en måned med min bedste veninde i 2016, og dernæst en måned til, til Kina og Thailand. Det bliver en kanon oplevelse, at skulle rejse verden rundt arm i arm med min bedste veninde igennem 9 år, at møde de forskellige kulturer og skabe minder for livet.

Jeg har mange forbilleder, men hende som har haft størst indflydelse på mit liv er min mor. Det er hendes sunde og kærlige værdier, som jeg prøver at efterleve. Jeg ønsker selv at blive en lige så god mor som hende, og give mine børn den opdragelse og kærlighed som jeg selv har fået. Jeg bliver inspireret af mennesker med hjertet på det rette sted - eksempelvis Angelina Jolie, som har hjulpet en masse børn verden over – Jeg ønsker også selv at opfylde disse egenskaber.

Jeg stræber efter at være den bedste, og den bedste er min mor.


Skønhed for mig kommer i alle størrelser, former og farver. En frodig fødedygtig kvinde med former er noget jeg altid har set smukkest (Specielt gravide kvinder har jeg et svagt punkt for). Men det vigtigste er den følelse og det selvværd man selv besidder - jeg synes man skal elske sig selv præcis som man er og vores forskelligheder og gøre det bedste ud af det. Der er, i mine øjne, hellere intet smukkere end en person som virkelig hviler i sig selv, med en masse glæde og sund udstråling.
Den del af kroppen/ansigtet jeg er mest glad for ved mig selv er mine mange fregner. Det var noget jeg blev mobbet meget med i min barndom, jeg var præget af rigtig dårligt selvværd, men jo ældre jeg blev, jo mere lærte jeg at elske mig selv og mine fregner.

Hvis jeg kunne spise middag med én kendt person i hele verden, ville det være Angelina Jolie, fordi hun, i mine øjne, er en af verdens smukkeste personer. Hun hviler i sig selv, på en måde som ikke kan beskrives. Hun hjælper til der hvor der er brug for det, og om det betyder at hun enten tager dem til sig i sin familie eller om det er støtteorganisationer verden rundt, så er hendes bidragelse til verden helt igennem unikt, og jeg ville nyde at høre om alle hendes mange oplevelser.

Noget sjovt man skal vide om mig er, at jeg generelt bare har en god humor:-D
Folk omkring mig nyder mit humoristiske selskab, om det er fordi jeg er meget fjollet og lidt klodset, eller faktisk fordi jeg kan fortælle nogle gode jokes, ved jeg ikke. Jeg elsker at få folk til at grine, og være trygge ved mig, hvilket jeg selv synes jeg kan.
Ud over mit komiske jeg, så er jeg også meget følsom. Hvis jeg ser min mor, eller andre som jeg holder af græde, så begynder jeg også at græde. Jeg er meget medfølende og let til tårer, og det er ikke altid lige sjovt at bryde ud i gråd hvis man er til en sjov begivenhed eller andet.

Det jeg frygter allermest, er at min familie går bort. Det er dem som betyder allermest for mig, og man kan ikke selv styre hvornår døden indtræffer.

Det skøreste jeg nogensinde har lavet er at tage på en spontan tur til Tenerife med min bedste veninde. Vi bestilte en afbudsrejse 2 dage før afgang og så tog vi ellers på en helt igennem fantastisk opdagelse til det ukendte. Vi havde begge aldrig været der før, så det var fantastisk at opleve en så smuk ø for første gang, sammen. Jeg nyder at rejse, og jeg rejser gerne en eller flere gange årligt hvis jeg kan komme til det. Jeg elsker at opleve nye sider af verdenen og dens forskellige kulturer. Generelt synes jeg, at jeg tit laver skøre og spontane ting. Jeg elsker fart over feltet og jeg nyder at skabe en masse minder, som man kan grine af når man bliver gammel.

Jeg er mest glad når jeg er sammen med dem jeg elsker. Om det er familie eller veninder, en slappe-af-aften i sofaen eller en roadtrip til det ukendte. Jeg nyder at være sammen med dem jeg holder af, det gør mig allermest lykkelig og kan til hver en tid gøre en trist dag til noget positivt.

I fremtiden drømmer jeg om at kunne gøre en forskel. Jeg er fyldt med en masse empati for andre mennesker, og ikke mindst dyr. Jeg vil gerne hjælpe der hvor der er brug for det, hvad det end kræver af mig selv. Jeg ønsker at nå mine mål i livet, et af dem er at arbejde som model. Og jeg vil med glæde kæmpe hver dag for det.
Mere familiært drømmer jeg i fremtiden om villa, Volvo og vovse. Jeg glæder mig til den dag hvor jeg skal begynde at skabe min egen familie.

Jeg kan være en rollemodel for andre fordi jeg ikke er bange for at være mig selv. Jeg er en kvinde med ben i næsen og jeg kæmper for at opnå mine drømme. Jeg kan vise unge piger, at det er okay at vi ikke alle sammen ligner hinanden, at man kan skille sig ud som en rose i et tulipanbed.
Derudover passer jeg på mig selv, både helbredsmæssigt men også med hensyn til mine sunde og smukke værdier, jeg vil gerne vise folk at man aldrig skal fortryde noget som man har gjort, for på et tidspunkt var det jo dét man allerhelst ville. Man skal være tro mod sig selv, og have sig selv med i alt hvad man laver. Dét er noget jeg gerne vil vise, at jeg kan. Jeg vil tro, at jeg er en ung kvinde, som mange kan spejle sig selv i, hvilket kun kan være positivt hvis jeg får chancen for at repræsenterer Danmark i finalen.

Jeg valgte at deltage i Miss Danmark 2015 fordi jeg altid har drømt om at kunne dele min historie og værdier med andre. Derudover har skønhedskonkurrencer generelt bare altid haft stor interesse for mig, det stammer vel helt tilbage fra jeg begyndte i folkeskolen hvor jeg så Top Model og andre skønhedskonkurrencer i tv’et med min mor, hvor jeg altid sagde til hende, at en dag ville det være mig som var med i det og den verden. Jeg håber også at det kan åbne en masse nye døre for min fremtid, og jeg tror også at jeg kan få en masse spændende muligheder ud af min deltagelse. Jeg vil helt sikkert være åben for alt som kommer min vej. Jeg vil gerne gøre mig selv, og ikke mindst, mine forældre stolte. Jeg vil vise dem, at jeg godt kan, og at deres lille pige har fået sine smukke sommerfugle vinger.

At vinde Miss Danmark 2015 og repræsentere Danmark til Miss World 2015 i Kina ville betyde at en lille piges drøm ville gå i opfyldelse. Jeg har altid været draget af skønhed og skønhedskonkurrencer. Så at kunne repræsentere mit hjemland i en så prestigefyldt konkurrence ville være mig mere end en ære.
At få muligheden for at kunne dele mine værdier med andre ville være det mest epokegørende i mit liv, og jeg vil gerne være en af de kvinder, som andre ser op til. Jeg har så meget at byde på, og jeg vil med glæde dele det med hele verden. Jeg vil være evigt taknemlig for at kunne deltage i noget så stort, og jeg vil være dedikeret til det sidste.

Præsentation
Beauty With A Purpose Projekt

Miss Sport

Udover titlen som ”Verdens mest eftertragtede mand”, vandt Mister World 2010 en pengepræmie på 50.000 dollars.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag