Miss World Danmark 2014 støtter Dansk Røde KorsMiss & Mister of Denmark er en skønhedsorganisation, der har velgørenhed som sit hjertebarn. Vi arbejder ud fra et program ”Beauty with a Purpose”, som blev grundlagt tilbage i 1972, af stifteren bag den britiske Miss World organisation, Julia Morley. Siden har Miss World været med til at indsamle donationer til udsatte og syge børn i verdens brændepunkter, bl.a. gennem Nelson Mandela Fund, Røde Kors, UNICEF, Variety Children's Charity og mange flere.
I år har Miss World Danmark konkurrencen indgået et samarbejde med Dansk Røde Kors for at støtte op omkring indsamlingen af midler til udsatte og sårbare mennesker i katastrofeområder rundt omkring i verden. Vi skal både hjælpe med at indsamle økonomiske midler og finde frivillige indsamlere, som har lyst til at gøre deres bidrag ved at fra gå dør til dør og på gaden den 5. oktober til den store årlige Røde Kors indsamling.

Den 4. oktober på Odd Fellow Palæet, vil der under Miss World Danmark 2014 Finalen i samarbejde med bladet Q, være mulighed for at donere 50 kr. til Dansk Røde Kors ved at sende en sms med "MissWorld" til 1240. Koden er allerede aktiv nu, så hvis du gerne vl støtte den gode sag, kan du sende en sms allerede NU!


Der er også mulighed for at donere større beløb til Dansk Røde Kors via henvendelse på mail: info@missandmisterofdenmark.com

Miss World Danmark vil gerne støtte netop denne sag, da alt for mange mennesker i katastrofeområder mangler overlevelsesmidler lige i øjeblikket. Dansk Røde Kors arbejder målrettet på at samle flere midler ind, men indtil videre mangler der stadig ressourcer. Vi vil derfor venligt opfordre alle der har mulighed for det, til at gøre deres bidrag på en af måderne, til at støtte op omkring sagen. Det synes VI er en smuk måde at bruge sin skønhed på!

HUSK AT HVER EN KRONE TÆLLER & SAMMEN KAN VI GØRE EN FORSKEL!

Læs mere om hvordan du bliver indsamler for "Team Lisa Lents & Miss World Danmark"den 5. oktober her:

http://www.rodekors.dk/klub100/lisa-lents

Læs mere om "Beauty With A Purpose" programmet her:

http://www.beautywithapurpose.com/

Lisa Lents - Direkør for Miss World i Danmark sammen med vinderne fra sidste års Miss World Danmark 2014. Fra venstre; 1st Runner-Up - Sofie Schjølin, Miss World Danmark 2013 - Malene Riis Sørensen og 2nd Runner-UP - Anemone Harmundal. 

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag