Mille Mørck


Mille Mørck
Finalist i Miss World Denmark 2014
Placering: Vinder af "Miss Topmodel" delkonkurrencen

At være med i Miss Danmark konkurrencen, var en fuldkommen fantastisk oplevelse! Jeg mødte nogen helt igennem fantastiske mennesker, som jeg kom virkelig tæt på. Jeg lærte utrolig meget, ikke kun om mig selv, men om omverdenen. Det gik op for mig, at skønhedskonkurrencer ikke bare handler om, at se godt ud, og gå en fantastisk catwalk, men at sætte andre folk før en, og virkelig gøre en forskel for dem der har brug for det.
Det jeg har fået mest ud af, ved at deltage i Miss World Denmark konkurrencen, er at jeg har fået ekstremt meget selvtillid og gåpåmod. Alt den positive feedback man fik fra de andre deltagere og ikke mindst Lisa Lents, har virkelig gjort, at jeg ser mig selv i et andet lys. Jeg er stolt af den jeg er, og jeg er stolt af at være blevet udvalgt og nået så langt i Miss World Denmark konkurrencen. Der var ikke én ting jeg ville have gjort om. Derudover vandt jeg "Miss Topmodel" prisen, hvilket var en kæmpe oplevelse!

ANBEFALING AF MISS DANMARK KONKURRENCEN

Jeg ville 100% anbefale andre at tilmelde sig Miss Danmark. Jeg har faktisk overvejet selv at gøre det igen, da oplevelsen simpelthen bare var så fantastisk. Du kommer til at lære helt andre sider af dig selv. Hvis du går med fordomme om, at skønhedskonkurrencer, bare er makeup og flot hår, så tager du helt fejl – det handler om så meget mere. Jeg blev behandlet som en dronning gennem hele konkurrencen af Lisa Lents og Miss Danmark holdet! Photoshoots, lækre middage, folk der lagde din makeup, folk der ordnede dit hår, smukke kjoler i massevis, julefrokoster, reunions, rød løber arrangementer, award shows og meget mere. Alle var glade og humøret var højt.
Det var den bedste oplevelse nogensinde!

Vidste du at Danmark i 2010 var repræsenteret i 4 forskellige mandlige skønhedskonkurrencer?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag