Dagbog fra VM, d. 11. jun 2010

Dagbog fra VM, d. 11. jun 2010:

I dag skulle vi til Sandton Convention Centre, for at møde de 30 præsidenter. Hvilken ære! Jeg mødte både den sydafrikanske, samt brasilianske præsident. Endnu engang føler jeg ærefrygt; Jeg er jo blot fra lille Billund, men får alligevel lov til at opleve sådanne utrolige ting.Bagefter skull...e vi lave optagelser i studiet, som skal bruges af SABC, den officielle broadcaster, ved kampene. Ligeledes skal jeg indspille yderligere på de dage Danmark spiller, første gang mandag. Jeg glæder mig meget!

Dagen gik dog ikke fejlfrit, tværtimod. Centeret modtog en bombetrussel tidligt om morgenen, hvilket gjorde at skemaet blev rykket, da alt skulle undersøges og hundepatruljer blev sat ind. Skræmmende! Heldigvis lå der ikke noget i det, og dagen kan fortsætte. Jeg er meget taknemmelig for at sikkerheden bliver prioriteret højt, og har bestemt ikke noget imod at vente i mange timer for dette.

 

Kærlig hilsen

Trine Lundgaard Nielsen

Miss World - World Cup 2010

Skriv en kommentar

Nogle af de udfordringer Mister World 2010 deltagerne skulle igennem var, beachvolley og fodboldturnering. De skulle også kayakke, sejle, windsurfe og snorkle.

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag