Mr. Sweden International 2015 kåret af Miss Danmark Organisationen


Vi kan med stolthed offentliggøre at 20-årige Ivan Djelevic Virriat fra Karlskrona er blevet kåret Mr. Sweden International 2015 af Miss Danmark Organisationen, som har rettigheder for Sverige til Mr. International konkurrencen. Ivan s
kal repræsentere Sverige til en af de største internationale modelkonkurrencer - Mr. International 2015, som bliver afholdt i Manila, på Filippinerne fra den 17. november til den 02. December.

Konkurrencem har 10 års jubilæum og der forventes deltagelse af over 50 lande fra hele verden. Udover den prestigefyldte titel som Mr. International 2015, får vinderen en præmie på over 100.000 kr, samt et hav af præmier.

I 2011 repræsentede Ivans bror, Marco Djelevic Virriat, Sverige til Mr. International hvor han blev kåret som 4th Runner Up. Der er gode gener i den familie:)

Stort tillykke til Ivan med titlen! Vi ønsker ham al mulig held og lykke til konkurrencen &glæder os til at følge hans rejse!

Følg Ivans tur på Miss Danmark® officielle Facebookside samt instagram.

Se mere om konkurrencen på deres Facebook side.

Miss Danmark® Organisationen.Catharina Svensson, som vandt Miss Earth 2001, er den første dansker nogensinde der har vundet en Grand Slam skønhedskonkurrence

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag