Louise Rude Christensen

Louise Rude Christensen
Deltager i Miss World Denmark 2012

Min oplevelse

Selvom det er efterhånden er en del år siden, jeg deltog i Miss Denmark, er det en oplevelse jeg aldrig glemmer for en masse positivt. Jeg oplevede en meget varm modtagelse fra Lisa Lents og teamet bag med rummelighed og anerkendelse trods deres professionelle og målrette ageren. Alt var meget veltilrettelagt, og de fysiske rammer var en oplevelse i sig selv for livsnydere. Så tak til Lisa og folkene bag for at have stablet alt dette på benene inden finalen løb af stablen – den var naturligvis en helt anden kategori af luksus med de smukkeste kjoler, produkter og omgivelser.

Som tiden gik og oplevelserne med de andre deltagere blev flere, opstod der også et helt særligt sammenhold og respekt blandt os med plads til grin, ros, sved, tårer, opbakning og meget andet. For til tider var der store følelser på spil og hvem forstod én bedre end pigerne i samme båd. For at sige det kort var det en meget intens og lærerig oplevelse. Oplevelsen lagde nogle grundsten i mig, jeg flere gange senere i mit liv har følt værende et vigtigt fundament som menneske og kvinde – både personligt og mere professionelt.

En lærerig deltagelse

Og hvorfor var det en uforglemmelig og særlig oplevelse for mig? På flere måde har det været med til at give mig en ro som menneske og som kvinde, for jeg oplevede, at jeg var god nok netop som jeg var. Både indeni og udenpå. Ligeså var alle de andre smukke og spændende piger. Det overraskede mig, hvor meget disse piger havde på hjertet og havde lyst til at give og dele med andre gennem velgørenhedsprojekter og ansvarsfulde handlinger. Selv kommer jeg fra en familie, der nok er præget af den danske jantelov om ikke at skille sig ud eller tro, at man er noget. Måske også derfor var det en oplevelse for mig, for som deltager i Miss Denmark måtte jeg gerne være noget – ja her var det faktisk vigtigt at være noget, turde tro på sig selv og det man har på hjertet. Jeg blev en vigtig brik og alle de andre unge kvinder blev en vigtig brik, hvor særlig en brik skulle til finalen og blive en særlig brik på et større og internationalt plan.

Jeg anbefaler det varmt

Jeg tøvede først med at melde mig til Miss World Denmark, og her var det igen janteloven, der spillede mig et pus. For hvad særligt var der egentlig ved mig, spurgte jeg mig selv med janteloven in mente. Samtidig kunne jeg mærke en stor nysgerrighed i maven efter at komme ud på denne rejse – til at udfordre mig selv. Jeg er virkelig glad for, at jeg sprang ud på denne store, spændende rejse, for jeg voksede meget af den. Og tænk at have deltaget! Hvor mange gange i livet får man muligheden for at deltage i en skønhedskonkurrence på så højt niveau? Ja nemlig; måske kun én gang i livet. Så grib chancen og lad dig drive af nysgerrigheden krydret med muligheden af at gøre dit bedste og blive inspireret af andre.

Jeg følte mig meget godt behandlet

Som det nok fremgår, følte jeg mig i meget trygge hænder. Lisa Lents kan noget med at presse én til at yde sit bedste, uden at jeg egentlig følte det som noget stort pres. Det må derfor nok nærmere kaldes, at Lisa inspirerer ved at være et modigt og stærkt forbillede, der samtidig ser potentialet i deltagerne. Du er i trygge hænder med inspirerende mennesker – kan man andet end at ”vinde” med alle disse oplevelser og minder. Selv følte mig meget heldig og selvom jeg ikke vandt, vandt jeg meget på mange andre måder!

Vidste du at Emma Nødebo Ørum var Danmarks repræsentant til Miss Model of the World 2012 i Kina?

Tilmed dig vores skønhedskonkurrencer for mænd i dagTilmed dig vores skønhedskonkurrencer for kvinder i dag